|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: EX pušači
10.2.2012 7:17:14   
Anoniman
Ja pamtim sve datume, i značajne i beznačajne, kao slon...a prestanak pušenja nakon tolikih godina je značajan datum, pa kako pamtim sve godišnjice, pamtim i tuuser posted image

(odgovor članu vukosava)
  Direktna veza do poruke: 326
10.2.2012 10:41:43   
boba 11
Ja neznam tacno kad sam prestala a i sto kaze nedja pamti sve datume-ja ih sve zaboravljam tako da znam samo da sam prestala kasd sam saznala da sam trudna pre 6.5-godina.A mislim da i to ima veze sa osobom koliko je ona spremna da ostavi cigare-napocetku svi brojimo dane bez a kasnije mi je postalo totalno nebitno kad sam prestala.Verovatno mi to nije vazno zato sto neplaniram da pusim ali ko zna mozda se jednog dana predomislim.Nikad nereci nikaduser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 327
10.2.2012 20:11:02   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Eh Sunci, ja uđoh u temu-videh da si pisala pa sam mislila da si prestala.

Navijam da prestaneš user posted image user posted image

I ja navijam user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 328
10.2.2012 21:05:22   
zoća
e pa sada mogu da kažem da sam ex pušač od 16. novembra 2011. a pušač sam 21 godinu.Stavite i mene na spisakuser posted image user posted image

staza sreće je kratka zato koračaj lagano

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 329
18.2.2012 10:56:22   
mavi
bas pamtim vazne datume,ali ovaj NEuser posted image
znam da je bio mesec decembar 2008-me.user posted image
sada mi u kuci stoji onaj znak zabrane pusenjauser posted image poneko prekrsi..a pikslu nikad ne znam gde ostavimuser posted image

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 330
20.2.2012 11:37:49   
Anoniman
Ne mogu da nađem onu temu u kojoj smo pisali o pušenju uopšteno, ako neko zna gde je neka mi da link. user posted image

Hvatam sebe da spiram miris cigara sa ruku pre nego što prilazim deci, da ispiram usta ako hoću da ih poljubim. Zubi su mi požuteli, i postaju mi komplex. Mrzim cigarete, mrzim sebe što pušim, a i dalje palim jednu na drugu, i sada imam cigaru u ruci.
Počela sam da čitam sinoć ponovo "Lako je prestati puštiti" i na početku knjige sam naišla na pismo čitateljke koja je knjigu počela čitati 5god pre pisma i stala je na pola jer se uplašila da će prestati da puši. Isto sam uradila i ja pre nekih pola godine. Sada uzela knjigu opet i zaista želim da je pročitam, zaista želim da se desi čudo i da prestanem da pušim kada je pročitam, da nešto klikne u mojoj glavi. Počinjem da mrzim sebe zbog cigara a ne umem da si pomognem.

(odgovor članu mavi)
  Direktna veza do poruke: 331
20.2.2012 20:25:57   
zoća
draga moja Tash cigareta mi je bila stil života,a rekla sam ako do toga dođe prestajem tako da moraš da imaš staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaašnu volju i da sama sa sobom raščistis,nikakve sugestije sa stane.Želim ti srećan početak odvikavanja

staza sreće je kratka zato koračaj lagano

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 332
20.2.2012 20:29:53   
Brana

IZVORNA PORUKA: zoća

e pa sada mogu da kažem da sam ex pušač od 16. novembra 2011. a pušač sam 21 godinu.Stavite i mene na spisakuser posted image user posted image

Bravo zoco!user posted image
Zene samo napred,jaka volja cini cuda!user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 333
20.2.2012 20:31:17   
MicinaMama
Eh u ovu grupu se jos ne mogu uclaniti,jos nisam prestala da pusim a treci sam mesec trudnoce...;ali zapalim u dva dana jednu.

