|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje?
8.3.2012 23:10:11   
Mizzy
Ja mislim da nema veze sa supružnika. Po toj logici ne bi imala ni pravo na ovo bolovanje, jer je samo 3 meseca porodiljsko, ostalih devet se vodi kao "nega deteta", to je ono što mogu i muškarci da ostvare. A ako si ga imala to tada, onda imaš pravo i na "produženu negu". Ja ovo po logici, nemam iskustvo.

(odgovor članu Ivana.)
Direktna veza do poruke: 826
9.3.2012 7:52:15   
lukijano
Evo i mene sa izveštajem. Dobila sam još 2 meseca. Stavila ga da hoda, on napravio par koraka uz njeno držanje, i onda je rekla da je još nestabilan i da ću dobiti još 2 meseca i da smatram da je to kraj! Ženicama čija su deca samostalno napravila par koraka, juče nisu davali bolovanje!
Srećno svima!

(odgovor članu Mizzy)
Direktna veza do poruke: 827
9.3.2012 13:46:26   
ishler
Mizzy obradovala si meuser posted image
Lukijano hvala na informaciji,ja cu na savski venac,pa videcemouser posted image

(odgovor članu Mizzy)
Direktna veza do poruke: 828
10.3.2012 10:41:13   
Mizzy
Lukijano, ti si bila na Savskom Vencu? Ko je u komisiji? Šta ti je pisalo u izveštaju fizijatra?
I mi smo tamo. Moja Tara ce imati 10,5 meseci kada mi se završi porodiljsko, pa se nadam da cu i ja dobiti koji mesec, to mi je baš rano da počnem da radim...

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 829
10.3.2012 21:36:57   
lukijano
Mizzy, jesam, bila sam na S.vencu. U stvari, moja je opština Stari grad ali oni su zajedno. Na izveštaju od fizijatra, piše "potrebno je nastaviti vežbe i majci omogućiti da i dalje bude na bolovanju, kontrola za 2 meseca". U komisiji ih ima 3, dve sede a jedna uzme dete i stavi ga da stoji ili ako je mlađe da sedi ili u četvoronožni položaj. Moj Luka je imao tačno 11 meseci kada smo prvi put bili na komisiji. Prvi put sigurno dobijaš bolovanje! Ja sam mislila da drugi put neću dobiti, išla sam u fazonu probaću pa šta bude, bude...
Ishler i ja mislim da to što ti suprug ne radi, nema nikakve veze sa ovim bolovanjem!
Srećno i javljajte ta ste uradile! 

(odgovor članu Mizzy)
Direktna veza do poruke: 830
11.3.2012 8:02:31   
minavb

IZVORNA PORUKA: Ivana.

Drage mamice, da li neko ima iskustvasa Zemunom? Na nekom forumu sam procitala da tamo gledaju i bebinu otpusnu listu I da li znate gde se nalazi komisija u Zemunu? U silerovoj?

Vidim da sve imate papire iz Sokobanjske. Mi smo od kada se rodila u Institutu za majku i dete, i to smo otisli tamo, jer mi je pedijatar tako dao uput kao tu nam je blize, a sad vidim da cene samo Sokobanjsku. Pa mislim kakve to veze ima, fizijatar je fizijatar. Moja mala od rodjenja ima problema sa stopalima, tortikolisom i hipertonusum. Da li mislite da ce sa ovakvim dijagnozama proci, pa neka bude i dva meseca, iako je sada sve ok. Isli smo na kontrole na dva, pa na tri meseca. Vezbe smo radili samo kod kuce

Ja sam isla u Zemun na komisiju. Nije u silerovoj, ne secam se kako se zove ulica, ali reci ce ti kada te budu zvali da ti kazu za kad ti je zakazano. Dobices produzenje sigurno, samo obavezno moras da prilozis i izvestaj fizijatra koi nije stariji od mesec dana. Idite ponovo kod fizijatra neposredno pred predavanje papira. Ja sam dobila 3 meseca, dete ni ne gledaju, samo su me pitali da li hoda. Moja koleginica je sa jedim detetom dva puta produzavala na istoj omisiji, jednom je dobila 3 a drugi put dva meseca. Sa drugim detetom je dobila 3 pe mesec dana. Jednoj mojoj drugarici u produzili samo dva meseca, ali ona je imala samo papire od neurologa, ne znam tacno.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Ivana.)
Direktna veza do poruke: 831
12.3.2012 13:08:59   
Ivana.
Mina, puno ti hvala, ne znam sta bih bez tebe i ovde i na temi o ishrani user posted image

Imamo zakazano kod neorologa 19.03, a kod fizijatra 20.03, tako da cu sve papire priloziti tada. Jel to nije kasno, s obzirom da mi bolovanje istice 10.04? Jel se u 27. marta nose papiri svakog radnog dana?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 832
12.3.2012 21:37:07   
frida.
Cao, da li neko ima iskustva sa komisijom na Novom beogeadu. Treba tamo da idem...
hvala, pozdravuser posted image

(odgovor članu Ivana.)
Direktna veza do poruke: 833
14.3.2012 19:59:02   
Ana RR
Evo mene, paničara user posted image porodiljsko mi ističe 18.jula, imamo izveštaje od fizijatra od Markovog drugog meseca, dijagnoza tortikolis i hipotonija (ovo drugo mi je pisala zbog bolovanja). E sad, Marko u stvari ima hipertonus i ja mislim da će on uveliko hodati do isteka bolovanja. Da li odobravaju produženje ako beba hoda?
I da, dok nisam malo prelistala temu bila sam ubeđena da mi je komisija na opštini gde živim (čukarica) ali sad vidim da ću ići u savski venac..

