|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Skidamo pelenu!
5.5.2012 9:26:41   
indy_25

IZVORNA PORUKA: lesica

Danasnji rezime: 4 para upisanih gaca. I da,da ne zaboravim-meni je L po ceo dan u gacama preko kojih ima duzu tuniku-cini mi se da je za pocetak tako lakse.

i moja sara je tako obucena cijeli dan kad smo kuci.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 901
5.5.2012 11:38:14   
jovicaa
ja aleksandru samo gace ili samo bodi i kako upisa, sto je svakih 10 minuta menjanje.. ako bi mu oblacila sve komplet, posle petog pisanja bi nam ponestalo garderobe

don't shit where you eat :))

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 902
5.5.2012 12:48:45   
Anoniman
Dakle, juče 15 upišanih gaća.
Jutros ustao, igrao se po krevetu i onda tražio da kaki. Ja ga odnela na nošu, piškio, kakio. user posted image Posle toga sam ga nudila na svakih 30-45min. Pitam, Hoćemo piškiti na nošu, ako neće, odmahne glavnom, i zaista se ne upiški. Ako hoće, kaže Piškiti nošu" i piški. Jednom je pustio u gaćice, ali čim je shvatio da curi prestao je da piški i trk u kupatilo, i završio na nošu. Ali danas nije toliko toplo, nije pio puno tečnosti, popio je jutros 240ml mleka, uz doručak 90ml mleka, i flašicu soka od 250ml. znači malo manje od 600ml tečnosti.
Ja zadovoljna! user posted image

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 903
5.5.2012 13:22:19   
Snelle

IZVORNA PORUKA: Trcosava

nama je noša i dalje bauk user posted image

ja se razmišljam da idem kod dečijeg psihologa da mi da neki savet user posted image

I nama su i noša i adapter bauk user posted image
Da se ne plaši, lako bismo prešle na nošu, jer sve kapira. Vodim je već par meseci unazad sa sobom u wc, da vidi šta to mama radi na šolji, ali džabe, ona se plaši user posted image
Dolazim mi na pamet čak i blesava ideja, da ja sednem na nošu da joj pokažem šta se tu radi, i kako sedenje na noši uopšte nije strašno user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 904
5.5.2012 15:28:14   
Okica sljokica
Evo i naseg rezimea,od sinoc piski na nosi kad god smo u kuci...ali trazi da joj je gola guza user posted image Znaci ni gace! Jutros je 5 * piskila na nosu i svaki put je sama sela i zvala me da vidim user posted image P{osle smo isle do grada i stavila sam joj pelenu pa se zaila tj prijavljivala je kad je piskila i kakila. Videcu sad da joj skroz skinem kad smo u blizini kuce ..a uskoro i kad idemo negde dalje. Znam da je bolje odjednom,ali dala sam sebi neki rok user posted image Pa cu videti kako ce i da li ce mi upaliti.

< Poruku je uredio Okica sljokica -- 5.5.2012 15:29:07 >

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 905
5.5.2012 15:41:40   
bubulence
citala sam na sajtu da dete kod kuce na nosu stavljate uvek na isto mesto samo da to ne bude na sred sobe. znaci npr u kupatilu, u nekom cosku dnevne sobe ili bilo gde gde vam nosa ne smeta da stoji ceo dan. i tu je uvek drzite, tako da oni sami nauce da je to mesto i ta nosa iskljucivo za piskenje i kakenje i tako ce sami sedati i obavljati sta imaju user posted image

(odgovor članu Okica sljokica)
Direktna veza do poruke: 906
5.5.2012 15:46:07   
jovana13
Evo da se javim, Janja sad ima 2god i 2meseca i dobro je da smo se otarasile pampersa pre ovih vrucina. 4 dana sam joj skidala pampers kad dodje iz vrtica. Tj samo popodne. Onda sam joj skinula skroz,prva 3 dana se desavalo da se upiski u gacice,od 4tog vise nijednom. Pampers joj stavljam samo za spavanje, u grad idemo bez pampersa. U vrtic je krenula posle praznika tj u cetvrtak i nije se upiskila ni tamo ni jednom. Hvala Bogu, bilo je mnogo lakse nego sto sam ocekivala, ali mislim da je to zato sto je ona psihicki potpuno bila spremna i shvatila da je lakse u gacicama. Vise joj uopste ne nudim nosu,kaze kad joj se piski i idemo u wc. Uskoro cu da joj izbacim i nocnu pelenu jer se desava da se probudi i trazi nosu iako ima pampers. Zelim da i vi ovako lako skinete decici pelene!

