|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Skidamo pelenu!
5.5.2012 22:52:07   
indy_25
Super fora Tasho i ti cu od sutra da uvedem.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 926
5.5.2012 23:33:01   
madre
zene, da li se vasa deca nazuljaju na nosu? bogi koliko god kratko da sedi na njoj ostaju mu crveni tragovi-udubljenja na zadnjoj strani butkica... imam utisak da je strasno neudobna, a kao anatomska jeuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 927
6.5.2012 7:48:23   
Anoniman
i Marku ostane crveno, ali ne udubljeno. Taj deo na koji sedaju mora biti sirok. Neke nose to imaju usko.

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 928
6.5.2012 14:02:16   
Anoniman
danas je tako opusten dan. Jutros je opet trazio da kaki. Jednom sam ga nudila. Dva put je pustio u gacice pa stao i trcao na nosu, jednom pisnuo a nije dalje piskio dok nisam skontala tackicu na sorcu pa ponudila. Napolju bili sat i po, cak smo i glasali, ni za boga miloga nece da piski napolju al se ni ne upiski. Super.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 929
6.5.2012 16:22:19   
lesica
user posted image Tash za Mareta. I mi smo sve bolji,malo je jednom pisnula ali je prekinula i trazila nosu,trazila je nosu da kaki. I da se pohvalim,kad zavrsi,ustane i sama ponosno vice: Zavsila Lenka,bisi guzu!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 930
6.5.2012 16:57:49   
indy_25
Sara je danas samo jednom pisala u nosu i jednom kakula. U gace pisala 4 puta i ukakila se jednom. primjetila sam samo kao pobiljsanje da ne pisa vise uopste cesto ko prije. jutros cak nije pisala od pola 8 do 12.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 931
6.5.2012 20:04:18   
SareniVrabac
evo da se i mi pohvalimo... vec par dana nosimo samo nocnu pelenu i kad idemo napolje... kuci smo samo u gacicama i vrlo sam zadovoljna... imamo 3-4 upiskenih gacica, a kakimo samo u nosuuser posted image ... on jos uvek ne zna da trazi sam, ali smo skontali da kad hoce da piski vuce piska i obavezno posle par minuta piski...

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 932
6.5.2012 21:53:55   
Anoniman
Mi bili da glasamo, bili na slavi... Ni jednom se nije upiškio. Skontla sam da se samo kod kuće upiški, i to samo malo pusti u gaćice, i onda trči na nošu ili zadržava dok ne ponudim. user posted image

(odgovor članu SareniVrabac)
  Direktna veza do poruke: 933
6.5.2012 22:05:54   
magnetic
Pa bravouser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 934
6.5.2012 22:13:06   
Dve_srece_najvece_
Bravo Mare :)))

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 935
6.5.2012 23:44:18   
indy_25

IZVORNA PORUKA: Tash

Mi bili da glasamo, bili na slavi... Ni jednom se nije upiškio. Skontla sam da se samo kod kuće upiški, i to samo malo pusti u gaćice, i onda trči na nošu ili zadržava dok ne ponudim. user posted image

Tako i moja Sara kad idemo vani uopste ne pisku sto me je iznenadilo jer sam se najvise toga i bojala. Primjetila sam danas da joj se ne svidja tuta i zato je samo jednom u nju piskila i kakila. Kasnije sam je stavljala na wc i tamo joj je lijepo i uvijek se popiski. Sama je trazila dva puta da pisa. Evo opet mi susilica radi samo za njene gacice al svaki dan ih je sve manje i manje :)

Mare bravo decko brzo ces ti to savladati :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 936
7.5.2012 8:18:17   
Modessty
Bravo za našu dečicu!! user posted image Mali pametnjakovići user posted image
Danilo se nijednom nije upiškio dok smo napolju, tj van kuće. Juče smo imali jedne upiškane gaćice - zaigrao se pa zaboravio. Vodili smo ga na trening sinoć. Ukolima je rekao da se ukakio. Ja ga pipnem on suv. Pitam ga jel mu se piški, da tata stane negde. A on kaže: bizo tata bizoooo user posted image
I piški stojeći. Sad je problem da naučimo da kakimo u nošu. Neki dan nije hteo da sedne kad mu se kakilo. Vrištao je i ja ga puistila. Ali zato mi je tog istog dana nakon spavanja tražio nošu jer mu se piški, ali dok sam ja stigla da ga svučem on se ukakio.
Jutros pošo da se šeta sa dedom i upiškio se i mnogo se nasekirao.
Pre nekoliko dana nisam mogla da verujem da će moje dete da ostavi pampers, a sad sam presrećna!!!user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 937
7.5.2012 9:55:07   
minna
Mene nesto zeza ovo vreme, jos mi nekako nije dovoljno toplo u stanu, a opet ne bih ni da bude onako prevruce pa kad se pali klima da opet bude zgodno.

