|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Snovi
21.9.2012 7:40:40   
Anoniman
Nedjo, sanjala sam da sam dosla u NS pa kod tebe u goste a ono neki lep stan od dvesta kvadrata i ogromnim terasama sa dve strane, potpuno osuncan user posted image Mene su svo vreme mucile neke cipele tako da nisam bas sve obisla user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 451
21.9.2012 8:11:22   
minavb
user posted image Jel sofa bila udobna?

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 452
21.9.2012 8:12:59   
daca77
Ja sanjala sebe kao trudnicuuser posted image
Vidim u sanovniku da to znaci uspeh, ostvarenje zelje...videcemouser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 453
21.9.2012 15:31:19   
mtajcica83
Ja sam sinoc sanjala jednog bivseg sa kojim je sex uvijek bio MNOGO dobar...Kao dosao go kod mene i trazi me, a ja se zablesila u njegovog "drugara" samo sto mi oci nisu ispale user posted image ...Ali sam se probudila prije prave akcije,pi user posted image ,bar u snu nesto yako da se desi...user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 454
15.10.2012 9:25:30   
Lu
Ribizlaaaauser posted image
Sanjala sam te da si mi se uvalila sa svoje troje djece u goste i spavate na mom bračnom krevetu, a kad ja uđem da uzmem odjeću iz ormara tjeraš me van da vas ne budimuser posted image user posted image
E šta su ti snovi, a mene je nedavno isto sanjala jedna forumašica koja me nikad nije vidjela...e i ona mi je bila u gostima ali u svom snuuser posted image
I Nedju sam neku noć sanjala, moraću da oladim od ove RRuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 455
16.10.2012 14:10:08   
Anoniman
Koji horor sa previse dece user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 456
16.10.2012 15:11:11   
Anoniman
sanjala sam da su M izasli zubici i to kao svaki put kad pogledam po jedan zubic vise, na kraju joj izaslo 6-7 zuba odjednom user posted image  mislim da predugo cekamo taj prvi zub koji nikako da se pojavi.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 457
20.10.2012 14:33:03   
mtajcica83
Sanjala sam prije neku noc da sam se upoznala sa Poison Eve, a sinoc sam sanjal da se Jovicaa porodila...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 458
20.10.2012 16:26:29   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: mtajcica83

Sanjala sam prije neku noc da sam se upoznala sa Poison Eve, a sinoc sam sanjal da se Jovicaa porodila...user posted image

joj.. jel sam bar u snu usla u devetiuser posted image

don't shit where you eat :))

Direktna veza do poruke: 459
20.10.2012 16:46:46   
PoisonEve
user posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

Direktna veza do poruke: 460
21.10.2012 14:01:49   
mtajcica83
joj.. jel sam bar u snu usla u devetiuser posted image

Da, Jovice i sve je bilo superuser posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 461
4.11.2012 13:21:20   
Olga75
ja sam svasta sanjala nocas :
treba da se porodim i brat ce da me vozi u bolnicu i iz neke supe vadi : kolica , krevetac , ogradicu , svasta , ja se iznarviram i kao moram u wc i tamo pocinje da me boli i da vrsitim i dolazi matori i uzima neku bebu i gleda je i kaze : nema ruke i nista od ovoga user posted image ( daaa , opterecena sam drugim detetom )
posle toga ja placeeeem i dolazi Marija , cese se po glavi , ja joj gledam kosicu a ona ima vaske i tako je trebim i dolazi neka rodjaka i sa njom se posvadjam user posted image
i posle svega toga smo ispod mora u nekom gradu i ja kao : jooj sto je ovde super , stvarno ne znam sto ranije nismo tu letovali user posted image
ustala sma umornija nego sto sam legla

