|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Skidamo pelenu!
4.5.2012 16:58:12   
Okica sljokica
posle jucerasnja 3 piskenja na nosi danas ni jednouser posted image 3 * u gace i verovatno jos jutros u peleni. Za kakenje je iskoristila priliku kad je isla napolje ,posto sam joj stavila pelenu...Tako da danas nam je jedan neuspesan dan. A ja sam nesto preumorna i kontam da cu poludeti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 851
4.5.2012 17:06:16   
indy_25
Okice sljokice pa ona tako malo pisa to je super. Sara je danas piskila 4 puta u solju i ne znam koliko puta van vise ni ne gledam znam da je puno. Sara bas cesto piski, a dok je spavala popodne nije se nijednom upiskila stavila sam kesu neku i preko nje peskir za svaki slucaj. Sutra bi htjela da izvedem djecu u igraonu a ne znam kako cu zbog nje. Pampers necu vise da joj stavljam a sta cu kad se upiski a hoce sigurno user posted image

(odgovor članu Okica sljokica)
Direktna veza do poruke: 852
4.5.2012 17:30:32   
Okica sljokica
Ja mislim da ona trpi pa zato manje piski...jer juce posle tako nekog duzeg vremena je ,poklekla, sela na nosu i bukvalno je napunila. Bar znam da moze da kontrolise..user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 853
4.5.2012 18:09:17   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: bojanica7

jovice, i mi piskimo nekad na deset_ minuta :) al to je to, sto tash kaze, zavisi koliko tecnosti popije.
danas je za dva sata piskila cetiri puta: jednom u platnene pelene, koje su super jer nema barice, dvaput u gace i jednom u nosu.
i kakila je tvrdo u gace. kad sam joj dala da pomirise kako midi, ona se odusevila i htela je da ga stiska user posted image ludaca...

aleksandar se ispisa na sred sobe i onda razmazuje rukama svuda okolo
on non stop piski na 10 minuta ne nekad, nego stalno

< Poruku je uredio jovicaa -- 4.5.2012 18:12:18 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 854
4.5.2012 18:16:19   
Anoniman
jovicee, možda još nije vreme... Mi smo odlučili da skidamo pelenu kad sam primetila da Mihajlo trpi i do 4 sata da ne piški u pelenu, nego čeka da mu dam nošu. Skoro mesec dana nosao je suve pelene, a onda sam ga skroz skinula... Nekad mu pobegne, ali to je jednom u 10 dana...

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 855
4.5.2012 18:18:29   
indy_25
Pa onda nije ni za nas vrijeme :( Nina a jel pio ouno tecnosti. sara izdrzi dok spava dva sata a kasnije stalno pisa.

< Poruku je uredio indy_25 -- 4.5.2012 18:20:19 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 856
4.5.2012 18:29:10   
Anoniman
Mihajlo baš dosta pije tečnosti, neki su me čak pitali da li mu pred spavanje branim da pije više vode ili mleka-odgovor je NE. Jednostavno je takav... Čak i ako mu noću pobegne piška, probudi se i plače da ga presvučemo, a par puta se budio i tražio nošu...

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 857
4.5.2012 19:14:48   
Okica sljokica
I moja Marta bas pije dosta tecnosti ali je izgleda naucila da trpi... e sad jos da vidimo vajdu od tog trpljenja

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 858
4.5.2012 20:25:12   
Anoniman
Marko je od 16h do sada piskio nekih 8x. Prvih 2x se sav upisao, sledeca 3x sam skontala da kad pocne da curi on gleda u pisu, pa sam presekla sa NE NE BRZO TRCIMO NA NOSU, dopalo mu se to, smejao se, 1x se upiskio pred vratima kupatila, proklizao, lupio glavu al ipak zavrsio na nosu, i poslednja 3x je vikao PIKIMO TRCI TRCI i piskio na nosu. :) Ali pazite sad problem, lezi u kolicima, popio je mleko, uspavljuuje se i kaze MAMA PIKIO, pipnem pelenu, suva. Hoce se sad zbuniti?
MM je jos u 16.30h hteo da mu stavi pelenu, ja nisam dala.

