|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Snovi
20.10.2011 19:00:45   
World
sto je babi milo to joj se i snilo... sto se odlicno moze primijeniti na sve nas....
ja sam prije neku noc sanjala da piskim na test koji pokazuje betu, pa mi je kao beta bila 5, i ja skontam e super jer tako kao treba da pokaze na tom testu... user posted image

e bas smo opterecene... user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 301
20.10.2011 20:41:56   
anchik
na svu moju zalost, ja sanjam bukvalno svaku noc... nekad se setim odmah sta sam sanjala, nekad tek za par dana. to su filmovi... koji traju i traju i traju.... svaki me iscrpi.
skoro sam sanjala da sa majkom idem kroz neko jezero a prati nas neki krokodil i nigde nema kopna na vidiku a voda do brade. i u jednom momentu ja vidim tamo daleko neki talas (u medjuvremenu se jezero prosirilo,naravno pa je sad more) i ja lepo vidim da ce talas da nas poklopi i zurim koliko mogu i grabim napred i... probudim se.

ako ti kazem da o necemu ne razmisljas, mislices na............

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 302
24.10.2011 9:21:07   
Anoniman
Sanjala sam da ne mogu da nadjem onu Lesicinu radnju kod Kineza user posted image
Preznojila sam se user posted image

(odgovor članu anchik)
  Direktna veza do poruke: 303
24.10.2011 13:10:25   
Anoniman
Ja sam sanjala sve neke grozote, dušu isplakah u snu.... user posted image I jutros ostala bez posla
Ali ne znam ni sama kako, tako se smireno i spokojno osećam.... Ne pamtim kad sam bila ovako opuštena!
Da nije zatišje pred buru user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 304
24.10.2011 13:16:42   
soni
eh nina... zao mi je user posted image

sta li ce se meni desiti..ja sanjala milion nekih ljudi, oca kako mi daje pare.. tj nisam ni spavala, budna sam sanjala...user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 305
24.10.2011 15:18:30   
GRGA
Drage moje evo i mene,,ja stalno sanjam da ja negde zurim,,,i nikako ne mogu da stignem tamo gde zuzrim,,,ili auto nece da upali,pa ga ja guram,ili vozim bicciklu ili imprpvizovana kolauser posted image ,,,ali uvek se ziva namucim i uvek ima leda,klizavo je..........

I uvek mi se u snu smeju,i gledaju me bezveze,,,,,i ja stalno zelim da isteram neku pravdu a ustvari ostajem smesna!

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 306
27.10.2011 14:06:04   
soni
hm... graga..to je podsvest... treba mozda malo da podignes sebi pouzdanje..cim te to opterecuje, i smeju ti se ljudi... ja samo komentarisem.. ne uzimaj ovo moje za skroz ozbiljno

ja sam se nocas isplakala u 3 sata... sanjam kako ulazim u neku kucu, kad ono moj m sa nekom devojkom .. sede ,ne rade nista ali znam da je tu i vara me , a ona vise izgleda kao musko nego zensko i to me kao malo tesi, ali sam tuzna i sokirana, i kao znam da cu mu oprostiti ali sam jako povredjena.. i on mi kaze pa ja sam jednostavno takav... user posted image

al sam se isplakala posle.. i budila ga i sto puta ga pitala koliko me voli..i svasta

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 307
27.10.2011 14:50:11   
minavb
Ja sam sanjala da se sexam sa mužem u prodavnici dečijih igračaka. user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 308
31.10.2011 10:19:17   
minavb
Opat ja ovde. Sanjala sam da imam najezdu bubšvaba. Ogromnih, žutih, crvenih, sa žaokama i repovima kao u škorpiona. Onda sam sanjala da se svađam sa Snelletom on line, i da živim u bolniciu nekom sivoj memljivoj sobi.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 309
31.10.2011 10:24:01   
Anoniman
Bube: videti ih-očekuju vas neugodnosti u najbližoj okolini
Svadja izmedju žena - ogovarat će vas.
Biti sam upleten u svadju - u poslu vas očekuje neuspjeh.
Vidjeti bolnicu - prijatelji će vam pomoći u rješavanju vaših velikih problema i napredovat ćete u životu. Ako iz bolnice izlazite zdravi - izbjeći ćete nekoj opasnosti. Plaćati bolničke troškove - očekuje vas siromaštvo. user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 310
31.10.2011 10:25:53   
minavb
Ne tumačim ja to tako, meni za ovo treba glavožder, tj psihoanalitičar. Hvala na tumačenju u svakom slučaju.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 311
31.10.2011 10:26:19   
Milevaa
minavb ja sam prošle godine sanjala isto to samo u vrtiću pred svom decom!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 312
31.10.2011 10:27:21   
Milevaa
a noćas kako sam rodila blizance, muško i žensko, a oni isti moji svekar i svekrva...čak i brkove imaju

