|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja
17.2.2012 7:42:37   
minavb
Jbt, ja ne jedem ni obican jogurt, totalno sam se odvikla. Elem, ako vec zelite vocni jogurt, a hocete da izbegnete secer, sto u obican ne ubacite recimi maline, jagode, bilo sta od voca sto moze lepo da se kombinuje sa jogurtom?

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1326
17.2.2012 7:43:34   
Jeca*
jao ma bez ela sira nista ne propustas user posted image  jedi meggle cottage ili ako kod vas ima da se kupi balans, milina
ja cu danas pogledati u IDEA marketu i to mi je poslednja šansa user posted image
inace, moja koleginica jede ona alnatura namaze iz DM-a i kaze da su jako ukusni. Jel probao neko?

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1327
17.2.2012 7:44:49   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: minavb

Jbt, ja ne jedem ni obican jogurt, totalno sam se odvikla. Elem, ako vec zelite vocni jogurt, a hocete da izbegnete secer, sto u obican ne ubacite recimi maline, jagode, bilo sta od voca sto moze lepo da se kombinuje sa jogurtom?

ovo mi je bilo zgodno da znam da postoji, da nekad kag zaglavim na poslu ili u gradu imam instant verziju uzine u vidu osvezavajuceg vocnog jogurta, a inace ja slabo pijem vocni jogurt, radije se opredelim da ponjupam celu jabuku ili sl

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1328
17.2.2012 7:48:37   
minavb
Ja sam probala namaz od rukole.  Straaaava je, mazem ga vec 4 dana na waasa dvopek svako jutro.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1329
17.2.2012 12:39:20   
World

IZVORNA PORUKA: Cecana

World pogledaj blog istine i lazi o hrani,ima zanimljivih informacija.

hvala na informaciji, ovo mi se cini vrlo zanimljivo, s tim sto mi se neke informacije ne podudaraju sa savjetima dr.
da li je neko vec isprobao ovaj sistem i kakvi su utisci?

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1330
21.2.2012 13:07:31   
Jole84
Sviđa mi se ova dijetica na prvi pogled. user posted image Sad ću da je proučim i pročitam sva mišljenja user posted image
Ja sam se ugojila zbog hormona,ali sad pošto mi je bolje,volela bih da skinem tih 5,6 kila,smetaju mi,uvek sam bila mršavica pa ne umem da ih nosim.
Kakva su vam iskustva,vidim Cipiripi je zadovoljna,a ostale,jel ste probale?

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1331
21.2.2012 23:46:26   
Jole84
Pročitala sam sve,ispisala ideje u jednoj sveščici user posted image i od sutra startujem! Tj od večeras,upravo sam odolela eurokremu i keksu user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1332
1.3.2012 23:01:05   
volim da jedem
Heeej zdravo user posted image

ima dosta dobrih stvari ovde..
Ja sam sportista ceo zivot ali nikad nisam znao sta treba da jedem a sta ne. jeo sam sve zivo user posted image
Ali kada sam video da to nije dobro, jer sam i pored tolikih treninga imao donji stomak i dalje.. e onda sam poceo da ucim o ishrani i mogu vam reci da polako skidam donji stomak, a menje treniram.
Jedem 6x dnevno. dorucak odmah po ustajanju,posle 3h uzina i tako na svakih 3h jedem. neverovatno kako to daje rezultate.
od mesa jedem pilece belo, teletinu, curetinu i ribu, a ostalo jedem sve kao i pre. verujte, to mi daje rezultate

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1333
4.4.2012 10:10:12   
minavb
Ju, tek sad vidim da smo imali posetu druge vrste user posted image

Evo jednog zanimljivog teksta.
OSNOVE SKIDANJA KILOGRAMA - Jonny Bowden

MASTI

Masti vam mogu pomoci da izgubite na tezini.
Nisko masne dijete 80ih i 90ih su bazirane na teoriji da ako jedete manje masti,postacete manje masni.Nazalost,to je u potpunosti netacno.

