|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Snovi
13.12.2011 9:18:31   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: n i n a

A čekaj Alexx kako znaš da sam to ja?!

U snovima se sve zna user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 351
13.12.2011 9:43:06   
bebać
Ja sam opet od 3 i 15 noćas do 5 ostala budna, ne znam šta mi je...kao i neko veče. A prije toga opet sanjam nekekakve prasiće da ću peći(ja ko Šoićuser posted image ), zatim svadje sa m(ovo redovno sanjam)...i probudim se, i nisam više mogla zaspati.

U ovim mojim knjigama psihologije što čitam, kaže da su ružni snovi prvi pokazatelj narušenog mentalnog zdravlja odnosno problema koji postoji. A ja takve ružne snove(svadje,zmije, tatu da se objesio) sanjam zadnje 2 godineuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 352
19.12.2011 7:55:12   
minavb
Ja sam jutros sanjala da sam žena Novaka Đokovića. E sad, Novak u mom snu nije teniser, već neki ludak ko onaj Bear Gills sto ima emisiju Ultimate survival, i u mom snu je otišao da pretrči i prepliva svet. Mi ga čekamo da se vratiu Srbiju i u znak solidarnosti, pretrčavamo ove naše vuko*ebine. Na kraju je ispuno svoju misiju, i kad je došao u Srbiju i novinari ga spopali, meni od njega stiže sms, ali slova nisu obična već neki krasnopis na displeju, i kaže mi da ga čekam na Slaviji i da mu skuvam supu. Onda sam se probudila i skontala da sam se uspavala. Jbt koji glupav sanuser posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 353
19.12.2011 8:25:19   
Anoniman
user posted image kako detaljan san

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 354
22.12.2011 11:18:04   
jovicaa
kakav kosmar.... ja sam sanjala da me je mm prevario sa nekom totalno nebitnom devojkom sa faksa, on je cak ni ne zna, a i ja je znam na cao cao, poenta nije mi jasno kako bas ona da mi padne na pamet?!!
ali koji je to san... kao ja cujem da prica sa nekim telefonom i provalim da se onako kao umiljava.... neko s_anje... i pocnem kao ga ispitujem i on pocne da mi priznaje i ispostavi se da su se _ebali u gradu pored mene zive u lokalu... i onda pocinje glavni deo :D
ja pocinjem sve po kuci da razbijam, sveee i pocinjem da gazim bosa po staklu i da hvatam stakl0 rukama i odjednom mi gomila stakla zavrsi u ustima i onda odem u wc da izbacim to iz ustiju, ali gomila sitnih staklica mi se zabila u jezik i onda bukvalno cupam to i pljujem krv... i nista kao povadila ja to i agonija se nastavlja ja placem, umireeem, znaci realniji san prevare u zivotu nisam imala, a ni jedenja stakla :D
a onda sam sanjala da smo u nsu u nekoj radnji i kao neka prodavacica mi je trazila patike da otrci do kuce ponesto, ali jednu patiku! i ja tako odjednom bez patike bez pantalona stojim na nekoj kao recepciji, a vidim mma i aleksa kako uzivaju na nekom ringispilu iza... kaaaakvo ludilo! kao odskacu na nekim  federima... i uvijam se u neki ogrtac koji imam... i bla ima jos ali da ne smaram...
a sad glavni deo, treci. kao mi smo u stanu, a stan skroz drugacije izgleda nego nas i odjednom dolaze neki teroristi, ne znam sta su i  oni ce nama da postave gomilu bombica i petardi u kucu  zato sto moraju, ali oni nas ustvari gotive, pa nas nece povrediti, nego samo malo da nam razlupaju kucu?!
inace u toj kuci je jos dosta nekih meni nepoznatih ljudi zivelo sa nama. i oni kao pobacali neke petarde i male mine, tako nesto, a sve lici na novogodisnje ukrase i kao s vremena na vreme ukljuce to sve i to pocne  tako da puca oko nas kao ludo, a mi samo dignemo noge i kuliramo???!!!!

< Poruku je uredio jovicaa -- 22.12.2011 11:30:14 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 355
22.12.2011 11:24:08   
*Alexx*
Ja sam noćas sanjala da sam sa nekom ekipom ljudi na odmoru u Španiji i, kad smo se vratili iz šetnje, stan nam je bio obijen, sve su nam odneli - garderobu, novac, ma sve. I tako mi grupno idemo na voz nazad u Bgd, pešaka, a ima baš da se pešači - jer nemamo lovu za taksi user posted image , ni za jelo... Baš bedak san. Ako se neko razume, neka protumači user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 356
22.12.2011 11:28:53   
Meisje
Ja sam sanjala svasta nesto ali jedino sto se secam je da sam oset_ila u usitma puna usta isitnjenih zuba,kao da mi je 5 ispalo i svi se raspali i ja ispljunem u ruku kad ono sitne ljuske od lesnika i jos neke stvari i jedan zub,ali sve isitnjeno....O Boze,dokle vise...

