|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakvo autosedište za bebu?
13.3.2012 0:10:11   
Bebilina

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Kupili smo Cybex X2 Fix, 18000 din je. Nije bilo X Fix, inače bismo kupili to, a i razlika je u nepunih 2000 din, pa nismo jurili dalje. Šta znam, sedište nije loše, mada sam ja očekivala više, da je stabilnije, utegnutije. U našoj zemlji ne postoji letnja presvlaka, tj. Aksa je ne uvozi, a oni su ekskluzivni uvoznici. Napolju košta oko 30 evra, kako mi kaže prodavac.
Sve u svemu - nije loše, ali ima i bolje user posted image

Alexx a koje ti se drugo vise dopalo? user posted image

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1451
13.3.2012 9:07:53   
*Alexx*
Bebilina, druga nisam ni gledala. Pošto sam znala parametre koje hoću (isofix, i dobre ocene na testovima), sve ostalo je premašivalo naš trenutni budžet. Cybex je racionalna kupovina, tu nema šta. Prethodno AS nam je bilo MaxiCosi, ali nisam gledala MaxiCosi 15-36kg, bilo mi je preskupo, pa nisam htela da se opterećujem user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 1452
13.3.2012 9:51:34   
Zell
Gledala sam na tv-u za vikend pa se sad setih kad sam videla ovu temu evo link klik o testiranju autosedista ja jos nisam u toj tematici ali napominju da su cak i neka najskuplja ocenjena kao najlosija i obrnuto.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1453
13.3.2012 22:54:03   
Bebilina

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Bebilina, druga nisam ni gledala. Pošto sam znala parametre koje hoću (isofix, i dobre ocene na testovima), sve ostalo je premašivalo naš trenutni budžet. Cybex je racionalna kupovina, tu nema šta. Prethodno AS nam je bilo MaxiCosi, ali nisam gledala MaxiCosi 15-36kg, bilo mi je preskupo, pa nisam htela da se opterećujem user posted image

Alexx izgleda da smo se istim parametrima vodile user posted image Ja sam obavezno za tu grupu htela isofix i izbor mi se po teatovima sveo na Cybex, Maxi Cosi i Concord Transformer. MC novi FeroFix me je totalno razocarao jer je sediste nekako tanko i klimavo, naslon kad nije fixirano slobodno seta napred-nazad i nikakvu sigurnost ne odaje user posted image Concord mm nije hteo zbog njegove silne elektronike, sto znaci mogucnosti vise da nesto krene po zlu. Nije nam bas nuzno da se sediste na dugme podesava, nije obavezno user posted image
Zato smo se odlucili za Cybex.
A sto se cena tice mislim da je jedino Cybex usao u Srbiju sa cenom koju ima svuda u svetu. MC su tamo 20-30% skuplja, Concord se novi i ne moze naci. Tako da kad smo mi kupovali MC i Cybex su bili priblizni sa cenom, na MC smo mogli iskoristiti i 20% popusta, ali nam se nikako nije dopalo. user posted image

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1454
14.3.2012 8:57:50   
*Alexx*
Jao, Bebilina, baš si me obradovala za MaxiCosi user posted image Svaki dan mi je sve draže ovo naše Cybex sedište user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 1455
16.3.2012 19:18:56   
Anoniman
Mi danas kupili Recaro Young Sport. user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 1456
16.3.2012 19:59:58   
Ana RR
Jeeeej user posted image user posted image sad će Žaba da uživa user posted image

Mi smo juče išli da lepo pogledamo Cybex Pallas 2 fix i što se nas tiče to je to, ali što se Marka tiče... ne znam kako će on podneti ono čudo što stoji ispred njega. Tamo smo isprobali i posle 30 sekundi je počeo da gura to i da se buni. Sad smo u dilemi..user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1457
16.3.2012 20:24:35   
Anoniman
Mi probali ovo i super je udobno. Žaba se smestila, zavalila i na kraju smo je jedva odvojili od njega user posted image

Sutra nam stiže jer nije bilo natandžastog u radnji pa će nam isporučiti doma sutra. Jedva čekam. Ne znamsamo da li da operem presvlaku ili da je samo naprskam asepsolom pa kasnije da perem. Nisam pametna.