Proizvodjaci su napravili nisko masnu hranu koja ima ogromne kolicine hemikaliija i secera.Ljudi su zamenili zdrave hranljive masti u
svojim dijetama sa visoko obradjenim ugljenim hidratima u pogresnom uverenju da ce hrane kao testo,krompir,riza i cerealije izazvati
manje dobijanje na tezini - posto su niskomasna hrana.

Pogresno.

Do sada vecina ljudi zna da postoje "dobre" i "lose" masti,ali da li ste sigurni da znate razliku.I jos vaznije za ovu svrhu,da li znate
kako uticu na gubljenje tezine?

Opste je misljenje da su neke masti OK (na primer masti iz riba kao sto je losos) ali druge masti su jako jako lose,i uopsteno treba da
minimalizujemo unos masti.I dan danas vidjam prijatelje koji u restoranu narucuju omlet od belanaca,zato sto i dalje veruju da ce im masti
iz zumanceta nauditi.

Evo istine:

1. Procenat masti u vasoj dijeti nema apsolutno nikakve veze sa dobijanjem kilograma,racunajuci da su kalorije prilagodjene vasim potrebama.
Pa,evo primer,ako je odredjeno da vama,pesronalno,treba 1400kalorija svakodnevno da biste gubili kilograme,ne bi bilo uopste bitno da li
10 procenata, 20procenata,40 ili 50 procenata tih kalorija dolazi iz masti.

2.Procenat kalorija iz masti nema bas nikakve veze sa bilo kakvom posledicom po zdravlje ikada izcenom.Vrsta masti - i vrsta ugljenih hidrata
zapravo ima,ali procenat masti ne.

3.Nisu sve zasicene masti lose za vas - zasicene masti iz kokosovog oraha,na primer, sadrze lauricnu kiselinu koja ima anti-virusno svojstvo,
i masti iz zumanceta sadrzi spektar zdravih komponenti kao sto su lutein (oci) i phosphitdyl choline (mozak i srce).

4.Sve vestacke trans masti treba u potpunosti izbegavati.Pozeljni unos trans masti kod ljudi je NULA.TACKA.

Ali kako nam masti mogu pomoci da bismo izgubili kilograme?

Nekoliko razloga:

1.Masti zasite.Cine vas duze zadovoljnim,i zbog toga mnogo su manje sanse za prejedanje.

2.Neke masti(Omega 3) vas cine dobro raspolozenim.Tekuce stuije istrazuju njihov efekat na depresiju.Ako se osecate dobro,mnogo su manje sanse
da se uhvatite hrane da biste lecili mrzovolju.

3.Masti nemaju nikakav efekat na insulin,"hormon gladi" koji izaziva ogromne kolicine zudnje za hranom i takodje je odgovoran za skladistenje masti.

4.Masti smanjuju "glikemicki udar" obroka,vodeci do manjih oscilacija secera u krvi.Rezultat?Manje zudnje za hranom i manje promena raspolozenja.

Za kraj:

Masti nisu nepriljatelj.

Masti nas ne cine debelim.

Ali strah od masti moze da nas ucini takvim.

KALORIJE

Koliko si puta cuo ljude da govore da su jedino kalorije vazne kod skidanja kilograma?

Konvencionalna teorija o gubitku kilograma se zove "energy balance theory" i zvuci odprilike ovako: Vasa kilaza je kao vasa
cekovna knjizica,ali umesto novca,u pitanju su kalorije.Uzimate kalorije tako sto ih jedete a trosite ih vezbanjem.Ako unosite
vise nego sto potrosite,postajete debeli.Ako potrosite vise nego sto unesete,gubite kilograme.

Konvencionalna teorije nije u pravu.

Zapravo,da budemo precizniji,teorija je poprilicno nepotpuna.To je ono sto ja zovem "KROFNA" istina: Ima nesto u tome,ali tu je i
velika debela rupetina u sredini,a deo koji nedostaje je vitalan za vas uspeh u skidanju kilograma.

