|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Skidamo pelenu!
4.5.2012 7:57:24   
minavb
Citala ja šta vi ovde pišete, i ajde da probam da vidim šta će kićica da radi bez pelene. Na nošu inače neće da sedne, sa njom se igra. Skinem ja njega, on se obraduje što je u gaćama i posle nekog vremena uzmem nošu i stavim ga da sedne. Sede on, ali kako sam rekla "ajde da piškiš" on ustade, stade sa strane i pišnu na parket. Inače obožava da piški stojećki u kadu ili na parket. Posle je legao na pod da se igra sa autićem i upiškio se pa zbunjeno gledao što je toliko mokar.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 826
4.5.2012 8:48:32   
indy_25
Evo nas od maloprije. Pokazujem joj kako beba piski i naspem malo vode u tutu od bebe :))) jutros jednom u gace jenom u wc se upiskila. Oko 10 ocekujem veliku nuzdu :))))
user posted image

< Poruku je uredio indy_25 -- 4.5.2012 8:49:32 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 827
4.5.2012 9:08:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: minavb

Citala ja šta vi ovde pišete, i ajde da probam da vidim šta će kićica da radi bez pelene. Na nošu inače neće da sedne, sa njom se igra. Skinem ja njega, on se obraduje što je u gaćama i posle nekog vremena uzmem nošu i stavim ga da sedne. Sede on, ali kako sam rekla "ajde da piškiš" on ustade, stade sa strane i pišnu na parket. Inače obožava da piški stojećki u kadu ili na parket. Posle je legao na pod da se igra sa autićem i upiškio se pa zbunjeno gledao što je toliko mokar.

Pusti ga da piški stojećki ako to voli, a ti podmetni nošu i drži pišu. Marko isto neće sedeći, radije će stojići, valjda je video od Luke i tate.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 828
4.5.2012 9:11:03   
minavb
Probala sinoć, ne da da mu držim piška. Ukapiraće, važno je da zna šta je piškanje. user posted image nMislim da ću uskoro da uzmem adapter za wc šolju, jer na nošu nema šanse da sedne.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 829
4.5.2012 9:21:37   
Anoniman
Mi već dva meseca nismo kupili pelene (imam još nešto u fioci), ali naprala sam se veša i veša! user posted image
Mada napredak je ogroman-sve češće se traži, čak i za veliku nuždu. Ali tu i tamo i dalje se uneredi u gaće. Recimo, tata ga je juče vodio u jedan kafić da se igra i gospodin se upiškio na sred igrališta!!! user posted image , pa su tako upišani pešačili do kuće user posted image . Ali stvarno, sve su ređi ovi neprijatni momenti

< Poruku je uredio n i n a -- 4.5.2012 9:22:16 >

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 830
4.5.2012 10:05:51   
Anoniman
Odvede dadilja dete u grad bez pelene. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 831
4.5.2012 10:08:42   
Trcosava
nama je noša i dalje bauk user posted image

ja se razmišljam da idem kod dečijeg psihologa da mi da neki savet user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 832
4.5.2012 10:08:59   
lesica
Nego vidite sta je kod nas zanimljivo: kad L i ja idemo u setnju (juce i danas) ona kap ne izbaci ali zato popodne kada izadje na ulicu medju decu ona od srece samo proliva user posted image Malopre je upiskila dedi krevet-to nam je prvi par gaca od jutros,a ustale smo u 6 i 20.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 833
4.5.2012 10:10:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Trcosava

nama je noša i dalje bauk user posted image

ja se razmišljam da idem kod dečijeg psihologa da mi da neki savet user posted image

Jesi probala i adapter za WC šolju? Jel je vodiš sa sobom kada piškiš?

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 834
4.5.2012 10:14:59   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Tash

Jesi probala i adapter za WC šolju? Jel je vodiš sa sobom kada piškiš?

Yep, vrištanje je i na wc šolji. A ja ne mogu na miru ni da ke*am od nje. Kako me vidi da idem u wc - eto nje zamnom. Značemu služi sve, pita kad piškim, hoće da gleda kako kaka otpliva u wc šolji, ali ona da sedne nema teorije!

I to sve zbog onog zatvora i kad sam je posadila na nošu. Ovde je još hladovina pa joj ne skidam pelenu, tek je prezdravila virus. Čekam tople dane, do tad je u peneli.

A probali smo i sa bebom da beba kaki (lutka, malo manja od nje) i skidamo joj pantalone da beba kaki - ali jok
Očajna sam, od septembra krće u vrtić, ne znam kakvo je ovde pravilo o noši od 3. godine, tj pelenama

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 835
4.5.2012 10:16:45   
indy_25
Meni je cudno kod sare sto nekad ne piski i po sat vremena a nekad svakih 5 minuta. nikako da upratim. kakila je na dasku jer znam otprilike kad bi trebala pa smo dugo zajedno sjedile u wc a ona se jadna napinjala ne bi li sto prije zavrsila.

Trco ovdje ima puno djece koja imaju 3,5 godine a ne znaju na nosu i idu u vrtic. i tamo se i nauce na nosu oni ih uce. Vjerovatno je i kod vad tamo. ne ocajavaj kad vidi drugu djecu u vrticu i sama ce htjeti.