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 334
26.2.2012 15:29:55   
monini
samo da se pohvalim user posted image pocela sam da citam konacno Allena Carra, smanjila sam jos vise cigare, dakle konzumiram 6-7 dnevno..a nesto mi i ne prijaju, jer sam pocela sa Microgynonom, pa mi nekako smetaju..nadam se da ce se tako nastaviti i skroz mi se ogaditi..naravno uz pomoc knjiziceuser posted image

< Poruku je uredio monini -- 26.2.2012 15:30:25 >

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 335
26.2.2012 15:44:36   
Olga75
ja u ovu temu samo navracam user posted image
nikako da se prikljucim
ili mozda nikada se necu prikljuciti user posted image
videcemoo

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu monini)
Direktna veza do poruke: 336
26.2.2012 16:01:44   
indy_25
Draga Tasho najvaznije je da si dobila volju. Ako je iko branio pusace to sam bila ja jer sam i sama pusac. Ma voljela sam cigaru nego majku rodjenu to mi je bila najbolja drugarica. Jednom sam zapalila kad sam imla 5 godina i tata me je tata isibao kad me vidio. Hocu da ti kazem voljela sam ih cini mi se od kako sam se rodila. Pocela da pisim u 15 i vec postala pravi pusac sa kutijom - dvije dnevno zavisi kako kad. Falice ti u pocetku jako a kad ti se pripusi ti odcitaj koju stranu knjige i pocni da radis ili da cistis da bi zaboravila. Popij casu vode meni je i to pomagalo. igraj se sa djecom 5 minuta za to vrijeme dok bi u tih 5 minuta ispusila jednu cigaretu. Kriza u pocetku traje cesto ali kratko prodje. kako ce koji dan prolaziti bez cigara ti ces biti sve ponosnija na sebe i jos ces vecu volju da dobijas. Ja sad mogu slobodno medju pusace a da ne zapalim iako mi zamirise tj zasmrdi ali bi povukla jedan dim a onda pomislim ma ne bi pokvarila sve ovo vrijeme bez cigara. Znas koliko se covijek osjeca cistije i koliko se lakse dise. Ma smrde brate totalno tek sada kuzim. Prije mi nisu smrdile jer nisam osjecala a sada kad poljubim nekog ko pusi ko da se govnom umazao po licu. I onda pomislim koliko sam sretna sto sam prestala. Kosa mi se poboljsala ima sjaj. Stvarno se napredak vidi ubrzo nakon prestnka. Ljudi mi govore kako imam drugaciju boju kozu svjeziju. Eto to sam ti sve napisala da pokusas i da te malo podstaknem da prestanes pusiti da ti dam neku podrsku. Tesko jeste ali sve dok imas tako jaku volju moci ices uspjeti.

Ja samo nikad necu sebi oprostiti sto sam pusila cigare za vrijeme obadvije trudnoce i dok sam dojila. Uzasnu krivicu zbog tog osjecam jer sam se izvlacila kao bicu pod stresom bez cigara a evo dokaza i da mogu. Ma zivot ce ti biti 100 % kvalitetniji a sto je najvaznije za te pare sto ces kupiti cigare koje ti unistavaju zdravlje moci ces kupiti lak za nokte ili karmin ili neke druge korisne stvari. Sretno i nadam se da ces uspjeti user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 337
26.2.2012 16:39:47   
bebać
dva mjeseca ne pušim, nisam kupila kutijuuser posted image u ova dva mjeseca možda sam 2-3 uzela od m

baš neko veče kad smo išli na slavu razmišljam da kupim sebi kutiju da oćeifim, ali nisam, rekoh neću, gotovo je i gotovouser posted image

mislim da je ovo definitivno(ali meni i nije problem toliki jer i nisam bila strastveni pušač) više iz nekog hira i ćeifa, kafa i cigara,pa jedna po jedna

< Poruku je uredio bebać -- 26.2.2012 16:40:26 >

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 338
26.2.2012 16:51:11   
indy_25
Ja sam bila najgora moguca vrsta pusaca. Pusila sam kad ustanem uz kafu, pa onda morala sam i poslije jela ,kad sam nervozna kad sam tuzna kad sam sretna i tad bi pusila zbog uzbudjenja. Kad cistim pokuci obavezno bi pravila puspauze da odmorim. Kad izlazim vani naravno, kad sam u drustvu. Ma jela sam ih. Ima bas razlicitih vrsta pusaca ja imam jednu prijateljicu koja nikad ne pusi jedino kad izlazi. Onda imam jednu koja jedino pusi jednu ujutro i jednu navece i ponekad kad joj ja dodjem zapali. A ja sam pusila po citav dan i uz sve prilike. Bravo bebac super si i nemoj.vise da kupujrs cigare :)

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 339
26.2.2012 22:27:22   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: indy_25

Jednom sam zapalila kad sam imla 5 godina i tata me je tata isibao kad me vidio.