(odgovor članu Milevaa)
Direktna veza do poruke: 313
31.10.2011 10:28:05   
Anoniman
Ma sve nekako ispalo negativno i u istom pravcu, pa sam ti zato napisala user posted image
Ja već godinama ne pričam i ne mislim o svojim snovima...... Ne smem... Ja sam puno kroz snove predviđala, jako često samo loše, i odlučila sam da meni snovi ništa ne znače! user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 314
31.10.2011 10:30:30   
minavb
Joj da imam vremena time da s ebavim, šta bi tu glavožder sve našao.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 315
31.10.2011 10:30:39   
Olga75
ponovo sam sanjala da sa Zvercicom treba da letim za Ameriku i pista a ispred more  , bilo je uzasno jer se jaaako bojim letenja 

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 316
31.10.2011 10:36:28   
minavb
Eto, sanjamo ono čega se najviše plašimo. Noćas su to bile bube, a obično sanjam rat, naciste i Mengelea, gasne komore i vampire. Ranije sam se u snu mučila da spasem mačke u ratu, sad sanjama kako se borim da izvučem Vanju iz grada i bežim sa njim u šumu. Muža nikad nigde u takvim snovima.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 317
31.10.2011 10:38:18   
Olga75
a to je karakteristicno , kad sanjam neki metez i guzvu obicno smo Marija i ja same i ja je krijem i bas sam u problemu a matorog nigde nema user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 318
31.10.2011 10:41:00   
minavb
E, a jednom sam sanjala da mi je Mengele prišio još jednu glavu na vrat. Toliko me užasava holokaust i sve to što se dešavalo tokom WWII da me i u snovima progoni. Kad sanjama vampire, obično je sudbina sveta u mojim rukama i skoro da nigde nema ljudi. Kad sanjama neku katastrofu, epidemiju ili slično, bežim sa Vanjom kod mojih roditelja, da njih troje zajedno čuvam.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 319
31.10.2011 10:43:02   
Olga75
sva sreca pa holokaust ne sanjam
ali kojekakve bezanije sanjam , jednom sam sanjala da sam M stavila u voz da je sakrijem i voz je krenuo  , kako sam samo trcala i plakala i na to sam se i probudila

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 320
31.10.2011 10:45:51   
minavb
user posted image joj

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 321
31.10.2011 10:57:40   
Snelle
IZVORNA PORUKA: minavb

Onda sam sanjala da se svađam sa Snelletom on line

Ijao user posted image  Nije valjda dotle došlo?
Ja u snove ne verujem i ne pridajem im značaj. Za mene su samo odraz podsvesti.
Što se mojih snova tiče, tu svega ima, ali sam ubedljivo najviše sanjala da letim i da se šetam gradom u miniću a noge su mi neizdepilirane user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 322
5.11.2011 8:33:41   
Olga75
svasta sam nocas nasanjala :
trudna sam i moja mama mi prica kako treba da iscrtam neke linije na stomaku da izmerimo nest , pa sam icla u crkvu da zapalim svecu Sv Antunu a ona crkva neka musava , iskrabana , bas prljavo i nema sv Antuna a u cosku neki krevet i ja odlucim da tamo odspavam user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 323
5.11.2011 13:33:05   
GRGA
da se šetam gradom u miniću a noge su mi neizdepilirane
hahhahahh

ja to stalno sanjam................

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 324
5.11.2011 13:38:13   
broken angel
Ja sam nocas sanjala da se udajem,neki auto,neke ljude.....jel zna neko sta to znaci?user posted image

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here