Au,tek sad vidim Jovicee slican san,ovaj deo sa punim ustima i meni se cinilo kao staklo cak se dobro secam i zvuka dok sam to muljala po ustima..fuj

< Poruku je uredio Meisje -- 22.12.2011 11:35:26 >

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 357
22.12.2011 11:31:00   
jovicaa
da stvarno, ako neko zna da tumaci bilo bi lepo da uradi to. inace izvinite zbog brzog kucanja i pravopisnih gresaka, moram da zurim zbog aleksandra.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 358
22.12.2011 11:32:56   
isidora88
jovice, sestro po snovimauser posted image
ja svako vece imam kosmare,najcesci su da sanjam teroriste i kao da je poceo rat a ja sa puskom i ubijam neprijateljeuser posted image ,naravno na kraju sna uglavnom pobedim i spasim svetuser posted image
imam bas uvrnute snove,i cesto sanjam iste snove(naravno kosmare,ne pamtim kada sam sanjala nesto lepo) i imam utisak da mi se to stvarno i desilo,nekad ne znam da razlikujem san od javeuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 359
14.2.2012 10:28:52   
Lu
Sanjala sam da sam opljačkana i pretučena, užasuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 360
14.2.2012 10:30:12   
Olga75
jooooj user posted image
sad cu da kopiram moj san user posted image

IZVORNA PORUKA: Olga RR

bar dan user posted image
kod nas konacno ne pada sneg ali je laaadno
a mene ko da je voz pregazio , sanjala sam da radim u prodavnici koncentrata a sve je bilo prljavoooo pa neki covek dosao sa nojem user posted image
znam da ima tema o snovima ali sam totalno umorna i da razmisljam user posted image

IZVORNA PORUKA: Olga RR
sve neke plave plocice , prasina , paucina , tacno sam miris koncentrata oset_ila i neke isusene stvari po coskovima a ja u nekoj plisiranoj suknjici , takvu sam nosila u srednjoj skoli , kad sam jos imala noge za pokzivati user posted image , treba da sednem na neku stolicu a sve mi gadi
kontam , sinoc sam gledala one sto skupljaju zivotinje , pa su kod neke babe spremali pa onaj cirkus i strv , mislim da me je to inspirisalo da sanjam koncentrat user posted image

< Poruku je uredio Olga RR -- 14.2.2012 10:31:37 >

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 361
14.2.2012 10:31:51   
Lu
Treba nam tumač, neko ko će reći da će nam se nešto divno danas desitiuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 362
14.2.2012 10:33:28   
Olga75
oce sigurno user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 363
14.2.2012 10:39:03   
mihi
Sanjala sam pokojnog šefa (a znam i zašto) u subotu je bilo 5 godina kako je umro pa smo juče pričali o tome, i ja mu se žalim na sadašnjeg kolegu i pričam šta sve radi, i tek će on meni ne brini od sad ću ja opet biti šefuser posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 364
14.2.2012 10:39:50   
Olga75
Mihi , kazu kad sanjas pokojnika padace kisa user posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 365
14.2.2012 14:31:37   
lanajelena
Nocas sam sanjala Tash,dosla mi u goste ali se daljeg razvoja situacije ne secam user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 366
14.2.2012 14:50:23   
Ivanka 75
Već 2 puta sam sanjala da su Ivi izbili svi zubi i da je ništa nje bolelouser posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 367
18.2.2012 19:29:29   
Anoniman
Sanjala sam naseg druga i md kako su u nekoj kuci i ja ulazim , md me ne vidi i prica o nekoj devojci , a taj drug me gleda i na licu mu se vidi nelagoda , ja sednem pored njega , on se sav preznojava jer mu je neprijatno zbog toga sto md prica a md me i dalje ne vidi kao da sam duh . Inace taj drug je dugo na heroinu i bas sam se potresla jutros ..

(odgovor članu Ivanka 75)
  Direktna veza do poruke: 368
18.2.2012 19:38:03   
malapufika
Gospode Boze sanjala sam cudan san..i bas sam sada videla da ima ovde ova tema..Sanjam nocas bivseg momka kako hoce mm da prica da je on taj moj bivsi i da je samo on bitan i da sam ja samo njega volela...a ja ga sve drzim za ruke i bukvalno se borim da mu ne pridje..i tako se otimamo i ja molim i molim..a mm stoji na drugom kraju i ne vidi nas.kao da smo duhovi...bilo je jos necega,ali se ne secam.znam samo da bivseg nisam sanjala godinama,a da ne pricam da je to odavno gotovo,daleko,nebitno.....