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 462
4.11.2012 17:04:55   
Jole84
Olga dobar ti je san user posted image A vaške znače novac i to malo veći user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 463
4.11.2012 17:13:32   
17 joka
user posted image a da znače pare to je sigurno, mozda dobijes 7 na lotouser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 464
4.11.2012 17:17:38   
Olga75
e pa onda sutra idem da uplatim loto a mozda svratim i u neku kladionicu user posted image
joj ja sam se namucila sinoc uff , kazem jutros sam bila sva slomljena user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 465
4.11.2012 17:20:43   
17 joka
pa uplati lotouser posted image

verujem od snova se nekad više umoriš i preopteretiš nego da si rintao čitav dan

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 466
4.11.2012 17:21:37   
Jole84
Joj što me nervira kad tako snovi izmore user posted image
al dobro bitno da imaju fino značenje user posted image

Ja sam noćas sanjala kako grlim malu devojčicu,tako da večeras stiže veštica.To mi se dešava zadnjih minimum 8 meseci.Valjda ću kad nekad zatrudnim,da sanjam dečkića user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 467
4.11.2012 17:23:26   
17 joka
Hoćeš kumo,ako ne ti ja ću za tebeuser posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 468
13.11.2012 12:38:50   
minna
Ja nocas sanjala Shishicu, moje drugarice, Shishica i ja idemo u neki restoran da klopamo jer je meni kao rodjendanuser posted image , a posle nas dve trazimo neku kancelariju br 410 u nekoj ogromnoj zgradiuser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 469
13.2.2013 19:47:44   
Olga75
sanjala sam sinoc da sam trudna i sve grlim matorog ushicena , bas mi je bilo drago sto sam trudna , radim test i kazem : sigurno ce biti devojcica , kasni mi dva dana a ja znam da sam trudna , i ponovo grlim matorog , celu noc sam ga grlila , bas mi je nesto bilo super sto sam trudna , cak se ni porodjaja nisam plasila user posted image

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 470
13.2.2013 20:04:58   
lesica
Olga ? Imaš nešto da nam kažeš ? user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 471
14.2.2013 21:42:11   
mtajcica83
Sinoc sam sanjala da mi je dosla jedna drugarica iz inostranstva i tjera me da pipam njene silikone user posted image i kaze mi kao bas bi bilo super da ih i ti stavis, i da podjes samnom tamo gdje ona zivi jer tamo su provodi extra a ona zna kao da ja volim te provode i izlaske...
Pojma nemam kako mi je pala u san, dugo se nismo cule mozda a ima i lijepo ime ,pa ce mi mozda nesto biti dragoo..Nemam pojma

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 472
26.5.2013 11:00:13   
Olga75
nocas sam sanjala kako se sprema tornado i kako sam u nekom kaficu i tamo moja pokojna majka ( baka ) i ja sad kao nesto organizujem i neki ljudi dosli i hoce da naruce kruskovac a ja sav , pa je l ste vi normalni , oce da izginemo , eto tornado a oni bi kruskovac user posted image
jutros mi kaze mama da je duvao vetar a meni se M usunjala pa me sigurno otkrlila
al onaj kruskovac , otkud mi to user posted image

Direktna veza do poruke: 473
28.5.2013 11:58:23   
Verolina
Nocas sam sanjala neverovatan san. Kako sam rodila dete i ono se izgubilo. Muz i ja odemo u neku ustanovu gde je gomila izgubljenih beba i trazimo nase. Ali jako nam je tesko jer mu nismo dali ime. I onda shvatimo da tamo sva deca imaju ime i prezime. Ja pocinjem da gubim nadu da cu ga naci.I naidjemo na decaka koji se zove kao moj dever. I ja po datumu rodjenja i prezimenu shvatim da je to moje dete. Pazite sad-bio je 27 septembar kad smo dosli u tu ustanovu i ja kazem onoj zeni sto tu radi-to je moje dete, preziva se S.....vic i rodjen je 23.septembra 2014. I onda sam ga uzela u ruke i istopila se i probudila se kad mi je bilo najlepse.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 474
28.5.2013 12:16:39   
Figaro88
Verolino ja se nadam da ce tvoja beba stici pre tog septembra 2014g.A takve snove i ja cesto sanjam,valjda zato sto razmisljamo stalno o tome,pa jos kad se tu doda sve sto smo radili preko dana,neki snovi budu za scenario za film....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here