Prvo,pozabavimo se delom koji je istinit: Svi imaju odredjeni broj kalorija koje trebaju da bi odrzali tezinu (a taj broj je veoma
veoma razlicit za razlicite individue).Ako jedte znacajno vise od tog broja kalorija - koju god hranu da jedete - ugojicete se.
Ako jedete znacajno manje od te cifre - naglasak na ZNACAJNO - verovatno cete izgubiti na kilazi.

Ali evo dela koji nedostaje,i moze vas kostati uspeha ako ga ne znate.Nemaju sve kalorije isti uticaj na vase telo.

Zapamtite da je hrana kao lek - i kao i svaki lek,vrsta i kolicina koju uzimate ce odrediti vasu telesnu reakciju na njega.Hrana
stimulise hormone - neki od njih su "fat storing" a neki su " fat releasing".Hormoni za uzvrat stimulisu enzime koji govore telu
da zadrzavaju masti,ili da ih otpustaju i koriste za energiju.

Zasto je ovo od kriticne vaznosti za vas uspeh?

Zato sto hrana koju birate odredjuje vase hormonalne reakcije.Zelite da birate hranu koja vas priprema za sagorevanje masti,ne za
skladistenje.

To sto znate kalorijsku vrednost obroka nece vam obavezno reci bilo sta o hormonalnoj reakciji vaseg tela na taj isti obrok,i to je
rupa koja nedostaje u "KROFNI" kalorijske istine.

Ako zelite da demonstrirate ovo na sebi,probajte da pojedete 100 kalorija cipsa i 100kalorija brokolija.Primecujete razlicitu reakciju?
To je efekat hrane na nivoe secera u krvi i hormone.Kladim se da niste zudeli za jos jednom porcijom brokolija,zar ne?Kompanije koje
prave cipseve su tacno znale sta su radile kada su reklamirali svoje proizvode "betcha can't eat just one".

Low-carb ljudi grese u tome sto misle da kalorije nisu vazne,zato sto jesu.Ali brojaci kalorija grese u tome sto misle da su sve
kalorije stvorene jednake.Zato sto nisu.

Jedna od najvaznijih strategija u gubljenju kilograma je biranje hrane - kombinacija hrane - koje ne stvaraju zudnju i promene raspolozenja.

Samo znajuci kalorijsku vrednost hrane vam nece pruziti bilo kakav uvid u to da li hrana spada u opasnu zonu sto se tice hormonalnih i
psihickih reakcija kojm ce ugroziti vas gubitak kilograma.

PROTEINI

Da li ste znali...

Rec protein je nastala od grckog izraza koji znaci "prvi po vaznosti",sto bi trebalo da vam kaze dovoljno o znacaju ove klase hrane.

Proteini su nam potrebni da bismo mogli da izgradjujemo vazne strukture u nasim telima kao sto su misici,kosti,enzimi i ceo asortiman
vitalnih telesnih hemikalija,i treba da bude centar ishrane svih onih koji bi zeleli da sagorevaju masti.

Postoji razlog - zapravo nekoliko razloga - ljudi sagorevaju masti poprilicno brzo na visokoproteinskoj dijeti.

Prvo,protein "stimulise" metabolizam.(U jednoj studiji,metabolizam zdravih mladih zena povecan je za 100 procenata nakon sto su pojele
visoko proteinski obrok).

Drugo,protein zasicuje.To znaci da se osecate puno nakon sto ga pojedete (mozete li da kazete isto i za cornflakes?).

I trece,protein ima relativno mali efekat na nivoe secera u krvi.Stabilizujuci secer,dobijamo manje oscilacije "fat storage" hormona
INSULINA,i telesna tezina postaje laksa za kontrolisanje.

Protein u svakom obroku je kamen temeljac najboljih planova za gubljenje kilograma.

Protein za dorucak je tajno oruzje skoro svih onih koji su uspesno izgubili telesne masti i uspeli da ih drze podalje od sebe.
Ljudi koji jedu visokoproteinski dorucak kasnije imaju mnogo manju zudnju za hranom,imaju vise energije,i manje tendencije
da se prejedu za rucak.