(odgovor članu Okica sljokica)
  Direktna veza do poruke: 859
4.5.2012 22:09:14   
ljubičica
Mi smo izbacili i noćnu. Kako je krenulo skidanje ja rekoh doći ćemo mi do škole sa sve pelenom, ali odjednom je samo presekao. Ponekad pusti u gaćice, ali retko.

The day I will stop lovin you is the day I will close my eyes 4 ever!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 860
4.5.2012 22:15:06   
Anoniman
Oprala sam veš. 15 upišanih gaćica danas! user posted image

(odgovor članu ljubičica)
  Direktna veza do poruke: 861
4.5.2012 22:18:02   
magnetic
Ja ni nemam toliko gacica josuser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 862
4.5.2012 22:19:04   
Anoniman
Meni ostalo od Luke. Neke su nam malo velike, ali nema veze. user posted image

(odgovor članu magnetic)
  Direktna veza do poruke: 863
4.5.2012 22:19:56   
Anoniman
Ej, ali dobra vest je da nam je ostalo 3 čistih! To je tačno ona poslednja 3 piškenja na nošu! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 864
4.5.2012 22:24:33   
jovicaa
vama lepo ide tash.... koliko dugo ga odvikavas?
mi smo jos uvek u fazi ja tarzan pisati na sred sobe zeleti i posle to tabanati po celoj kuci

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 865
4.5.2012 22:29:03   
Anoniman
Za prvi maj je pola dana bio bez pelene. drugog maja ceo dan u peleni, nekako sam bila odustala, onda mi došla drugarica sa decom, kaže, odvikava malu od pelena. Bi mi žao što sam mu stavila pelenu. Trećeg je bio u gaćama dok moja sveki nije odlučila da mu je stavi a ja nisam bila tu, i danas ceo dan bez pelene. Dakle, 4-ti dan, ili bolje da kažem, 1-vi? user posted image
Moram reći da sam jedno vreme coolirala, kao nema veze, presvučemo se, onda mi je pala klapna i dreknula sam "Ne pišaj na tepih!", i tada je počeo da traži. user posted image
Ne ispričah anegdotu: Marko sedi na noši, ja čučim ispred, srećna što sam ulovila da se ne upiški, uleće Luka u kupatilo sa sokom i prosipa ga, slučajno, meni po leđima i pločicama iza mene, sve se razliva, i naravno, brisala sam 5x i i dalje se diskretno lepi. Dakle, ako nisam popišana, onda sam polivena. user posted image

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 866
4.5.2012 22:32:29   
magnetic
E to ti je za ono sto si dreknulauser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 867
4.5.2012 22:35:12   
ljubičica
heheheheheee
I ja sam često popišana. Kad piški stoječi uvek mi popiški patiku user posted image

The day I will stop lovin you is the day I will close my eyes 4 ever!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 868
4.5.2012 22:36:34   
jovicaa
marko je samo tri meseca stariji od aleksa.. onda ni ja necu da odustajem, ali marko je definitivno puno zreliji, aleks uopste ne konta jos uvek... ali mozda pocne za par dana?

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 869
4.5.2012 22:39:24   
magnetic
Meni juce dolazi Dunja i vice:Njunja pikila,Njunja pikila...Ja je gledam gace joj skroz suve.Ja joj kazem nemoj da zezas idi se igraj,kad se ona okrenula a ono gacice nazad skroz mokre.Kako je uspela tako da se upisa pojma nemam.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu ljubičica)
Direktna veza do poruke: 870
4.5.2012 22:42:09   
Anoniman
Ne znam.
Ova drugaricina devojčica je starija od Marka nekih 5 meseci, ona je za 3 sata kod nas piškila 1x, i jednom je pustila u gaće, pretpostavljam kada za malo nije pala sa stolice, valjda se prepala. Dakle, svega 5 meseci, a razlika u ovom smislu OGROMNA!
Luka je imao oko 22-23 meseca kada sam odlučila da će skinuti pelenu, i sve je bilo gotovo za dve nedelje.
Odlučila sam da ne odustajem. Bar neke 2 nedelje. Ako i za 2 nedelje bude 15 upišanih gaća, vratiću pelenu, ako smanji broj upišanih gaća, nastavićemo. Samo da ne bude neko jako zahladnjenje jer onda ga iak ne mogu napolje bez pelene, a onda će biti kompletan prolupitis. user posted image

