|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Snovi
27.6.2012 13:28:39   
tijatija
Ja sam sanjala DJokovica, kao pozdravljam se sa njim,i upoznajem a on meni na uvo sapuce (mi se kao nezmamo) user posted image enisa
Nema vise gledanja tenisa ovih dana user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 426
27.6.2012 13:29:11   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: minavb

Ljigav user posted image

izem ti san user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 427
27.6.2012 22:35:04   
New Mom
Danima sanjam ispite koje sam već položila da ih polažem opet.
Kao da nisam i bez toga nervozna...user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 428
27.6.2012 22:38:26   
Olga75
joooj
ja sma tako sanjala bolesnu fiziologiju , meni se cini godinama user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 429
13.7.2012 8:42:55   
minavb
I tako ja opet noćas sanjala neko postapokaliptično stanje. Samo malo ljudi je normalno, sve ostalo su neki zverovi koji jedu pečene mačke a nas normalne ubijaji iz sporta i razonode. Jedan moj školski se sa njima odlično taba i plaše ga se, ko Čak Noris, pa mi sa njim idemo da spašavamo druge ljude iz nekog hotela. Gladni smo, ali nam je muka od tih pečenih mačaka koje vise na sve strane. Jedva sam čekala da se probudim.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 430
13.7.2012 9:57:53   
Anoniman
I ja sam imala košmar sinoć-sanjala sam da sa nama na more putuje i svekrva!!! user posted image user posted image I još je kao za put spremila kolače od kokosa-a ja alergična! user posted image I ja jedva dočekah da se probudim! Ali stvarno! user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 431
13.7.2012 13:31:11   
purplish
Nina, ti bas pravi kosmar imala user posted image ...mozda ti to san govori da pripazis malo kada budes isla kod svekrve na rucak user posted image .

Ja sam sinoc sanjala neku zenu kako mi je uperila pistolj u glavu, i cim je to uradila probudim se u snu...a zatim i u stvarnosti. Toliko je izgledalo realno da kada sam se probudila nisam bila sigurna hoce li ta zena stvarno doci pa sam osluskivala sve moguce zvukove usred noci user posted image

< Poruku je uredio purplish -- 13.7.2012 13:32:04 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 432
13.7.2012 19:31:16   
bebać
snovi, grrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image

u zadnje vrijeme kad sanjam zmije, počelo mi se nešto negativno dešavati. i noćas sam je sanjala, i imala sam negativan doživljaj...uhhhh

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu purplish)
Direktna veza do poruke: 433
13.7.2012 22:03:11   
Anoniman
Pre neku noc sam sanjala kako razdvajam crni i beli ves, akcenat je bio na crnom, i satima sam to radila, nikad kraja... user posted image

(odgovor članu tijatija)
  Direktna veza do poruke: 434
13.7.2012 22:10:32   
Jole84
Hej Taš,to ti je super san user posted image
Nešto ćeš da raščistiš u svoju korist.
Da je bilo više belog veša,bilo bi obrnuto user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 435
14.7.2012 1:56:52   
vukosava
Ja pre par dana sanjala kako sam pojela dva pauka i kako sam primetila neku ranu okruglu crnu cerki na nozi.

To eat a spider or dream that a spider is in your mouth, symbolizes your control over a situation. You are not afraid to exert your dominance in a relationship.

Izvor

< Poruku je uredio vukosava -- 14.7.2012 2:01:28 >

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 436
23.7.2012 14:52:43   
jovana jojo
ja vrlo retko sanjam ali kad sanjam to se uglavnom i ostvari i zato puno puta poželim da nesanjam tj da se nesećam onog što sanjamuser posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 437
23.7.2012 20:32:07   
jovicaa
ja sam pre neku noc sanjala da je moja mama ubila dvoje ljudi i da tata i ja pokusavamo da prikrijemo dokaze, uzas! a moji su inace razvedeni i preudati... hhhahah, ne smem vise da gledam ID

don't shit where you eat :))

(odgovor članu jovana jojo)
Direktna veza do poruke: 438
28.7.2012 8:16:17   
Figaro88
Ja vec neko vreme skoro svaku noc sanjam moju prvu ljubav,on mi je bio i prvi decko.Nocas sam ga cak dva puta sanjala,probudim se oko 3 i ne verujem sta sanjam,zaspim i opet on...

< Poruku je uredio Figaro88 -- 28.7.2012 8:17:17 >

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 439
28.7.2012 12:20:31   
Anoniman
sex sa nekim tipom na motoru. tipa se ne secam najbolje ali motor poznam u dusu user posted image
ps - dobar sex user posted image

(odgovor članu Figaro88)
  Direktna veza do poruke: 440
28.7.2012 13:16:29   
Anoniman
Ako si sanjala OVAJ motor , znam koga si sanjala user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 441
28.7.2012 14:29:12   
Anoniman
tako je izgledao (boja-oblik) ali je bio ducati-jev
koga sam sanjala??

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 442
28.7.2012 15:06:03   
Anoniman
ribizla, nemoj sad da mi cutis user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 443
28.7.2012 15:22:21   
Anoniman
Ja sad zaspala sa Mićkom i sanjam da prolazimo pored poslastičarnice, on me moli za kolač, a ja nemam para da mu uzmem... Toliko sam plakala u snu da sam se probudila user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 444
28.7.2012 20:15:40   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: BlackBetty

tako je izgledao (boja-oblik) ali je bio ducati-jev
koga sam sanjala??

md ili mene , zavisi koliko je sex bio dobar user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 445
28.7.2012 20:21:07   
Anoniman
bio je odlican, verovatno si ti u pitanju user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 446
28.7.2012 20:22:20   
Anoniman
Jasno kao dan user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 447
28.7.2012 20:25:39   
Anoniman
ako je do nekih vibracija - molim te da nastavis dalje da saljes, retko kad mi je ugodno u snovima user posted image
obicno su neki horori user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 448
4.8.2012 10:22:35   
Jole84
Joooj sanjala sam da se sexam sa Ozrenom Soldatovićem user posted image user posted image a sinoć s nekim zatvorenikom,kud ne nađo bar bolje prilike,crna ja user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 449
14.9.2012 9:54:19   
Anck Su Nmaun
Par dana unazad, dva dana zaredom sanjam Hanu kako je u modricama po licu, a juce kako je sva u hematomima ..user posted image user posted image i to onako kao vidim je samo na blic ....

Predpostavljam da je zbog toga sto sad prohodava, pa se svuda pentra i cesto pada..pa podsvest radi, ali.... user posted image user posted image

(odgovor članu božana)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here