Problem sa visoko proteinkom dijetom je to sto vecina proteina koju danas jedemo dolazi iz inferiornih izvora,koje mogu da
dovedu do mnogih zdravstvenih problema.Na primer,stoka i perad uzgajana u fabrikama su prepunjeni steroidima,hormonima i antibioticima.
Losos iz ribnjaka je prepunjem PCBom.Odgovor nije da jedete manje proteina,vec da budete izbirljivi odakle ga uzimate.

Ponekad ljudi koji drze visokoproteinsku dijtu zaborave na povrce.Velika greska.Visoko kvalitetni protein iz zdravih izvora kombinovan
sa puno povrce zbog vlakana i drugih fitonutrijenata,uz dodatak dobrih masti iz ribe,lana,maslinovog ulja i slicnih,je perfektan recept
za sagorevanje masti i dobro zdravlje.

Protein,mast i vlakno iz povrca.To je moj tajni recept za uspeh.

Koliko proteina?To zavisi.

Eksperimentisite da biste saznali sta je najbolje za vas.Veliko pravilo je da pocnete sa pravilom 1/3.Uzmite tanjir i podelite ga na
trecine.Jednu trecinu pokrijte sa najkvalitetnijim proteinom koji mozete nabaviti,a ostatak popunite sa povrcem i dobrim mastima.Drzite
se relativno malih porcija,i na odlicnom ste putu da saznate formulu za uspesno gubljenje masti.

A uz to i na pravom putu ka dobrom zdravlju.

(odgovor članu volim da jedem)
Direktna veza do poruke: 1334
4.4.2012 10:23:24   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: minavb

Ju, tek sad vidim da smo imali posetu druge vrste user posted image

Prosto bude čudno kad svrate, zar ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1335
4.4.2012 13:20:35   
bubulence
da vam se pridruzim na ovoj temi. pre 5-6 dana sam krenula sa ovim nacinom ishrane i jako sam zadovoljna. nemam vagu pa se ne merim a i ne ocekujem da sam vec skinula neki kg ali se osecam lako, i primetila sam da mi se stomak malo 'izduvao'. a najbitnije jeda ni jednog trenutka nisam bila gladna...
zanima me kako spremate tu kajganu sa sampinjonima? i da li smem da jedem mlade krompirice przene na malo ulja user posted image ? mozda ste negde i pisale ali sam preskocila. i koliko jogurta smem da popijem? jer ja oduvek pijem jogurt kada ustanem i onda ne jedem do 1-2h popodne ali ujutro znam da popijem i pola l jogurta sa 1,5%mm

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1336
4.4.2012 13:26:15   
minavb
Omlet od belanaca sa šampinjonima? Umutiš belanca (možeš da dodaš i jedno celo jaje). NA teflonu sa malo ulja propržiš šampinjone, pa kad pičnu da dobijaju onu braonkastu boju, preliješ jajima. Ja volim omlet (kao palačinka) pa ne mešam, istresem na tanjir i uživam.
Mlade krompiriće smeš da jedeš, samo moj predlog je da ih pečeš, ne pržiš. Evo kako ja to radim-zavisi od veličine, ali krompiriće prvo blanširam u ključaloj vodi 5-10 minuta. U tu vodu ubacim ruzmarin , so i drobljeni beli luk. Ocedim ih dobro i ubacim u vatrostalni sud premazan uljem. Ubacim u zagrejanu rernu i pečem.
Jogurt pij slobodno, samo nije baš dobro da do podne ne uneseš u sebe ništa drugo sem jogurta.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1337
4.4.2012 13:27:23   
Ana RR
Bubi, ja kajganu spremam ovako: na tefloni propržim praziluk ili mladi luk, dodam iseckane šampinjone, propržim ih onako fino, malo posolim i pobiberim i onda prelijem sa umućenim jajima (ili samo sa belancetom). Uz to volim paradajz i sir, ili samo jogurt. 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 1338
4.4.2012 13:40:32   
bubulence
da, mislila sam na omlet user posted image . hvala vam devojke, tako sam nekako i ja pravila ali sa drugim povrcem, sa sampinjonima nisam nikada... a kao i ana, uvek uz omlet jedem paradajzic, ustvari to mi je omiljena salata i jedva sam ga docekala. zbog njega ce mi i uspeti dijeta jer kad sam gladna gricnem jedan paradajz user posted image .
mina, tako cu da pecem krompirice, bude manje ulja svakako pa je i zdravije...
a znam da nije dobro da pre podne pijem samo jogurt ali tako radim od kada sam imala mucnine u trudnoci i sada mi bude tesko ako ujutro nesto drugo jedem, on mi prija za stomak i nisam gladna... probacu po malo da uvodim nesto jace...

