|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Skidamo pelenu!
3.5.2012 9:32:22   
minna
Samo da napisem da sam cula da ne treba aplaudirati i hvaliti dete mnogo kad kaki ili piski u nosu jer oni onda shvate to kao nesto uzasno vazno i kad jos malo porastu mogu da pocnu da zezaju i kalkulisu, u smislu da zadrzavaju kaku dok ne dobiju nesto sto su trazili.
Ne znam bas da li sam jasno napisala, i da li je to stvarno tako, znam jednu malu koja je to radila. Tako da treba pohvaliti, kao nesto normalno sto se podrazumeva, ali ne preterivati da oni to posle ne bi iskoristili.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 801
3.5.2012 9:54:26   
Anoniman
01,05, ukakio se, pa se upiškio, pa se upiškio, pa se upiškio, pa se upiškio... user posted image Sav srećan se sakrije iza troseda i onda veseo izleti i viče "pikiooooooo" user posted image
Onda sam se juče smorila i fasovao je pelenu, a ustvari mi je bilo žao posle, došli nam prijatelji, drugarica skida devojčici pelenu, ona starija koji mesec. Onda mi bi žao što sam odustala... Te sam danas delegirala odgovornost dadilji, i mislim da ćemo da se bavimo time. Odlučila sam, pelena ide dole! user posted image

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 802
3.5.2012 10:01:20   
minna
Mi smo 5 dana za redom bili po ceo dan na splavu i bio je uglavnom golisav. Pa sam ja pratila kako piski, desavalo se da piski svaki cas, a desavalo se i u vecim razmacima. Nisam nosila nosu, da jesam mozda bi nesto i ukapirao, ovako samo gleda kako piski i kad zavrsi nastavi da se igra. Prvo sam pomislila da ce nam tamo biti lakse, a onda mi je nesto delovalo teze... Sacekacu jos malo, pa cemo onda pokusati, za sad me mrzi

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 803
3.5.2012 11:07:48   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Tash

01,05, ukakio se, pa se upiškio, pa se upiškio, pa se upiškio, pa se upiškio... user posted image Sav srećan se sakrije iza troseda i onda veseo izleti i viče "pikiooooooo" user posted image

user posted image user posted image user posted image e sto sam se nasmejalauser posted image .

minna odvici cemo se i od aplaudiranja, ona je jos malena jako. bitno je da ona shvati da je dobro to sto je uradila...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 804
3.5.2012 11:21:47   
jovicaa
ja aplaudiram kao luda kad piski u nosu, srecna sam, sta cuuser posted image
danas idemo da se naoruzamo gacama, i pokusacemo da skidamo, ali ne nadam se uspehu s obzirom na to da on ne konta jos uvek nista, i dosta cesto piski koliko mi se cini.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 805
3.5.2012 11:22:06   
indy_25
Evo i mene od danad je u gacama samo moram odletiti do prodavnice da joj kupim jos gaca. A izvescu je bez pampersa a malo je hladno nema veze nece joj nista biti. Ovdje isto kazu da kad mama ide u wc ili stariji braco i seka da trebaju pokazivati kako oni piske jer djeca oponasaju roditelje.

Direktna veza do poruke: 806
3.5.2012 11:23:03   
Anoniman
Jeste bubulence, ali gledam po Marku, on tapše i kada piški iza kreveta, valjda misli da je dobro što je piški a da nije bitno gde. user posted image

Direktna veza do poruke: 807
3.5.2012 11:30:26   
jovicaa
tash i to je nesto, ovaj nas piski i kulira, tako sav mokar user posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 808
3.5.2012 11:43:00   
Anoniman
I ovaj moj baulja mokar ako samo pišne. Ali ako piiiiiški, da šljapkaju Krokse, onda dođe da se pohvali. user posted image

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 809
3.5.2012 11:47:40   
bubulence
IZVORNA PORUKA: Tash

Jeste bubulence, ali gledam po Marku, on tapše i kada piški iza kreveta, valjda misli da je dobro što je piški a da nije bitno gde. user posted image

hihihih, evo opet umirem od smehauser posted image user posted image . ma nema veze, opet kazem ona je mala, kada napuni godinu pocecu ozbiljnije, kao sa velikom devojcicom. za sada sam zadovoljna sto vec 3 dana nije piskila ni kakila u pelenu... a i nije mi problem posto ja nista drugo ne radim osim sto se sa njom zanimam pa mogu nasvakih sat ipo da je stavljam na nosu...