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 871
4.5.2012 22:43:27   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: magnetic

Meni juce dolazi Dunja i vice:Njunja pikila,Njunja pikila...Ja je gledam gace joj skroz suve.Ja joj kazem nemoj da zezas idi se igraj,kad se ona okrenula a ono gacice nazad skroz mokre.Kako je uspela tako da se upisa pojma nemam.

Marko je juče upišao majcu!? user posted image

(odgovor članu magnetic)
  Direktna veza do poruke: 872
4.5.2012 22:48:49   
Anck Su Nmaun
Tash, znaci ti njega skines pa onda hvatas kad ce na nosu? I ceo dan u gacicama ili u cemu?

Ja danas probala...
Ostavila je bez pelene i kazem joj kad ti se piski trazi nosu, vazi -vazi user posted image
Posle pola sata, mi na terasi, a ona samo u helankama, samo curi niz noge, a ona brzooo ode po nosu user posted image
Uvek mace malo trci po nosu kad je vec kasno . Neznam da je provalim kad ce da odradi piskenje, kad kaki obicno se umiri ili pokrije oci, mada se sad malo manje skriva nego ranije
I da i Takici je uzasno smesno kad kao brzo, brzo trcim o po nosu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 873
4.5.2012 22:54:05   
magnetic
Meni tako D jos od januara trazi da kaki na wc solji kad je vec kasno.Prvo je par puta zaista i kakila,pa je onda trebalo par puta da ja skontam da se trazi kad je vec kasno.Mozes misliti scenu kad u trku svlacim pelenu,a ona puna.........ma bilo je svega svugdeuser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 874
4.5.2012 22:58:12   
Anoniman
Pa, bio je u gaćicama, šorcu i čarapama dok smo imali suvih čarapa i šorceva. Kad je nestalo, ostade dete u gaćicama. user posted image Ali je definitivno lakše kad su samo u gaćicama. On tačno kako oseti da počinje da curi pogleda ka piši, tad sam uvek glasnije rekla NE!, i onda to saseče, onda trčimo na nošu. Sećam se da sam i sa Lukom trčala na nošu i da mu se sviđalo. Što više lupamo nogama dok trčimo, to je bolje. user posted image Oni vole da se igraju, treba od toga napraviti igru, ali sa dozom ozbiljnosti, jer je ozbiljna stvar u pitanju. Mislim da će za dva dana skapirati kako stavri stoje, ne kažem da se neće nikada upiškiti, to teško još par nedelja, ali neka bude 5 upišanih gaća umesto 15, i ja lupam dupetom o zemlju od sreće.
E, sad, još malo surovosti... Luka je užasno gadljiv. Kada sam videla da namerno piški na sred sobe, posela sam ga u pišaćku. Nikada više se nije upiškio (jeste pustio u gaćice pa sasekao, ali to se ne važi).
Marko nije gadljiv, ALI! Hoće da "igra" Čoveče ne ljuti se, kažem, Važi, daću ti, ali hajmo prvo da piškimo, on ode u kupatilo, sede na nošu i piški. Hoće da ide kod dede, kažem, Važi, ali hajde da prvo piškimo, on sede i piški. Dakle, ZNA! Ali NEĆE, ili nema vremena. I još jedna stvar, primetila sam da nema žvaca da sedi do kraja na noši pa saseče. Tada se obično za 5min upiški opet. Pratite mlaz. Ako iz jakog mlaza samo stane, nije ispiškio sve. Mlaz treba da se postepeno smanjuje, i onda stane (bar moja deca tako piške user posted image ).

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanke Deda Mraza
video
Preko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here