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 369
2.3.2012 0:02:41   
Jole84
Pufika verovatno je taj bivši mislio na tebe ovih dana čim si ga sanjala user posted image

Ja zadnjih noći sanjam samo neke ručkove,večere i sve sama kuvam i jedem user posted image Verovatno što sam na dijeti pa sam podsvesno gladna user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu malapufika)
Direktna veza do poruke: 370
11.3.2012 11:37:14   
branki*
ja sam pre neku noc sanjala tash,kao negde zajedno sedimo i ona prica nesto,a sinoc sanjala dunju,bila je bas mila i draga,smesila se.
to je verovatno jer pre spavanja uvek malo visim na RRuser posted image

branki

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 371
   [Obrisana poruka]
17.3.2012 9:16:15   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 372
17.3.2012 9:24:16   
NadaR
I ja sam ruzno sanjala .. sva sam slomljena . user posted image
Ne sjecam se detalja uopste ali mi je ostao onaj grozni osjecaj straha .. kao da me neko progoni .. Bas sam user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 373
6.4.2012 8:12:02   
minavb
Užasan sam san sanjala.
Sanjam kako sam otišla sa mužem i detetom kod mojih i kako primećujemo da se nešto čudno dešava. moji ne izlaze iz stana jer se plaše, a napolju se prave neke barikade i bahate se neki besni ljudi u čudnim uniformama. Muž i ja u šetnji, i odjednom počinje neka buka, jurnjava, haos. Ljudi beže i viču "Počelo je". Izleće pilu razlupan auto koji vozi Zoran Cvijanović, a jure ga ti neki u uniformama. Kupi nas u auto, u njemu su njegovo troje dece i priča nam kako je počeo neki puč, kako se taj kraj odvaja, kako su ljudima isprani mozgovi i sve nas druge će pobiti, stare, decu, i prave svoju novu vrstu. Survamo se u neku rupu i posle toga se kao budim u nekoj sobi. Skontam da sam zarobljena, da me ipak nisu ubili. Kažu mi da sam mršava i u formi, a to im treba. Misle i da sam pametna,p a kad me prevaspitaju, biću dobar materijal. Ne znam gde mi je muž, dete, roditelji. Daju mi nešto da jedem od čega mi se mešaju boje. Svašta se u snu dešava, ubijaju ljude, decu, šibaju nas, prodaju žene ... a ja se nekako povežem sa nekim ženama koje me nauče da, kad god mi daju da nešto pojedem, popijem svoj urin da neutrališem dejstvo droge. SKonatm da kod sebe i daslje imam telefon, ali ne smem da ga upotrebim jer se plašim da će me provaliti. U jednom trenutku pronalazim neko dete koje su pustili da živi tu sa nama, i brinem se o njemu. Vode nas u menzu da jedemo, i ja to dete vodim sa mnom. U podu menze rešetke kroz koju vidimo ljude koji su pušteni da umru jer su nepotrebni. Sedimo za stolom i jedemo, meni na telefonu stiže poruka na aplikaciji koju samo sa mužem koristim i ja shvatam da je to on i da konačno imam nadu da se izvučem odatle, da ih nađem. U tom trenutk dete vikne jer se opeče na hranu, a čuvar ga opali štapom. Dete počinje da plače, i oni krenu da ga otimaju od mene jer im takvo dete ne treba. Telefon mi ispada u rešetke i ja se budim, skačem mokra. Vanja spava pored mene a ja se sva tresem. I dalje sam smorena. Jbt kakav užas.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 374
6.4.2012 8:22:25   
Anoniman
Jao Mina bre, šta li je u tvojoj podsvsesti kad ovakve trilere sanjašuser posted image
Ja sam sanjala da ležim na krevetu, a Neša spava naslonjen na mene, i ja čitam knjigu koju je napisala Taša, a knjiga je o tome kako je kokain kul i kako ga treba koristitiuser posted image U tom trenutku čujem muža kako urla iz kupatila, a ja ne mogu da odem da vidim šta se dešava jer N spava na mojoj ruci, i dolazi moj muž sa masnicom na oku i slomljenim rebrom, kaže okliznuo sam se u kupatilu, ja pitam kako, kaže tako piše u toj knjizi da treba da uradim kad sam na kokainuuser posted image
Tašo, zatrovala si mi mužauser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here