< Poruku je uredio bubulence -- 3.5.2012 11:48:19 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 810
3.5.2012 12:04:20   
IVA 11
Moj Luka nece ziv da mu stavim pelenu pa se onda jurim s njim po kuci. Otkad sam mu pocela oblaciti gace, nece pelene. Ali moram mu je stavljati dok spava i kad izadjemo. Mi smo kupili pren.dasku za wc jer nece ni u tutu vec kao odrasli. user posted image

Direktna veza do poruke: 811
3.5.2012 12:10:20   
indy_25
Do sada se upiskila 3 puta u gace i jednom u solju i ukakila se na parket. Ponestaje mi gaca imam jos 5 komada a do veceras nece izdrzati a vani mi kisa pada. Cekacu da malo prestane kisa pa trk po gace. Ooo boze ovo su bas muke :))))

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 812
3.5.2012 12:14:48   
lesica
Hihihi,ovo je smesno i simpaticno! Kod nas je stanje sledece: jednom je piskila na krevetu,jednom po podu,dva puta u nosu i kakila je u nosu. Dug je dan,videcemo!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 813
3.5.2012 14:06:27   
Modessty
Mi smo danas kod bake. Juče smo bili dva puta u parku i nijednom se nije upiškio. Piškio je kad smo se vratili kući.
Danas je piškio tri puta u gaće a od toga je dva puta polio baki tepih. Jednom je samo piškio u nošu, naravno stojeći kao veliki dečko.

Naravno da smo mu prvih nekoliko puta aplaudirali. I naravno da to ne raimo uvek. Nismo blesavi. Ali mora dete da se pohvali da zna da je to dobro što radi. On je tek juče otkrio da "tu" izlazi voda a da guza kaki.user posted image
Stavljao pampers samo za spavanje

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 814
3.5.2012 18:34:10   
indy_25
Mi smo danas isle do prodavnice i naoruzali se gacama i potkosuljama. Bile smo dva sata vani i za to vrijeme je spavala dosle smo kuci a ona je bila suha. Skinula je i stavila na dasku i piskila je. Sljedeca dva puta piskila u gace i jos jednom kakila maloprije u gace i javila mi lijepo.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 815
3.5.2012 18:36:41   
lesica
Seste gace mokre! Hmmm,ipak je to manje od jucerasnjih 13 + 2 sortca. Izgleda da napredujemo.user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 816
3.5.2012 19:19:20   
Okica sljokica
konacno je piskila na nosu,malo ali ja se odusevih! Evo sacd je jos malo pisnula na nosu...sad joj je interesantno ,trci i vice piskii i sedne na nosu..ali nema mnogo vremena da sedi na njoj pa se po malo. Sad cekamo veliku nuzdu,valjda ce ukapirati. Inace od jutros je piskila sve van nose,u gace ili na parketuser posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 817
3.5.2012 19:55:24   
marince1
mi smo danas skinuli pampers i obukli gacice.
Nije nijednom piskio na nosu,ali je 4 puta piskio i 2 puta kakio u gace user posted image
Nema sanse da sedne na nosu.Neznam st da radim user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 818
3.5.2012 22:51:47   
Anoniman
Ostavila sam dete svekrvi na sat vremena, kaže "Dva put se upiškio pa sam mu morala da mu stavim pelenu" user posted image

