Yula
|
IZVORNA PORUKA: Tash Ne verujem da je guza crvena od Allernove, pre ce biti od Sinacilina. Hipermangan je zaista spas, a mozes probati i da kombinujes, jednom ispiranje hipermanganom, jednom sodabikarbonom, za slucaj da su gljivice od antibiotika. Pelenu menjaj sto cesce, i svaki put peri guzu, i spiraj jednim od ova dva. DOBRO osusi, pa onda mazi. Mi smo danas bili kod sveki, za rucak jagnjetina, krompir, sargarepa, Maki sa zadovoljstvom jeo i u jednom momentu cvili i gura iz usta, pogledam, ono kost!??? Ostra kost, duzine nekih 2,5cm, uska. Uopste ne znam kako se to desilo, jer sam isekla zalogajce na sitno. Kako je ta kost promakla? Sva sreca pa je bebac pljunuo, inace bi nam bio veseo Uskrs u hitnoj. Bas sam se skenjala. Tash, ovo se i nama desilo prekljuce!!! Spremila beki kasicu sa zecetinom, povrce izgnjecila, zecetinu izblendala, ali ne previse, malo. Dajem mu da jede i ucini mi se da ima jedno krupnije parce karfiola, ja da ga izvadim, kad ono kost, uska, maltene kao cackalica i dugacka sigurno 2.5-3cm!!! Sledila sam se bila skroz!!!! Sigurno mi je promakla kada sam odvala meso od kostiju i pakovala za zamrzavanje. Ostatak kasice smamu davala kao da cistim ribu, svaki zalogaj sam morala da prepipam prstima. Od sada cu strogo kontrolisati zecetinu pre nego li je stavim u blender! Imali smo srecu i mi i vi, hvala Bogu! Inace, zaboravih reci HRISTOS SE RODI i srecan praznik svima onima koji ga danas slave!