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu frida.)
Direktna veza do poruke: 834
17.3.2012 23:32:22   
krofi
Da li neko ima iskustva sa komisijom za produzetak porodiljskog bolovanja u Nisu?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 835
19.3.2012 22:48:19   
Ivana.
Jel zna neko, da li mi treba uput od pedijatra za komisiju. Mi sutra idemo da predamo papire. Nosim kopiju knjizice, otpusnu listu bebe i izvestaj od fizijatra. Da li nam treba jos nesto? I da li neko zna neki br. telefona u 27. marta i da li se tamo papiri predaju svaki dan ili samo ponedeljkom, sredom i petkom?

(odgovor članu krofi)
Direktna veza do poruke: 836
20.3.2012 8:25:29   
minavb
Ne treba uput od pedijatra, samo nalazi fizijatra (ja sam predala kopije) i popunjen formular koji dobiješ u 27. marta. Ne sećam se tačno, ali mislim da treba i kopija tvoje zdr.knjoižice. Jbt, sve sam zaboravila! Sad ću da proverim.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Ivana.)
Direktna veza do poruke: 837
20.3.2012 17:47:05   
Ivana.
Uh, bili danas kod fizijatra i predadoh papire za komisiju. Sad cekam. Napisla nam je sife f82 i Q68. Kaze, da mora da napise sve onako kako jeste, nema nameru da kiti. Na izvestaju ne pise nikakva preporuka za produzetak osim da je kontrola za 3 meseca.

Sad sam u teskoj paranoji da necu nista dobiti user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 838
20.3.2012 17:50:05   
Ana RR
Ivana, ja još uvek nisam ni blizu komisije a već sam u frci. Danas sam pričala sa fizijatricom (privatnom) i kaže da je moguće da ne daju produženje ako beba hoda. Ja imam još do jula ali to će proleteti i nije mi svejedno.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Ivana.)
Direktna veza do poruke: 839
22.3.2012 22:24:35   
Mizzy
Ana, kolika će beba da bude tada? I meni je baš frka, ne znam šta cu ako budem trebala da radim.... Meni ističe 5-6 jula, mi ćemo da imamo manje od 11 meseci.
Znači komisija je na opštini firme?
I još nešto, ja sam uspela da izgubim ono rešenje o porodiljskom. Da li mi to treba?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 840
22.3.2012 22:44:29   
Ana RR
On je rođen 29.jula, imaće skoro godinu dana. Ali žao mi je da ga tada stavljam u vrtić, biće još jako mali user posted image

Rešenje o porodiljskom? Ja se tog papira ne sećam user posted image

(odgovor članu Mizzy)
Direktna veza do poruke: 841
23.3.2012 12:38:27   
Ivana.
Ni ja ne znam gde mi je resenje o porodiljskom user posted image

Jel zna neko kako prolaze sifre f82 i q68?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 842
23.3.2012 12:43:24   
minavb
Ne treba vam rešenje.

(odgovor članu Ivana.)
Direktna veza do poruke: 843
26.3.2012 16:32:48   
Ivana.
Sad su me zvali iz zemunske komisije. Zakazali su mi u cetvrtak, pa vam javljam. Poterala me neka paranoja da nista necemo dobiti. user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 844
29.3.2012 17:25:50   
Ivana.
Evo mi zavrsili, dobili do 30. juna, sto mu dodje 2 meseca i 20 dana. Dali su nam neki papir i sa tim papirom idem kod pedijatra da mi da doznake. i to je to. Vidim ovde da su neke zene nosile to u 27. marta pa cekale resenje, meni rekose samo ovo user posted image

(odgovor članu Ivana.)
Direktna veza do poruke: 845
29.3.2012 18:15:49   
Mizzy
user posted image  Ivana ! Šta znače šifre koje si imala?

(odgovor članu Ivana.)
Direktna veza do poruke: 846
29.3.2012 18:29:36   
Mizzy
Btw, ja se sve vreme spremam za SVenac (dete tamo vodim), da bih sada skapirala da idem na Vračar, čitajući vaše postove, po poslodavcu. Ima li neko nešto da prepoeuči?user posted image

(odgovor članu Mizzy)
Direktna veza do poruke: 847
29.3.2012 18:50:11   
Ivana.
Meni je fizijatar stavio sifru f82, a sad vidim da mi je komisija stavila f83. Pa da li mogu tako da prepravljaju?

Inace, ovi u Zemunu su super, dete mi nisu ni pipnuli, bila sam unutra 30 sekundi, bukvalno.

(odgovor članu Mizzy)
Direktna veza do poruke: 848
29.3.2012 18:52:23   
Anoniman
Kako po poslodavcu? Onda ja pripadam Novom Beogradu... I Žaba i ja smo na Savskom vencu, i za trudničko sam išla na komisiju na Savskom vencu. Moram da iščitam temu iz početka...user posted image

(odgovor članu Mizzy)
  Direktna veza do poruke: 849
29.3.2012 19:03:32   
Ivana.
Da, na komisiju se ide na opstinu gde je poslodavac.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here