< Poruku je uredio Tash -- 3.5.2012 22:52:12 >

(odgovor članu marince1)
  Direktna veza do poruke: 819
3.5.2012 23:03:38   
indy_25
Eno mi susilica susi gace sarine. Moraka sam da stavim cisti ves da se pere s njenim gacama samo da ne bufu njene gacice :))). Piskila jos dva puta na dasku i 3 puta u gace. Ta tri puta se upiskila za svega 20 minuta gledala sam na sat :)))) ma bas mi je smjesna kad se upiski zove me i kaze mama mokjija ( mokrila ). Ja joj kazem nema veze drugi put ce sara ici na wc. Pocela sam da je vodim sa sobom u wc kad ja piskim pa kontam da ce me poceti imitirati. A bas sam je zbunila sa pampersom jer je ona prije par mjeseci meni govorila kad hoce piskiti i kakiti i onda sam joj pocela stavljati pampers zato sto sam se bojala da se negdje ne upiski kad smo vani. I sad opet jovo na novo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 820
3.5.2012 23:15:03   
boba 11
Moja svekrva je mm navikla da popiski mrava pa mu bilo zanimljivo.Mi smo leti zalivali cvece jer ce kad piski na cvece ono porasti veliiiikoooooooooouser posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 821
3.5.2012 23:15:08   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: indy_25

Evo jedan od tih crtica ali je na holandskom pa ako neko zeli nek proba samo morate na srpski da prevodite.
http://www.youtube.com/watch?v=RhASZP4r7aM&feature=youtube_gdata_player
I jos jedan
http://www.youtube.com/watch?v=rFGbkY0eP2o&feature=youtube_gdata_player

I jos preporucuju da se nabavi lutka i tuta za lutku pa kao igrate se i kutka piski u tuti ili medo.

Prevela sam, prvo je Princeza na noši, i takvo nešto ne postoji na srpskom. user posted image

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 822
3.5.2012 23:20:27   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: boba 11

Moja svekrva je mm navikla da popiski mrava pa mu bilo zanimljivo.Mi smo leti zalivali cvece jer ce kad piski na cvece ono porasti veliiiikoooooooooouser posted image

Iskreno sam bila iznenađena ovom njenom izjavom, jer je ona htela Marku da skine pelenu još pre pola godine. user posted image

(odgovor članu boba 11)
  Direktna veza do poruke: 823
3.5.2012 23:31:39   
boba 11
Sad Vam je idealno vreme za skidanje cim je toplo mogu golisavi da trckaraju i piske gde god se nadju-osim u kuci na tepihuuser posted image .Inace znamo svi da je najlakse staviti pelenu kad dojadi presvlaciti upisane gace po 20 puta dnevno.Moj sin je prekinuo sa 2.5 godine a cerka sa 1.5-nismo imali para za pelene i vrlo brzo je navikla.Inace nekih mesec dana je piskila na svakih pet minuta po 2-3 kapi a pila je caja po 4-5 flasica dnevno -onih od 300 ml.Posle se i to sredilo.Njoj je bila glavna fora sto je tad naucila da se sama obuce pa je bila jako srecna jer je velikauser posted image Bukvalno je isla na nosu da se ona sama skine i obuce

< Poruku je uredio boba 11 -- 3.5.2012 23:32:39 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 824
4.5.2012 0:29:53   
bojanica7

IZVORNA PORUKA: jovicaa

ja aplaudiram kao luda kad piski u nosu, srecna sam, sta cuuser posted image

hihihihihi :)
danas sam odlucila da, dok je kod kuce, bude u gacama a za nekih deset dana, kad nesto malo skonta, pocecemo i napolju.
suma sumarum: za dva sata - cetiri para gacica. i tako voli da skakuce po barici koju napravi, ma show :) ja se suzdrzavam da ne umrem od smeha i govorim joj kako se to radi u nosi i kako samo treba da kaze NONA kad joj je piski i donecu joj. i ona veceras pred kupanjee kaze> NONA, i napravi nikad vecu baricu... al dobro, tek pocinjemo... i necu uopste se nerviram. al mi je neverovatno da joj ne smeta ni sto je mokra a ni kad ima pozamasno tvrdo govance u gacama... a ja imam i platnene pelene pa cu ojoj i njih oblaciti kad mi ponestane gacica.

drzite se, mamike :)

Panta rei

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here