Hodaj,nebo strpljive voli... Hodaj,mozda se ipak sve u dobro pretvori......

Direktna veza do poruke: 907
5.5.2012 15:48:26   
Okica sljokica
Jovana superuser posted image Ja se nadam da idemo vasim stopama,mislim da je za piskenje shvatila..ali nesto mi ovo kakenje nikako ..

Bubulence,predpostavljam da mozda vise vazi kod manje tj mladje dece ..koliko sam videla moja M kapira da je nosa predmet u koji se vrsi nuzda i uzima je gde god ali naravno uvek je na vidnom mestu.

< Poruku je uredio Okica sljokica -- 5.5.2012 15:50:52 >

(odgovor članu jovana13)
Direktna veza do poruke: 908
5.5.2012 15:52:23   
bubulence
okice to i mislim da je najbitnije, da je na vidnom mestu...
verovatno ne mora da stoji uvek na istom mestu, mozda jeste lakse... to je pisala neka zena psiholog, sada cu opet pokusati da nadjem pa da kopiram...

Direktna veza do poruke: 909
5.5.2012 15:57:41   
bubulence
ne mogu sada da nadjem, a moram da bezim, videcu veceras da iskopam...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 910
5.5.2012 15:58:57   
jovana13
Okice,to sam zaboravila da kazem prva 3 dana je kakila samo u gacice nije htela u nosu,sanse nije bilo. Onda smo isli kod komsija na kafu i ona trazila nosu, komsinica donela i ona tad kakila u nosu prvi put! Ja sam se iznenadila,ali mislim da je zato sto sam previse paznje tome posvecivala, a tamo smo se zapricali i dete odradilo posao kad niko nije obracao paznju.

Hodaj,nebo strpljive voli... Hodaj,mozda se ipak sve u dobro pretvori......

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 911
5.5.2012 16:12:43   
Okica sljokica
Bubulence ,nema veze kad stignes user posted image

Jovana i ja sam se oko toga preopteretila a ona jutros fino odradila sama user posted image Nadam se da ce i ovaj drugi deo tako

(odgovor članu jovana13)
Direktna veza do poruke: 912
5.5.2012 18:31:43   
Anck Su Nmaun
Sedimo i gledamo crtani vec sat i po vremena u gacicama.... cekam sta ce da se desi user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 913
5.5.2012 19:45:16   
indy_25
Evo i mene :) danas smo bile u gradu 3 sata i nije se upiskila. prije nego smo krenule piskila je na dasku. kad smo bile u gradu otisle smo da kupimo i nosu koju je sama birala. dosle smo kuci i jos jednom je piskila u nosu. Poslije toga nije piskila iedan sat i tada se upisala u gace. do sada jos nista. primjetila sam da je prestalo to mokrenje svakih 10 min. izgleda da je naucila da se kontrolise. Kad smo bile u gradu ponijela sam 5 presvlaka od glave do pete i stavila pamucnu pelenu onako ispod gaca samo sam je prepolovila i napravila kao ulozak :) Izgleda da ide nabolje.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 914
5.5.2012 21:10:07   
lesica
I kod nas izgleda da pocinje da deluje trening. Danas se samo jednom onako do pola upiskila u gace. Tj. krenula je pa dok sam ja pridodala nosu malo je bilo mokro ostatak je dovrsila u nosi. I to je bilo oko pola 7 veceras,pre toga je bila i napolju i u setnji i nigde ni kapi. Definitivno samo mnoooogo strpljenja.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 915
5.5.2012 21:50:39   
indy_25
Naravno da djeluje trening pa i kucici nauce piskiti i kakiti a ne oni :)

< Poruku je uredio indy_25 -- 5.5.2012 21:51:32 >

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 916
5.5.2012 21:51:12   
Anoniman
Sumiramo: troje pišnutih gaća, jedva probilo na šorciće, nisam ih ni oprala, samo stavila da se osuše.
Ostalo je na moje nuđenje piškio na 30-45min, nekada i duže, npre, bili smo napolju sat vremena, pitam hoćeš piškiti, kaže "Piškiti travu" i ništa. user posted image Dva puta je kakio na nošu, jednom tražio, jednom smo ulovili.
Ja zadovoljna. user posted image

