|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: EX pušači
8.2.2012 21:22:17   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: zoća

moje telo tri meseca bez duvanskog dimauser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Zoćo svaka častuser posted image Ja sam prošla godinu dana 11.01, mada mi sad dođe da zapalim, baš mi fali. Hm, u ogrešnoj smo temi, čekajuser posted image

(odgovor članu Suncicabg)
  Direktna veza do poruke: 301
8.2.2012 21:23:44   
LillyT
Ijuuu, gle mene na ovom spisku, a ja furnjam već... pa skoro godinu dana

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 302
8.2.2012 21:26:58   
*Alexx*
Gde si, LillyT, kuco stara :D

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 303
8.2.2012 23:00:45   
Anoniman
Planiram da probam da prestanem, milioniti put... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 304
8.2.2012 23:01:47   
dunja RR
Meni 5. godina kako ne duvanim. Imam osećaj kako nikada i nisam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 305
8.2.2012 23:03:02   
minavb
Gledam danas koleginice koje na -12 izlaze napolje da puše, i da znate da me mami da odem sa njima i zapalim jednu.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 306
8.2.2012 23:06:13   
Anoniman
Kad bih znala da će mi biti kao Dunji, a ne kao Mini i Nedji, ostavila bih odmah! 

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 307
8.2.2012 23:18:58   
boba 11
Probaj nista nekosta ali isplati se .Imas dva slatka decaka i sigurno zbog njih mozes da uspes ali nijedan drugi razlog nepomaze.
Znam po sebi jer sam pusila iako mi je jako smetalo osecala sam da mi srce lupa u grlu i ujutru sam kasljala kao idiot.Jedino sto me nateralo da prestanem je je bio moj Aleksa koji ima sad 6 godina i naravno sad mi vise netrebaju ni da su dzabe a kamoli sto kostaju djavo ipo

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 308
8.2.2012 23:20:51   
Anoniman
U decembru je bilo 4 godine kako ne pušim. Strašno sam ponosna na sebe jer nisam bivši pušač smarač. Ne propovedam prestanak pušenja, nikom ne držim slovo, ne smeta mi dim, ne mseta mi kad drugi puše u mom prisustvu... Ali kad odlučim da ne želim više dece počeću ponovo da pušim. Ne zato iz slabosti, nego svesno, jer to volim, u tome uživam, to vidim kao deo moje ličnosti...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 309
8.2.2012 23:52:46   
Anoniman
prestala sam negde u avgustu.
na lakat bi propusila i ne smeta mi 'ladnoca.
ali ... rekla sam ako jednom ostavim nema da se hvatam ponovo. mozda kad budem penzos i ostane mi malo do sanduka user posted image
nisam smarac oko duvana, ali i onda sam mrzela sto mi garderoba bazdi a tek sada kako mi smeeeeetaaaa ... sad samo izbegavam da idem na mesta gde se pusi i to bas zbog toga. na srecu, izgleda da sam potaknula neke meni drage ljude da prestanu, sto da bi mogao G da dodje kod njih, sto sad imaju neki razlog vise ...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 310
9.2.2012 8:16:45   
LillyT
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Gde si, LillyT, kuco stara :D

Psssst  user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 311
9.2.2012 10:00:54   
branki*
ja sam bivsi pusac.ostavila sam cigarete pre 3,5 godina.na poslu je bila zabrana pusenja,mm,tada momak mi je stalno trubio da batalim,i ja pomalo smanjivala i dodjoh do toga da sam uhvatila sebe kako par dana nisam ni jednu zapalila i rekoh-vise ni necu.dolazilo mi ranije ponekad da zapalim,sad vise ne.ubedila sam sebe da mi je bolje ovako.puno znaci i kad se druzis sa nepusacima.ne smeta mi kad neko pusi,njegova stvar,nekako mi ih i zao,ipak je to ovisnost,pogotovo moj tata koji pusi 3 pakle dnevno,stalno kaslje i nema nameru da prestane.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 312
9.2.2012 11:14:34   
Anoniman
Da sam znala da će mi ponekad ovoliko faliti cigare, ne bih nikad prestala da pušim. A pošto sam rekla da kad jednom prestanem, to je to - i pošto se realno mnogo bolje osećam bez cigara, neću ponovo početi.

