|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Snovi
7.11.2011 11:51:12   
Biksi79
ja sam sanjala da sam trudna i da su mi grudi jako bolne i tvrde ko kamen,eh svasta covek sanja kad je opterecen.probudila sam se srecna a onda dosla stvarnostuser posted image

(odgovor članu broken angel)
Direktna veza do poruke: 326
7.11.2011 11:53:12   
jabudic
Ja se ofarbala u plavo i stavila mini val, bas mi je super stajalo user posted image

(odgovor članu Biksi79)
Direktna veza do poruke: 327
7.11.2011 12:06:03   
GRGA
Sanjala sam da sam ljuta....i da ljuta idme kuci:))))I eto jutros sam stvarno bila ljutaaaaa,,,,

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 328
7.11.2011 12:11:43   
minavb
Sanjala sam kako sa Angelom Merkel pričam o Vanjinom refluksu.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 329
7.11.2011 13:32:53   
Lu
Mina, krajnje je vrijeme da prestaneš gledati vijesti ili ćeš o tome i u Grčkom parlamentu raspravljatiuser posted image
Ja sam sanjala veliku zmiju, baš veliku sa ogromnim ustima i zubima, negdje mi se sakrila u kući i sve kad hodam bojim se da će izgmizati odnekud, fuuujuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 330
17.11.2011 13:54:52   
tijana86
Sanjala sam da sma rodila devocicu ! Ali ne kao porodjaj nego ja kao lezim i neko mi pokazuje onako bebu 3,4 meseca ali kao moja je ! user posted image

Vukasin i Bogdan moj zivot , moja sreca , moj razlog da se ujutru probudim !

(odgovor članu Biksi79)
Direktna veza do poruke: 331
5.12.2011 10:29:33   
saira
Draga World

Nisi sama ja sinoč sanjam ja se porodila,rodila preljepu zdravu djevojčicu,
Jao kako je bila ljepa još mi odjekuje u ušima neda mama nikom ja je dojila a ona pohlepna pa se sva od mljeka umazala,a porod imala ko lagan samo noge podigla i ona izašla,tako je bilo ljepo al nažalost samo san.

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 332
5.12.2011 10:32:17   
saira
Jest draga Biksi baš tako čpvjek sanja svasta kad je opterečen i ja sam sanjala ja se porodila preljepu djevojčici ima crnu kosicu a šiške velke da sam joj morala šnalu stavit ko ja ge dojim a ona vuče ko prava,al nažalost samo san i ništa više.

(odgovor članu Biksi79)
Direktna veza do poruke: 333
5.12.2011 10:33:13   
saira
pa probaj možda bude dobra promjenauser posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 334
5.12.2011 10:36:46   
saira
Draga Tijana i ja sam sinoč sanjala ja se porodila ko imala lagan porod.
Reko alaj one žene lažu boli porod baš ništa ne boli,djevojčica duga ima dugu crnu kosu ja je ljubim i govorim ne da mama nikom,zovem muža da kupi pampers i to br.2 ko oni u bolnici neče da presvlače bebe samo jednom.

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 335
5.12.2011 10:38:20   
minavb
Sanjala sam da sam dovela sestru i Dunju kod mene da žive jer ih je moj zet maltretirao, a onda sam otišla da čekam uaotbus za Novi Sad da odem da ga ubijem od batina. One su tužne i male, kao patuljčići. Užas! Nešto razmišljam, stvarno bih ga ubila od batina, ja ili neko umesto mene.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu saira)
Direktna veza do poruke: 336
7.12.2011 9:14:33   
bebać
Uh obično imam ružne snove,vječito sanjam zmije,miševe..sebe i m kako se svadjamo,ne pamtim kad sam sanjala nešto lijepouser posted image

noćas sam se probdila u 3 i 15(kazaljke poklopljene) i posle do pola 7 sanjam jedan san, danas sam sva smušena i opterećena snom, i svim šta ima veze sa tim, nije bio loš san ali je san koji ima veze sa podsvijesti i donekle stvarnosti...pogledam u sanovnik i znači

'dobru ste odluku donijeli',ovo ima smislauser posted image

jel gledate u sanovnik inače, i koji sanovnik vam najbolje tunači???Ja idem na sanjaricuuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 337
11.12.2011 22:13:08   
Anoniman
Sinoć sam sanjala užasan san. Ne sećam se svega, ali ukratko... Marko se rodio dok je i Luka bio beba, i zbog svih zdravstvenih problema sa Markom, ja sam zaboravila na Luku, i kada sam ga se setila on je bio manji od Marka, kost i koža, jedva disao... I uopšte nije bio kod nas u stanu već kod moje mame. user posted image Htela sam da ga vodim kući, ali smo se mama i ja dogovorile da ga ipak ostavim kod mame da ga Marko ne bi video takvog i da Luka ne bi Marka video kao većeg od sebe. Tu sam se trgla.
Popodne sam prilegla sa Markom, i san se nastavio. Ulazim kod mame posle 7 dana od prethodnog sna, i zatičem Luku kao pravog, lepog, velikog bebca. Pakujem ga da ga vodim kući, presrećna...

