|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: EX pušači
10.4.2011 0:22:45   
Tea2
Nisam pusila dok sam bila trudna,a ni dok dojim...Ali,saaanjam cigaru...

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 276
10.4.2011 0:44:31   
madre
ja u trudnoci nisam pusila, ali posto iz bolnice posle cr reza nece da te puste dok ne kakisuser posted image , a meni cigara takve probleme resava, ja propusih ponovo posle porodjajauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 277
10.4.2011 0:57:39   
mati
IZVORNA PORUKA: madre

, a meni cigara takve probleme resava,

Joj i meni... Jos ako ujutru popijem kafu (palim samo uz kafu 1-2 puta dnevno) bez da doruckujem, majko mila, trcanje...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 278
10.4.2011 1:14:20   
madre
znam, znamuser posted image user posted image user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 279
10.4.2011 7:28:54   
Ana007
Ni ja nisam pusila u trudnoci,ali sam svaki dan intenzivno razmisljala o cigaretamauser posted image Ali bilo je jace od mene,propusila sam opetuser posted image

Ovde treba napisati nešto zabavno... ﺕ

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 280
10.4.2011 8:16:36   
nencydrew
Ja sam ovako u prvoj trudnoći,.Sada mi se totalno ogadila, skroz sam je zaboravila.

(odgovor članu Ana007)
Direktna veza do poruke: 281
15.10.2011 14:44:09   
Pesic
Ostavila 31.08.2010, kada sam saznala da sam user posted image ...ali sve me više vuče da zapalim..tako da nisam sigurna da ću biti bivši pušač user posted image

(odgovor članu nencydrew)
Direktna veza do poruke: 282
15.10.2011 14:55:38   
tijana86
Ja sam pusaila kao turcin od svoje 16 godine pa sve dok nisam saznala da sam trudna sa V to je bilo u 22 godini , po paklu , dve . Pa nisam pusla sve do V 40-tog dana , i evo opet sada prestala kada sam saznala da sam trudna . Meni je zao da trujem to malo stvorenjce koje nije ugledalo jos ni svetlost dana . Mnogi kazu sta ga trujes samo ce da propusi , e pa nece dok sam ja ziva . A ako ce da se truje neka se truje sam ja necu da mu pomazem u tome !

Vukasin i Bogdan moj zivot , moja sreca , moj razlog da se ujutru probudim !

(odgovor članu Pesic)
Direktna veza do poruke: 283
15.10.2011 15:06:10   
JMPM
Tijanaaaa, pa zasto si uopste ponovo pocinjala??? Ajde istraj sada i nemoj pocinjati ni posle 40 dana. Moj savet user posted image

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 284
15.10.2011 15:15:02   
limunada
ja nikada nisam pusila,izlazila,non stop bila u krugu pusaca i nikada sada,udata,problemi i uhvati se za cigar,mada znam da nebi trebala.evo danas nisam kupila cigare,trudim se da ne postanem pusac mada svi oko mene puse ufff

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 285
15.10.2011 15:20:20   
tijana86

IZVORNA PORUKA: JMPM

Tijanaaaa, pa zasto si uopste ponovo pocinjala??? Ajde istraj sada i nemoj pocinjati ni posle 40 dana. Moj savet user posted image

Pa nadam se da necu , imam jak karakter, kao i kg sto sam skinula , tako necu opet pocinjati. A prosli put sam pocela kao ajd uz kafu uz ovo ono i zadnjih 8 ili9 meseci sam pusila po 2 kutije . MA istrajacu ja ! Za mog Vukasina i moju bebanu !

Vukasin i Bogdan moj zivot , moja sreca , moj razlog da se ujutru probudim !

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 286
15.10.2011 15:39:32   
Anoniman
Malo sam off, Tijana, odgovorila sam ti u temi kosmodisk

(odgovor članu tijana86)
  Direktna veza do poruke: 287
15.10.2011 15:42:38   
peca
Uh volela bih da se obesim na ovaj spisak, ali... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 288
15.10.2011 16:47:45   
Anoniman
Ja imam krize još uvek, ponekad...tako bih slatko izdžimila na terasi, mislim da bih uvukla celu cigaru u jednom dimu. Ali nisam povukla nijedan dim već 9 meseci, i sigurna sam da i neću. Ja sam zavisničkog karaktera, megaloman i u retko čemu imam granice, tako da kod mene nema jedna cigareta ponekad. Ili pušim ili ne, i biram ne...samo pomislim da svako jutro moram da izlazim na terasu, ili da idem da kupujem cigare čim otvorim oči...smrdljiva kosa i odeća...no thanksuser posted image