< Poruku je uredio gae_gr -- 16.3.2012 20:26:09 >

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1458
16.3.2012 21:18:51   
Ana RR
Ja bih oprala, ja sve novo perem.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1459
16.3.2012 21:29:45   
Anoniman
I ja sam sve prala... A u ostalom, lepo je vreme, brzo će se osušiti...

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1460
17.3.2012 12:26:38   
Anoniman
Stiglo sedište!

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1461
17.3.2012 14:33:56   
Ana RR
user posted image user posted image user posted image super je! A Žaba spremna za skitnju user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1462
17.3.2012 15:29:25   
marija32
IZVORNA PORUKA: gae_gr

Stiglo sedište!

user posted image

kakva medena bebauser posted image

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1463
17.3.2012 15:45:16   
nink
Preslatka je,sediste je ekstra!!

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 1464
17.3.2012 18:53:09   
Anoniman
E evo i prvog izvaštaja:

Nemajka nije izdržala da se pere i suši presvlaka pa smo je preprskali asepsolom i krenuli u akciju. Sedište je ultra udobno, žaba se nije bunila ni u jednom strenutku a sedela je sama pozadi. U povratku je spavala i udobno se namestila tako da je mnogo lepše spavala nego u jajetu.

Recaro Young Sport je pun pogodak! Lako se montira, kad se postavi čvrsto stoji na mestu, kopča pišti kad se otkopča, udobno je i za sedenje i za spavanje!

(odgovor članu nink)
  Direktna veza do poruke: 1465
17.3.2012 19:02:36   
Ana RR
Gae, gde ste kupili?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1466
17.3.2012 19:34:51   
Anoniman
U Medi u Piramidi za 28500 a sinoć vidim na neko sajtu andjelak.rs ili nešto slično ima za 25 i nešto. Ne obara se mnogo, samo se malo zavali ali as i nesme više od toga jer ako je dete suviše zavaljeno pri naglom kočenju jako se cima vrat. Ali Nevena se baš baš baš lepo smesti i lepo spava. Mekano i lepo.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1467
17.3.2012 19:53:55   
Ana RR
Ja videh na justclick-u za 27900. 

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1468
17.3.2012 19:59:16   
Anoniman
Samo obrati pažnju na materijal, pravi se u 2 verzije, jedna je sa presvlakom od mikrofibera i jedna jeftinija sa presvlakom od nekog jeftinijeg materijala koji baš i nije pogodan za dečiju kožu kad krenu vrućine, razlika je bila par hiljada. Mi smo uzeli ovo od mikrofibera, kad smo se već iscimali za ovo sedište onda smo išli do kraja.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1469
17.3.2012 21:18:43   
Ana RR
Ma ja ostajem pri Cybex-u, samo da vidim kako Mareta da privolim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1470
17.3.2012 21:33:07   
ishler
Ja sam videla ferari,samo ne znam kada preci na to vece,ovo nase je kao do 13kg,a meni se cini malouser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1471
17.3.2012 21:35:17   
Anoniman
I naše je do 13 al smo mi čim smo prešli 9 prešli na veće.

(odgovor članu ishler)
  Direktna veza do poruke: 1472
17.3.2012 21:37:52   
suncica82
I mene isto to muci.Kad preci u drugo sediste? Mi trenutno koristimo to do 13 kg ali cini mi se da mu je bas,bas tesno kad sedi.Predpostavljam da cemo preci u ono 9-36 kg cim napuni 9 meseci.

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1473
17.3.2012 21:38:59   
Ana RR
Ishler, i mi imamo to od 0-13kg i već je malo a i on odlepi što je okrenut naopačke pa ja izigravam budalu u autu da bih ga animirala. Mare je pre skoro 2 meseca imao 9200g tako da mi uveliko možemo preći na veće sedište.

< Poruku je uredio Ana RR -- 17.3.2012 21:40:10 >

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1474
17.3.2012 21:45:03   
Anoniman
U veće sedište može da pređe dete koje ima preko 9 kila i čvrsto sedi. Mi smo jedva dočekali da pređemo cifru od 9 kila da se preselimo. Sad sedi okrenuta napred, gleda kroz prozor, milina. Ne čuješ je ceo put, kao da nije u kolima. S tim da smo mi aktivirali child lock pa vrata sa te strane gde smo montirali as ne mogu da se otvore iznutra.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Koksaki virus hara vrtićima širom Srbije
Američki koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here