Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 15.3.2012 8:34:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi smo ga miksali , sad jede ceo Uvek sam imala sliku u glavi da ce joj se zalepiti ona opna za nepce /grlo
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 15.3.2012 8:35:29
|
|
|
|
minavb
|
Ja sam ga gnječila kroz cediljku. Ljuske ostanu u njoj a srž prođe u kašicu. Kasnije sam davala i ljusku.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 15.3.2012 8:36:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ja sam ga gnječila kroz cediljku. Ljuske ostanu u njoj a srž prođe u kašicu. Kasnije sam davala i ljusku. Koliko kasnije?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 15.3.2012 8:44:12
|
|
|
|
minavb
|
Kad mi se činilo da može da se izbori sa ljuskicama. To je individualno.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 18.3.2012 22:01:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Danas smo jeli sladak kupus sa teletinom i nije loše prošlo. Sutra opet pasulj. Mina, kako da joj spremim patlidžan?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2012 10:28:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Izludeću od pasiranja. Pasiraćemo izgleda do škole! Prženice, komadiće kifle žvaće ali kašica mora da bude skroz glatka inače nema jela...
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2012 10:30:36
|
|
|
|
branki*
|
tako je i kod nas,a boza ima 13 meseci
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2012 10:35:25
|
|
|
|
minna
|
Ne brinite, sami ce u jednom trenutku traziti da zvacu. Mada su Vladi dosta jaslice pomogle u tome cini mi se jer tamo ne pasiraju, ali nema ni jednog odraslog coveka koji jede pasirano zar ne A i koliko sam cula za bebeci zeludac i creva je i zdravije da jedu pasirano duze
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2012 10:37:25
|
|
|
|
Olga75
|
polako , nesto ce uzeti rukama i to ce da zvacu , tipa keksic , korica hleba lagano
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2012 10:39:54
|
|
|
|
lesica
|
GG,ja sam L patlidzan dala sa jogurtom i dan danas ga tako voli. Ispeces patlidzan u rerni i oljustis od kore,ja sam vadile onaj semeni deo i onda ostatak izmikam sa po malo jogurta ili kiselog mleka ili pavlake. Sada vec kombinujemo sa zacinima ali sad smo veliki.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2012 10:42:29
|
|
|
|
branki*
|
da,minna,ja sam isto cula da je bolje za dig.trakt pasirano,verovatno se manje opterecuje,ne znam. vrlo lagaano
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2012 10:45:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lesica GG,ja sam L patlidzan dala sa jogurtom i dan danas ga tako voli. Ispeces patlidzan u rerni i oljustis od kore,ja sam vadile onaj semeni deo i onda ostatak izmikam sa po malo jogurta ili kiselog mleka ili pavlake. Sada vec kombinujemo sa zacinima ali sad smo veliki. Hvala, sutra ćemo probati. Za danas musaka od tikvica, pitam se kako li će to da izgleda kad se ispasira
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2012 10:49:05
|
|
|
|
lesica
|
Nego,GG jesi li pokusala da joj das tanjir sa usitnjenom hranom,ono kao seckana sargarepica,krompir,neki komadic karfiola i sl. pa da joj sve bude lepo i sareno,mozda se zaineresuje. A u drugom tanjiru spremis izmiksano,ako vec nece.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2012 10:51:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr IZVORNA PORUKA: lesica GG,ja sam L patlidzan dala sa jogurtom i dan danas ga tako voli. Ispeces patlidzan u rerni i oljustis od kore,ja sam vadile onaj semeni deo i onda ostatak izmikam sa po malo jogurta ili kiselog mleka ili pavlake. Sada vec kombinujemo sa zacinima ali sad smo veliki. Hvala, sutra ćemo probati. Za danas musaka od tikvica, pitam se kako li će to da izgleda kad se ispasira Lepo ce izgledati , ja sam dodavala jogurt posto se sve slepi
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2012 10:51:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Jede tako mladi sir i barenu šargarepu od punih 6 meseci, jede prženicu i kiflu iskidanu na komadiće. Zna da žvaće, ne davi se, ali kašicu u koja nije skroz glatka neće ni za živu glavu.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2012 10:53:47
|
|
|
|
lesica
|
Nista,predji na viljusku
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2012 10:55:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Da joj dam viljušku i nož, pa nek se snalazi kako na i ume.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2012 10:55:53
|
|
|
|
lesica
|
Bez noza molicu,samo viljuska
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2012 10:57:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Ona viljuškom boc, a ja ću da čerečim prstima.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2012 11:01:55
|
|
|
|
lesica
|
Bas tako
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2012 12:02:29
|
|
|
|
nenja22
|
kosta uredno zvace sta mu se svidja, jos urednije pljuje kad jok a sto se tice zdravijeg tj. boljeg za zeludac, ja bas imam info da i nije tako zdravo predugo da jedu kasasto, jer hoce da im se ulenje creva, pa da kao stariji imaju problema sa zatvorom... mada, ne opterecujem se time previse, miksam uglavnom i dalje, samo ne presitno, a zvacka sir i plazmu i na leto ce svakako vockice, tako da, polako, sticicemo i do glodjanja kostiju
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2012 12:04:39
|
|
|
|
branki*
|
ha,ha,kosta i kosti
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 1.4.2012 19:10:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Ispekla patlidžan i izmiksala sa pavlakom i žumancetom, Žaba se oduševila, slatko jela dok nisu poiskakali crveni pečati oko usta. Prekinuli, ostatak obroka je dobila iz teglice. Probaćemo za 3 meseca opet.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 1.4.2012 20:16:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Uh bre.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 1.4.2012 20:35:50
|
|
|
|
nenja22
|
bezveze...al' imate vi i tako sirok asortiman, ima vremena jesce i patlidzan, o tom potom
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?