(odgovor članu peca)
  Direktna veza do poruke: 289
15.10.2011 16:52:33   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Ja imam krize još uvek, ponekad...tako bih slatko izdžimila na terasi, mislim da bih uvukla celu cigaru u jednom dimu. Ali nisam povukla nijedan dim već 9 meseci, i sigurna sam da i neću. Ja sam zavisničkog karaktera, megaloman i u retko čemu imam granice, tako da kod mene nema jedna cigareta ponekad. Ili pušim ili ne, i biram ne...samo pomislim da svako jutro moram da izlazim na terasu, ili da idem da kupujem cigare čim otvorim oči...smrdljiva kosa i odeća...no thanksuser posted image

kao da sam ja ovo pisala user posted image  sa razlikom sto ja sad slavim 4god od kad ne pusim user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 290
15.10.2011 17:17:06   
Anoniman
Ih, ti si to na vreme...meni je baš krivo što sam pušila trudna, iako sam tada nalazila milion i jedno opravdanje, čak i neku polupodršku lekara...sad mi to zvuči totalno glupo.Treba otvoriti neke grupe podrške, poput AA, za bivše pušače i one koji žele da prestanu da pušeuser posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 291
15.10.2011 17:21:03   
Jeca*
imamo temu...cek da je nadjem

Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 292
15.10.2011 17:22:00   
Jeca*
EVOOOOOOO

Robin Sharma

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 293
15.10.2011 17:25:49   
Anoniman
Bravo Jeco,  ja tek sad vidim da je ovo samo statistikauser posted image Kopiraću naše   postoveuser posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 294
15.10.2011 17:33:19   
tina37
U septembru sam proslavila 11 g. bez tog poroka i sasvim mi je ok.Krize sam imala u pocetku,sanjala kako pusim,al to je normalna stvar.

Jos nisam imala tu priliku i cas_t da me sreca upozna

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 295
15.10.2011 17:34:19   
tina37
U septembru sam proslavila 11 g. bez tog poroka i sasvim mi je ok.Krize sam imala u pocetku,sanjala kako pusim,al to je normalna stvar.

Jos nisam imala tu priliku i cas_t da me sreca upozna

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 296
15.10.2011 17:49:43   
JMPM
U mom slucaju, proslo je dve ipo godine od prestanka pusenja user posted image

(odgovor članu tina37)
Direktna veza do poruke: 297
15.10.2011 19:59:27   
mikica sa
moja mama je umrla ujutro 06.01.2006. taj dan sam ispusila sigurno vise od dvije kutije, nista nisam jela i jedva da sam nesto pila.
ujutro 07.01 ustanem, komsinica koja je kod mene spavala, napravila kafu i nudi me cigarom. kazem necu. ok, kaze ona, uzmi kasnije onda. ne, rekoh, nikad vise i tako do danas.user posted image
nema kriza, samo jednom nekad prosle godine u trudnoci sam sanjala kako dimim i to je sve. cak mi smeta kad npr. na stanici dok cekam gradski prevoz proleti dim pored mene.

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 298
15.10.2011 20:42:24   
vukosava
Nisam bila nikad neki strastveni pusac, vise u gradu dok izlazim (jedna pakla mi je trajala i po dva meseca). Od 1992 sam pusila, odkad mi je umro otac. 2006 sam dosla u SAD i mozda popusila ukupno 10 cigareta. A kad sam saznala da sam trudna ne da nisam nijednu probala nego nisam ni omirisala. Izbegavala sam sva mesta gde se skupljaju pusaci. I jos uvek izbegavam.

dakle mozda sam poslednju popusila negde 2007 u novembru.
16. novembar 2007 (15 godina)

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 299
28.10.2011 18:44:50   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Moram da priznam da sam nekoliko puta popusila po 1 cigaricu user posted image
danas je bio jedan od tih dana user posted image  ali sam prilicno sigurna da necu propusiti ponovo, ali ta jedna mi nekako bas prija s vremena na vreme

Pusis Suncice itekako pusis user posted image
Doduse i dalje ne preko 5 dnevno, ali ipak pusim user posted image Blizi se sledeca vto i tako bi volela da potpuno prestanem, ali ne znam kako user posted image Toliko mi prija kad pijem kafu, i kad mazem nokte i kad kad dodjem s posla (to je ta uz kafu)....

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here