nenja22
|
probali mi poparu i otišla puna činijica, mašala capo, još ne probah cveklu da mu dam, ali to što si napisala...šta ga znam, što da ne. ja sam razmišljala kad je probam da dam, da bude eventualno sa pavlakom, pa kao neku popodnevnu užinu...mada to češće bude sisanje još uvek što se tiče ribe, ja baš mislim da je preporuka plava riba, ima više onih dobrih nezasićenih masnoća, koje su njima malcima preporučljive, pa u tom smilsu, skuša recimo planiram da mi bude neki prvi izbor, ili već šta lokalno sveže lepo nađem, čim ljudi krenu malo na ribanje kad otopli a mi smo sa 6 zuba i uglavnom još uvek sve ode u blender, ali na kratko,..u stvari, plazmu glođe (evo sad jednu upravo), jabuka i bundeva kad se skuvaju samo ih blago izmuljam viljuškom, ali nisam još krenula na seckanje mesa...ali svejedno, ostane tu komadića, mislim da mu je to ok još uvek, ne zna on baš na zube te da natempira pa baš da grize (sem mene što lepo ume da zagrize, ali to je druga priča ) i da, za mahunarke, sećam se da je mina spominjala ne zajedno sa mesom, a i negde još sma čitala na tu temu...ne znam da li je to objašnjenje, ali meni ima logike zbog sporije svarljivosti i jednog i drugog da ne treba da se kombinuje, recimo?