Yula
|
Evo i mene, ali samo na brzaka, okasnila sam sa jajima, ne vidim na oci. Jos da sam ih sarala sa voskom, kako sam zelela, trebalo bi mi 10 dana koliko sam neorganizovana. Elem, bili kod alergologa, ma necete verovati, zena nas pita zasto nismo doneli namirnice na koje je beba alergicna, jer sa nasim namirnicama treba da radi PRIC test! Alo! Nisam mogla da verujem! I bla,bla, bla, uglavnom da probamo sa obicnim ad mlekom, ali da uzmemo neko sa manje laktoze. Ja u nasem marketu uzela neko koje je bebac pio i u porodilistu, i sutra cemo da probamo. Ujutru cu mu davati par dana to, a uvece alernovu. Dala nam je upute da uradimo analize krvi, bar nesto. Definitivno cemo dete voditi kod alergologa kada dodjemo u Srbiju, nemam zivce da se natezem sa ovdasnjim frikovima. I mm je z atu varijantu, a s obzirom da nam je KG blizi od BGD-a i NS, moracu i ja Macaki da te cimnem za broj i adresu od tog dr-a. Danas kazem mojoj beki: "Beko, ja sam tvoj alergolog. " I jeste tako, bar za sada. Inace, sargarepa nam je uspesno uvedena, od sutra vracam i jabuku u ishranu, bez nekog uvodjenja, samo cu mu je dati. Sutra cu napraviti pauzu jedan dan, pa od preksutra uvodim novu namirnicu, samo cu jos malo razmisliti koju... Sto mu ova baba ne uradi bar test na kikiriki, da znam smem li boraniju, grasak i pasulj da uvodim... Tu su mi na spisku planiranih i praziluk, paradajz, avokado... Tasho, kako je Mare? Lepo vam je jaje Ajd, pa vam pisme opsirnije sutra. Hug za sve vas zenice!