< Poruku je uredio bubulence -- 4.4.2012 13:41:29 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1339
4.4.2012 22:56:38   
bubulence
opet ja user posted image . sta kazete za heljdu? videla sam u zdravoj hrani kore za pitu od heljde... jeli to ok? npr da pravim sa jogurtom i jajima... ili sa jabukom (bez secera)?
i da li smem bar jednom nedeljno da pojedem najmanji sladoled na svetu user posted image user posted image ?

Direktna veza do poruke: 1340
4.4.2012 22:57:59   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: bubulence

i da li smem bar jednom nedeljno da pojedem najmanji sladoled na svetu user posted image user posted image ?

user posted image user posted image user posted image

Izvini, morala sam da se nasmejem user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 1341
4.4.2012 23:04:59   
bubulence
Anci, smejes se mojoj muciuser posted image ???? 8 dana nisam pojela sladoled user posted image , ne znam kada mi se to poslednji put desilo... sutra je 7 kako sam na dijeti a dan pre toga sam se dogovorila sa sobom da cu izbaciti sladoled i sada mi vec nije dobro...

< Poruku je uredio bubulence -- 4.4.2012 23:05:44 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1342
5.4.2012 11:29:00   
viking
Evo ja da vas edukujem kako NE treba user posted image
Ja sam juče pojela puding od vanile za doručak, sladoled sa pistaćima za ručak, moku i čokoladni muffin iz coffe dreama za užinu, i tortilju za večeru.
Mina, je l kolutaš očima? user posted image user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

Direktna veza do poruke: 1343
5.4.2012 11:40:28   
Anoniman
user posted image Ti si moj idol Vikinguser posted image

Juče:
D: dve jabuke
R: tikvica punjena seckanom piletinom koja je dinstana sa paprikom i lukom, malo soka od paradajza (količina mesa je oko 100g, tikvica mala, izdubljena)
U: pomorandža, malo kasnije šolja balans jogurta
V: pečeni šampinjoni sa malo paprike, mladim lukom i 1. jajetom

Danas:
D: 2 jabuke
R: meso od dva mala batka isečeno na kockice, ispečeno sa seckanim kupusom, mladim lukom i paprikom.
U: pomirandža
V: salata od čeri paradajza, krastavca i paprike i komad mladog sira.

Sve bez ulja osim u salatu par kapi maslinovog, i sve bez soli i vegete,

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 1344
5.4.2012 11:42:12   
Lu
A zašto sada ne jedete mladu koprivu, toliko je zdrava a dijetalnauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1345
5.4.2012 11:43:28   
Anoniman
Iskreno, ja je nisam videla na pijaci uopšte.

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 1346
5.4.2012 11:45:17   
dunja RR
Ja je spremala pre dva dana, njam ...user posted image
IZVORNA PORUKA: Lu RR

A zašto sada ne jedete mladu koprivu, toliko je zdrava a dijetalnauser posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1347
5.4.2012 11:45:34   
*Alexx*

Ja ne znam ni da ima toga da se kupi user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1348
5.4.2012 11:53:45   
Lu
Ma šta da se kupi, gumene čizme i u šumuuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1349
5.4.2012 11:56:31   
dunja RR
I rukavice user posted image

Ma šta da se kupi, gumene čizme i u šumuuser posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here