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 917
5.5.2012 21:56:08   
indy_25
Bravo za Marka user posted image user posted image user posted image . Svi napredujemo. Samo treba biti uporan i ne vracati pampers. Mozda ce nekom trebati par nedelja a mozda nekom i mjesec dana sto ni to nije lose. Uglavnom cemo da ih odviknemo user posted image . Ja sam Saru usput kroz ovo odvikavanje odvikla da pije mlijeko navece na flasicu bacila sam joj sve flasice vise nema ni jednu. To sam uradila da bi je lakse odvikla i od nocne da mi se ne bi piskila po noci. Vise i ne trazi mlijeko. Mlijeko joj dajem ujutro u normalnoj casi a i jede dovoljno mlijecnih proizvoda.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 918
5.5.2012 22:00:46   
Anoniman
Ja sam Marku ukinula redovne cucle, sem za mleko. Sok pije na pisak. Popije manje.
Progriza mi varalice i cucle na flašicama na nedeljnom nivou. Kanda ćemo i to da bacimo. Bojim se, udaviće se. (pisala sam u temi o dudama)

< Poruku je uredio Tash -- 5.5.2012 22:01:15 >

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 919
5.5.2012 22:03:04   
Anck Su Nmaun
Poszle dva sata se upiskila na tepih i ondaaa otisla po nosu user posted image ....obukle druge gacice, posle sat se upiskila na parket, stoji macka i gleda!
Neko je pisao da je bucnuo dete u tu svoju pisacku i ja sam danas je lepo posadila da sedne u to user posted image malo je popiiizzzzzzz...
Sutra ceo dan po slavama, tesko da se mozemo drzati treninga user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 920
5.5.2012 22:32:40   
Okica sljokica
Veceras je trazila nosu da kaki!! Ja prvo gledam i trebalo mi je neko vreme da se opasuljim.. dok sam ja tako gledala ona je obucena sela na nosu i ukakila se ,pa ustala i rekla da je skinem a onda jos malo sela onako ukakana i cini mi se jos malo izbacila.. Ja presrecna! Videcemo sutra.. Sve u svemu mame vidim da svi napredujemo i bas mi je drago user posted image
A sto se tice cucli tj flasice mi smo to odavno izbacili,jos sa 17,18 mes.. Pije na slamcicu,onaj pisak,iz soljice... Ali loce ona vodu posteno.

Direktna veza do poruke: 921
5.5.2012 22:34:02   
indy_25
Pa nemoj odustajati anuck. Ponesi nosu ili dasku u jednu kesu vecu. U drugu kesu ponesi vise gaca i ostalih stvari i platnene pelene. Presjeces ih na pola i umetnes kao ulozak. I objasnis ljudima da je odvikavas sa pampersa. Ja sam odlucila tako da radim gdje god da idem.

Direktna veza do poruke: 922
5.5.2012 22:37:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Neko je pisao da je bucnuo dete u tu svoju pisacku i ja sam danas je lepo posadila da sedne u to user posted image malo je popiiizzzzzzz...
Sutra ceo dan po slavama, tesko da se mozemo drzati treninga user posted image

Ja pisala. user posted image I vodila sam se baš ovom logikom:

IZVORNA PORUKA: indy_25

pa i kucici nauce piskiti i kakiti a ne oni :)

Kučićima se gura nos u kaku i pišaćku.

Ja sutra vodim dete bez pelene na slavu, pitala sam kumove - imaju nošu. user posted image Ali ja nemam još i bebu uz njega. user posted image

Inače, naše gaće su sa likovima Majstor Boba (danas sam izvukla knjigicu i crtać da nauči ko je Majstor Bob, i sa likom Spiderman-a, kog zna zbog Luke od pre, tako da je moja priča, "Vidi Majstor Bob, dragi, nemoj da piškiš na njega, biće tužan!" user posted image

< Poruku je uredio Tash -- 5.5.2012 22:39:37 >

Direktna veza do poruke: 923
5.5.2012 22:44:42   
jovicaa
Vidi Majstor Bob, dragi, nemoj da piškiš na njega, biće tužan!" user posted image

ahaahahaahauser posted image
ovo ide u citate

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 924
5.5.2012 22:47:45   
Anoniman
user posted image
To sam pokupila od drugarice koju sam spominjala, oni ne piške na Hello Kitty! user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Tash -- 5.5.2012 22:48:08 >

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKE
video
Pesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here