Ja samo nikad necu sebi oprostiti sto sam pusila cigare za vrijeme obadvije trudnoce i dok sam dojila.

Kod mene još gore, tata mi je pušio lulu kada sam bila devojčica i toliko sam mu jahala po glavi da mi da da probam, da mi je dao, a ja sam iz topa otrčala u kupatilo i povratila mami po vešu koji je prala u kadi. user posted image

Ovo drugo, za trudnoće i dojenje... imam utisak da je to jedna od stvari zbog čega mi je još teže da prestanem. Pomislim "Skote, trovala si decu, a sada bi da štediš sebe!" user posted image Isto kao što, sa Lukom u trudnoći nisam imala problema sa mučninama, i pušila sam bez problema, a sa Markom mi je bilo muka, par nedelja sam jako malo pušila jer mi realno nije prijalo, i onda sam imala grižnju savesti jer sam Luku trovala i zašto sada ovo drugo štedim (tada nisam mogla da obradim u glavi info da deca mogu jednako da se vole, stalno sam mislila da će Luka biti žrtva rođenja drugog deteta... da se ne upuštam u filozofiranje sada...). Uglavnom, uspela sam i u drugoj trudnoći da ponovo propušim bez da mi se povraća od cigara.
Eto, SKOT SAM! user posted image

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 340
2.3.2012 10:47:40   
Anoniman
Juce mi drugarica dodje i posto se kod nas ne pusi nigde , ona ponela svoju elektricnu cigaru , umrla sam od smeha user posted image Iz nje izlazi i dim i kaze da ima ukus ne znam cega , mozda vam to pomogne ?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 341
2.3.2012 15:14:54   
magnetic
Kod mene se desio neki klik u glavi(sto kaze Tasha),jer kada su cigarete u pitanju nikada nisam bia karakter.Sto puta sam ih ostavila i sto puta ponovo propusila.Eto to jutro kada sam rekla da vise necu nemam pojma sta se desilo.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 342
2.3.2012 17:06:00   
vukosava
Ja moram da vam nesto ovde napisem mozda nekog motivise za prestanak. Mene su godinama lecili od alergije na grinje. Nigde nisam isla bez antihistamina. A odkad zivim u SAD gde je zabranjeno pusenje na kampusu gde sam radila i u kancelarijama, odkad sam prestala da pusim i uopste ne dolazim u kontakt sa duvanskim dimom, misteriozno vise nemam ni tu alergiju... Nisam pila antihistamin ima dve godine...

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 343
   [Obrisana poruka]
6.3.2012 12:28:47   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu vukosava)
  Direktna veza do poruke: 344
6.3.2012 12:30:51   
PoisonEve
Gagi, bravo, samo napred!user posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 345
   [Obrisana poruka]
6.3.2012 12:33:01   
Brisani korisnik

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 346
6.3.2012 12:33:06   
Anoniman
Gagi user posted image

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 347
   [Obrisana poruka]
6.3.2012 12:35:11   
Brisani korisnik

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 348
6.3.2012 12:41:36   
Anoniman
Gagi, skini sa neta knjigu "Lako je prestati pušiti" Alan Car. Čitaj je, extra je! Ja je čitam, ali nikako nemam vremena, ne znam što je ne ponesem na posao da u ovakvim danima kada je mrtvilo čitam. 

Direktna veza do poruke: 349
6.3.2012 12:42:17   
Anoniman
Tooo jarčice, ajde držim fige da ne pokleknešuser posted image Kad ti se pripuši a ti samo pomisli - sutra ujutru ne moram po cigare, ne moram da izlazim po kiši, snegu i vetru da kupim pljuge i da zapalim, i mnoooogo ću lepše mirisatiuser posted image Sutra će ti već biti super, i sutra ćeš shvatiti da, ako možeš jedan dan bez njih, možeš i dva, i tri i zauvek. A svako može da prestaneuser posted image
Taaaaašouser posted image Čitaš li?

Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here