nenja22
|
ivana, ja ti mogu reci kako je kod nas...nama je doktorka sa punih devet rekla isto da kravicu, tj. kravlje mleko mozemo da probamo...i ja sam to tako i shvatila, tj. probala malo, upravo tako kao i ti, kasice koje mu muckam, ili poparu ili cicvaru kad pravim, pravila sa kravljim...nije bilo neke posebne promene, reakciju mislim nije imao, stolice iste, ali mi se posle nekog vremen ipak cinilo da malo teze svari...recimo, kad doruckuje poparu tako, posle ume da mu se celo prepodne vraca i da podriguje (mada kad jede poparu se najede bas posto je voli, pa je mozda i od toga) ali se to i ne desi svaki put...sve u svemu, posle nekih mesec dana, ja se vratih na aptamil...opet kazem, nije nikakve posebne reakije imao, ovo sto sam kao primetila, mozda sam i umislila, ali eto, teracemo sad jos malo ovako, pa cu posle godine da mu probam opet... za secer, nisam ga davala...mada dajem bibilibi, tu ga ima (iz istog razloga vodu nece nikako, tj. sad pocinje po malo, pa caj pravi bas razblazen) ima ga i u plazmi, i to jede...nije da ga izbegavam ko djavo krst, samo prosto ne mislim da je posebno potrebno dodavati ga, posebno sto je kosta taman kako treba, mozda i dundav malo...da je mrsa, bila bih mozda i opustenija sa "slatkisima" ovako, ima vremena, jesce ih sigurno za koju godinu ihaj, pa ajd da se odlozi malo...
< Poruku je uredio nenja22 -- 5.4.2012 13:56:10 >