Juce posto smo bili na splavu je ceo dan bio golisav pa sam ga cisto pratila i nudila nosu. Svaki put je krenuo da piski i kad mu ja kazem stani, sacekaj, evo nose on stane i zavrsi u nosu. Kakio je isto 2 puta u nosu, sam je trazio, i jednom se ukakio na pod, mada ga nesto zeza stomacic poslednja 2 dana, izgleda neki virus stomacni...

Tako da nismo jos poceli da skidamo samo sam htela da vidim koliko kapira. Posto nije lose krenulo planiram cim bude malo toplije u stanu da krenemo, i to da bude vikend da bi mogli u jaslicama da nastave, mada mi je danas vaspitacica rekla mora da zna da mi kaze pa onda da krenemo, pa mislim jedino da ne idem na posao 7 dana a to ne mogu, a i sta onda 'da krenu' kad je to tako vec gotovo. Na pocetku su nam rekli da ih stavljaju uvek na nosu, da u dogovoru sa roditeljima sve odvikavaju... ocekivala sam da ce biti vise raspolozeni za saradnju

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 938
7.5.2012 10:18:30   
Shishica
"Vidi Majstor Bob, dragi, nemoj da piškiš na njega, biće tužan!"

Mi imamo dvoje gaca na Snupija i istu foru user posted image : "Nemoj piskis i kakis Snupija, bice tuzan i plakace! Nemoj da place Snuuupii.." I ona naravno popiski gace i onda place i vice da obucemo drugog Snupija..

Ima raznih varijanti kako se upiskava, ali ni jednom u nosi nije kakila, piskila je mozda dva puta.. Poceli smo 3. maja.. pre skoro nedelju dana.. nekako ne ide bas ..

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 939
7.5.2012 10:35:50   
Modessty
shishice samo polako i strpljivo. Mi smo prvi put piškili u travicu i objasnili kako se travica mnogo raduje kad Danilo piški na nju user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 940
7.5.2012 12:17:53   
Verus
Nama nikako ne ide...tako je mrzela da je ukakana kao Beba a sad ok da joj ne smeta...uzas

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 941
7.5.2012 12:31:48   
Anoniman
Mihajlo se jedino upiški kad se zaigra ili zagleda u neki crtani, pa se zaboravi da traži user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 942
7.5.2012 21:18:49   
indy_25
Nama je danas najbolji dan do sada. Dvoje upisanih gaca i 4 puta piskila na solju. I dva puta kakila na solju. Bili smo dva puta vani po 2 sata oba puta nijednom se nije upiskila. Od ta dva puta bila sam kod prijateljice i ponijela dasku sa sobom i trazila je tamo da piski. Koliko nosim opreme za piskenje nije normalno nisam toliko za sobom nosila ni kad je beba bila user posted image .

Nego sad sam se zabrinula sto malo piski jel normalno da piski 6 puta na dan ili je to malo? Pije normalno vode ne previse a ne ni malo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 943
7.5.2012 21:45:50   
Anck Su Nmaun
Pre podne je bila u vrtic, a posle podne kuci u gacicama, prvi put se i ukakila i upiskila u gace , i onda vice "nooosaaaa", drugi put se upisala na krevet, i opet vice "nosaaa" posle je bila suva nekih sat, pa sam je obukla , nije mi vreme bas da gola ide po kuci user posted image
Ne znam , neznam kako da je naucim da na vreeeme trazi nosu, 2 min pre nego se ukakila sam je pitala rekla je nece!
A drugo, bas mi se ne svidja ideja da mi sve po kuci bude popisano i posrano user posted image user posted image
Tepih smo vec spakovali i odneli na pranje, pa po podu moze, ali po garnituri, dzaba prati to se oseti user posted image

I da vas pitam jos nesto, da li je to jedina metoda tako da dete bude u gacicam po ceo dan? i da trckam za njom i pitam oce li? Sta kad idemo negde, usetnju il slicno, mi smo tek poceli s odvikavanjem, i sigurno bi se upiskila i na ulici i bilo gde da je samo povedem u gacicama?