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 313
9.2.2012 11:48:27   
slavica.
Ah,te cigarete...
12. juna prosle godine sam prestala da pusim,potpuno neplanirano... Svaki prethodni put kada sam razmisljala o tome,nikako mi nije islo,cak mislim da sam onda imala i vecu potrebu za pusenjem! I onda sam nesto bila u bolnici,cak mi ni tamo nisu branili da pusim,i doktor,i sestre su znali,i cak nam pokazali prostoriju u kojoj smemo. Tako da sam pusila tokom celog boravka u bolnici. I onda sam dosla kuci. Prvo sledece jutro...skuvam kafu,zapalim cigaretu...i nesto ne ide,ne prija mi! Da li zbog infuzije koju sam primala,ili zbog neceg drugog,ali imala sam osecaj da imaju potpuno drugaciji ukus,koji mi nikako ne prija. U medjuvremenu,i to u prve dve nedelje,sam u dva navrata zapalila po pola cigarete,cisto da budem sigurna da mi stvarno ne ide,i da ne zalim za njima. Tako da,evo 8 meseci kako zivim zdravo user posted image
Inace,ispocetka mi ni malo nije smetao dim,niti kada neko pusi u mojoj blizini,ali kako sam ostala u drugom stanju,iskreno,smeta mi.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 314
9.2.2012 12:44:38   
indy_25
Ja mogu isto da se pohvalim da sam bivsi pusac. Nakon bezbroj neuspjelih pokusaja da prestanem pusiti napokon mi je uspjeli dva mjeseca sam cista bez ijedne cigare. Moj muz je nepusac pa mi je pri tom lakse. Kad vidim druge da puse i ja bi rado zapalila al onda samij sebi kazem zar hices radi jedne cigare upropastiti sve do sada. Mnogo cistije i bolje se osjecam lakse disem i koza mi je postala ljepsa sto su i drugi primjetili. U pocetku mi je bilo najgore tada sam imala najjace krize, sada ih vise nemam jedino kad sam u drustvu onda mi malo zamirisu. Ne pijem ni kafu vise a ni alkohol ponekad casicu bijelog vina. Ne ide mi nista to bez cigara. Nisam se ni gram udebljala zato sto sam zadala sebi zadatak da umjrsto kad mi se pusi da uzmem neki slatkis ili grickalicu ja bi otisla do kuhinje i napila se veliku casu punu vode. A jos uvijek idem na fitnes pa se nisam bojala dali cu se ugojiti. A sve je to pocelo ovako. Jedan dan krenula sam na fitnes a ostala mi jos jedna cigara i krenem u prodavnicu da kupim cigare kad ugledam knjigu jednostavno prestanite pusiti. Knjiga je bila 20 e a tada snizena na 2 e.pomislim u sebi wooow knjiga je jeftina odoh kupiti i cigare i knjigu. Uzela sam knjigu i krenula prema kasi i odlucim ne kupiti cigare jer kakvog smisla ima da oboje kupim. I tako zapalim tu jednu cigaru do fitnesa. A kad sam pocela vjezbat na biciklu pocela sam i citati prve stranice knjige. Knjiga mi je puno pomogla knjiga mi je puno pomogla i nisam je cijelu ni zavrsila.. Tako da je svima toplo preporucujem umjesto elektricnih cigara zvaka i flastera jer sam sve to probala .

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 315
9.2.2012 13:09:30   
slavica.
E kad vec pominjes knjigu,ja negde na racunaru imam "Lak nacin da ostavite pusenje" u pdf,pa ako nekom treba,neka mi se javi,rado cu poslati :)

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 316
9.2.2012 17:00:00   
Lilla
Ove godine u avgustu ce biti punih 10 godina od kako sam prestala pusiti. Bila sam jako mlada kada sam pocela, mislim da nisam imala ni punih 14, i poslije nesto vise od 5 godina pusenja odlucim se da prekinem. Mislim da mi je to jedna od najpametnijih odluka u zivotu. 

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 317
9.2.2012 18:11:21   
zoća
Neđo hvala ti na podršci,dođe i meni po nekad ali no,no to je pecuser posted image

staza sreće je kratka zato koračaj lagano

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 318
9.2.2012 22:33:16   
monini

IZVORNA PORUKA: slavica.

E kad vec pominjes knjigu,ja negde na racunaru imam "Lak nacin da ostavite pusenje" u pdf,pa ako nekom treba,neka mi se javi,rado cu poslati :)

ja sam je isto skinula sa neta, ali nikako da se udostojim da krenem sa citanjem i bacanjem cigara..user posted image obecavam sebi svaki dan, ali nikako..nadam se da ce taj dan brzo dociuser posted image

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 319
9.2.2012 23:05:53   
Suncicabg
Nikako da prestanem user posted image Doduse ja kad sam na poslu ne izlazim da pusim, prva mi je uz kaficu kad dodjem kuci, pa posle jos par komada. Svi kazu kad vec tako malo palim, da prestanem, ali ja ne moguuuuuser posted image

(odgovor članu monini)
Direktna veza do poruke: 320
9.2.2012 23:24:41   
dunja RR
Eh Sunci, ja uđoh u temu-videh da si pisala pa sam mislila da si prestala.

Navijam da prestaneš user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 321
9.2.2012 23:32:55   
Anoniman
zasto svi bivsi pusaci u bilo koje doba dana i noci tacno znaju datum kad su prestali i koliko vremena je od tada proslo?

Direktna veza do poruke: 322
10.2.2012 0:12:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tash

zasto svi bivsi pusaci u bilo koje doba dana i noci tacno znaju datum kad su prestali i koliko vremena je od tada proslo?

Ja ne znam. Znam samo da je bio decembar a godinu svaki put računam iz početka jer sam naredne godine upoznala mm... Pa tako i pamtim: poslednji decembar pre nego što sam upoznala mm. A pitanje je da li bih se i decembra sećala da nisam tad došla iz Grčke...

< Poruku je uredio gae_gr -- 10.2.2012 0:13:44 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 323
10.2.2012 0:21:33   
Sanchy
Ni ja nemam pojma...to je bilo spontano ..onda kada su zabranili pusenje u kancelarijama pa si morao da izlazis da na brzinu ispalis ..e to me stvarno ubijalo u pojam,tako da sam prvo prestala na poslu a onda spontano i kuci...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 324
10.2.2012 3:59:43   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Tash

Ja nemam pojma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here