< Poruku je uredio indy_25 -- 4.5.2012 10:19:57 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 836
4.5.2012 10:25:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: indy_25

Meni je cudno kod sare sto nekad ne piski i po sat vremena a nekad svakih 5 minuta. nikako da upratim.

Mislim da ovo ima veze sa unosom tečnosti. Određeni period nakon unosa tečnosti, piške. Samo treba da provališ koliko nakon tečnosti se to desi. Marko se recimo juče nije upiškio ni jednom do nekih 16h (ili jeste 1x - dadilja je bila sa njim), onda se nalio sokom, i svekrvi se 2x upiškio za 5min. Posle mu je opet bila suva pelena sve do kupanja (20h)... (sveki mu stavila pelenu)

< Poruku je uredio Tash -- 4.5.2012 10:26:33 >

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 837
4.5.2012 10:48:47   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: indy_25

Trco ovdje ima puno djece koja imaju 3,5 godine a ne znaju na nosu i idu u vrtic. i tamo se i nauce na nosu oni ih uce. Vjerovatno je i kod vad tamo. ne ocajavaj kad vidi drugu djecu u vrticu i sama ce htjeti.

Nadam se da neće praviti problem, znam da u Srbiji do 3 godine moraju da nauče na nošu.
Hvala za utehu :*

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 838
4.5.2012 10:52:09   
minavb
To sa nošom ima veze sa onim Frojdovim faza. Ne sećam se tačno koja je vezana za kaku i nošu, i kako, ali podrazumeva frustracije ako se ne odradi kako treba. Ana je imala muku sa zatvorom, mislim da to ima veze sa tim.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 839
4.5.2012 11:58:35   
jovicaa
mi smo danas bez pelene. cetiri puta je piskio na nosu, 2 puta van, jednom u stolici za hranjenje jednom na tepih.
e sad fora je u tome sto on nista ne konta, ja ga stavljam svakih 10 min na nosu, zato se i popisao cetiri puta u nju. i kad se popisa u nosu, bravo i tapsem i sve to, a kad se popisao na tepih rekla sam mu ne ne tu pish pish i donela nosu. ne znam da li je ovo dobro? da li se tako radi?
jedino mi nije jasno kako dete koje pisa svakih 10-20 minuta, nauciti da trazi nosuuser posted image
mozda nam je rano jos uvek?

< Poruku je uredio jovicaa -- 4.5.2012 11:59:18 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 840
4.5.2012 12:04:23   
lesica
Ma bre zene ja sam skontala da mi mozda previse ocekujemo od malaca. Pa ne mogu oni za dan da skontaju sve. Ipak je ovo ozbiljan trening,za koji ce nam trebati puuuuno strpljenja,i gacauser posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 841
4.5.2012 12:05:52   
jovicaa
ali da li i vasa deca pisaju svakih pet minuta? ne znam da li je to zbog pelene, ili sta? pisao je sedam puta za dva sata.
bar da pisa na pola sata, ovo mi je precesto.
dok sam pisala prethodni post, pisao je iza mojih ledja na parketuser posted image
jos malo pa cemo izjednaciti, za sad 4-3 za nosuuser posted image

< Poruku je uredio jovicaa -- 4.5.2012 12:06:56 >

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 842
4.5.2012 12:16:51   
jovicaa
evo ga opet, osam puta??

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 843
4.5.2012 12:20:49   
minavb
Vanja ponekad na silu cedi iz sebe par kapi, zabavno mu je to.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 844
4.5.2012 13:01:55   
jovicaa
poslednji put je piskio cim sam ga stavila na nosuuser posted image mozda je skontao nesto, ne znam.. sad sam ga stavila u pampers, posto ce za najvise sat da spava... pa kad se probudi, nova tura

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 845
4.5.2012 13:11:35   
bojkica
Moja prva devojcica je skinula pelenu sa pune dve godine,napunila ih je u junu,tako da smo u julu iskoristili toplo vreme-bila sam i na odmoru-i uspeli.Sa drugom za sada jos uvek mislim da je rano,nezrela mi je skroz,a i ne prica puno,tako da necemo da zurimo.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 846
4.5.2012 14:21:53   
lesica
Dosadasnji rezime: Ono sto je dedi upiskila krevet-to je to do sad,sve ostalo je obavila u nosi,doduse ja sam joj nudila i podmetala nosu sama je nije trazila,jedino je kakila u nosu na svoju inicijativu. I sad spava bez pelene! Sta li ce posle da me doceka,videcemo.

(odgovor članu bojkica)
Direktna veza do poruke: 847
4.5.2012 14:39:55   
bojanica7
jovice, i mi piskimo nekad na deset minuta :) al to je to, sto tash kaze, zavisi koliko tecnosti popije.
danas je za dva sata piskila cetiri puta: jednom u platnene pelene, koje su super jer nema barice, dvaput u gace i jednom u nosu.
i kakila je tvrdo u gace. kad sam joj dala da pomirise kako midi, ona se odusevila i htela je da ga stiska user posted image ludaca...

Panta rei

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 848
4.5.2012 14:42:05   
lesica
user posted image

Mene je L pitala gde je kaka otisla.

Direktna veza do poruke: 849
4.5.2012 15:06:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bojanica7

kad sam joj dala da pomirise kako midi, ona se odusevila i htela je da ga stiska user posted image ludaca...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKE
video
Pesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here