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 944
7.5.2012 21:54:41   
indy_25
Ni meni se ne svidja sto se piski po kuci. Zato sam i iskoristila dok mi mm nije tu da je pustim da piski tako jer on bi poludio kad bi to vidio. A cilimi su stari pa planiram prije nego on dodje da odem sa muzem od drugarice i da kupim nove cilime. Ustvari moji cilimi su za samo ispod stola nisu veliki doduse na njih nije nijednom ni piskila obicno to uradi na parketu ili na plocicama. Anuck mozes da joj stavis platnenu pelenu kao ulozak u gace da ne pravi barice po kuci, ja tako stavim Sari kad idemo vani za svaki slucaj ako bi se upiskila.

Ja ti ne znam dati odgovor na pitanje jeli ovo jedini manir za odvikavanje i ja sam odavde naucila sa rr cini mi se da su sve skidale djecu u gacice. Meni je gagana davno objasnila tako.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 945
7.5.2012 23:37:31   
Anoniman
Pa ne znam dal je ovo jedini metod. Vodiš dete napolje bez pelene i nosiš gomilu presvlaka. Znam, nije jednostavno jer imaš bebu. user posted image
Marko se samo prvi dan upiškio toliko da je kvasio tepih (i to u Lukinoj sobi, svakako će na đubre), onda posle samo pusti, to lepo upiju gaće, nekada malo prođe na šorc, a niz nogu upiju čarapice, nigde stan nije upišan. Nekako, ne upiški se na nameštaju (garant će sutra kada sam ovo rekla user posted image ).
Danas se ukakio u gaće. Bili smo da piškimo, i posle 2min, dere se "mama piki kaki", ja kažem "Jeste, mili, piškio si, bravo" i on se ukaki. user posted image Nije da nije rekao, samo ja nisam shvatila. user posted image

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 946
7.5.2012 23:39:47   
indy_25
Tasho a jel mi mozes molim te odgovoriti na moje pitanje. Sara je danas svega 6 puta piskila jel to normalno? Koliko puta piski Marko?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 947
7.5.2012 23:45:13   
Anoniman
Hm...
Piškio je jutros puno, onda jednom malo (naterah ga jer smo kretali na alergotest. Morala sam mu tada staviti pelenu, tačno sam znala da će da se uvredi kada ga budu bockali, i tako i bi. 1x piškio u pelenu. 2x je piškio pre spavanja. 2x nakon spavanja. Onda sam stigla sa posla, i od tada je piškio još 3x čini mi se, ali to su sve male količine. Ozbiljno piškenje obavi 2x dnevno, ujutru, i nakon popodnevne spavke (btw, bila suva pelena). Dakle, piškio je 2x normalno, i 8x je piškio male količine, vidim dok curi da ga baš baš cedi, jedva. Mislim da ću da pokušam da napravim veći razmak među nuđenjem noše, onda će smanjiti broj piškenja, naučiće da zadrži, i povećaće količinu koju isiški odjednom.

< Poruku je uredio Tash -- 7.5.2012 23:47:05 >

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 948
7.5.2012 23:49:13   
indy_25
Ona sada piski normalno znaci ko i mi u velikoj kolicini. Prvih par dana je piskila svakih 10 minuta cini mi se po malo ono pisne u gace pa sve tako user posted image , A sad je sve veci i veci razmak bas moze da ne pisa dugo. Ako gledam po sebi ja bas puno piskim pa idem svaki sat u wc cini mi se. A ona danas samo 6 puta bas sam se zapitala jel to normalno, a normalno i pije vode ni vise ni manje nego inace user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 949
7.5.2012 23:51:55   
Anoniman
Ja sam pre koji dan razmišljala koliko puta je Luka piškio, on mi reper na šta treba da svedem Marka. Mislim da sam prebrojala 5-6x.

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanke Deda Mraza
video
Preko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here