Šta bre ovo znači? user posted image user posted image user posted image
Zašto sam sanjala da moja mama nije brinula o mom detetu koje je kod nje? Da li to znači da sam svesna da je žena pretrpana obavezama i da nema vremena da mi pomogne? Ili mi se pomešalo to što sam Marka prošle nedelje ostavila svekrvi na čuvanje i ispostavilo se da sam bila skot što nisam imala poverenja u nju jer ga je idealno čuvala?
Zašto sanjam da je Luka mlađi od Marka?
"da Luka ne vidi da je Marko veći od njega" - to verovatno ima veze sa tim što Luka često pita zašto su njegovi drugari viši od njega, i zašto mu ljudi ne veruju da ima 5 god? I sa tim što je Marko krupniji od Luke, i strah me kako će Luka podneti ako Marko za godinu dana bude iste visine kao Luka.

Uglavnom:
BEBA
Mala tek rođena: svjesni ste svojih kompromisa; dobiti: unesite više živosti u svoj život; mrtvorođena: sa razlogom ste pesimista ali pronaćićete izlaz; tuđa: nadate se rješenju nesporazuma; izgubljena: iznenadna radost, pozitivni preokret;
(ovo se ne uklapa sa mojim snom)
BOL TJELESNU OSJEĆATI
Očekuje te radost, bićeš spasen bijede, pomirenje sa dragom osobom
BOLESNIK
Posjetiti ga: ispuniće ti se želja, dobitak, nagrada; da te posjete bolesnog: dobićeš veliku nagradu ili priznanje; njegovati ga: sreća i radost; bdjeti kraj njega: trud će ti biti nagrađen; ležati u bolnici: nevolje,troškovi,dugovi
BOLESTAN BITI
Lakše: ne podliježi prolaznim brigama; teže: zapašćeš u dugove, nevolja
BOLESTAN BITI PA OZDRAVITI
Veselje, radost

Sa drugog sajta:
Svoju babu sanjati- porodična radost
Negovati bolesnika- sreća i radost
Zaboraviti nešto-Gubitak, neuspeh

Baš su me zabrinuli ovi snovi.

(odgovor članu Biksi79)
  Direktna veza do poruke: 338
13.12.2011 8:47:07   
*Alexx*
Ja sam dva puta u zadnjih mesec dana sanjala Ninu (n i n a). Pritom, nemam pojma kako žena izgleda user posted image Prvog se sna ne sećam, a u drugom je bila bivša devojka mog dečka, i pokušava na sve načine da ga preotme od mene. Ide čak dotle da šatro pokušava da se ubije (skoči sa skakonice u more - tu smo već svi u nekom moru, plivamo), a taj moj dečko je ne ferma - ja sva srećna.

Jbte, koji sam ja mentol i šta sanjam!

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 339
13.12.2011 8:50:34   
minavb
Ja sam noćas sanjala da sam ostavila muža i da me on pljuje na rr zbog toga.user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 340
13.12.2011 8:52:24   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: minavb

Ja sam noćas sanjala da sam ostavila muža i da me on pljuje na rr zbog toga.user posted image

user posted image user posted image user posted image
Ringeraja nam je u krrrrrviiiiiiiii ....

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 341
13.12.2011 8:52:35   
Jeca*
user posted image user posted image  vas dve ste i mene zeznule user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 342
13.12.2011 8:54:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Ja sam dva puta u zadnjih mesec dana sanjala Ninu (n i n a). Pritom, nemam pojma kako žena izgleda user posted image Prvog se sna ne sećam, a u drugom je bila bivša devojka mog dečka, i pokušava na sve načine da ga preotme od mene. Ide čak dotle da šatro pokušava da se ubije (skoči sa skakonice u more - tu smo već svi u nekom moru, plivamo), a taj moj dečko je ne ferma - ja sva srećna.

Jbte, koji sam ja mentol i šta sanjam!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kud ti ja na pameti?!

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 343
13.12.2011 8:57:00   
*Alexx*
Ne znam, ženo draga, ali nikog drugog sa RR ne sanjam, osim tebe user posted image Imala si dugu kovrdžavu kosu u mom snu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 344
13.12.2011 8:59:08   
Snelle
U normalnom svetu, žene sanjaju preplanule, mišićave momke, a vi sanjate drugarice sa RR-a user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 345
13.12.2011 9:00:31   
Anoniman
I ti Snelle, što te ja zovem telefonom user posted image user posted image user posted image
Imala sam Alexx nekad takvu kosu user posted image ček da nađem neku sliku

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 346
13.12.2011 9:00:48   
lesica
user posted image  user posted image  user posted image

Ja se ne secam svojih snova user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 347
13.12.2011 9:00:53   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: Snelle

U normalnom svetu, žene sanjaju preplanule, mišićave momke, a vi sanjate drugarice sa RR-a user posted image

Pa vidi, taj moj dečko iz sna uopšte nije bio neki mrša user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 348
13.12.2011 9:09:58   
minavb
I ja sam snelleta sanjalauser posted image
Inače, kao mm mi ostavlja neke gadne poruke na rr i ja ga kuliram. Onda me nazove da se pomirimo, i ja ne pristajem. Sve bi  mu oprostila, ali to što me pljuje po rr nikad.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 349
13.12.2011 9:10:19   
Anoniman
A čekaj Alexx kako znaš da sam to ja?! Sad ne mogu da nađem na FB ni jednu sa dugom kosom, ali kad dođem kući odmah ću ti oživim fantaziju user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here