|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: EX pušači
6.2.2011 18:28:47   
gabrijelaaa
decembar 2008. kada sam saznala da sam trudna sa lenom...user posted image

LENA 24.SEPTEMPAR 2009.
PAVLE 18.FEBRUAR 2011.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 251
8.2.2011 8:10:17   
bebironcic
Jao,zeneeeeeeeeeeeee..........kada bi vi znale koliko se meni pusi!Resila da ostavim cigarete i nisam ni jednu zapalila od nedelje!Strasno sam nervozna i ne znam sta cu sa sobom!Imam volju i zelju da ostavim cigarete ali je bre jako tesko!user posted image pomagajte!
Prestala da pusim 06.02.2011(pusila sam 15 godina)

< Poruku je uredio bebironcic -- 8.2.2011 8:15:54 >

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu gabrijelaaa)
Direktna veza do poruke: 252
8.2.2011 8:19:09   
Nensi*
Pokusaj da ne razmisljas o tome,sve ide iz glave,zanimaj se sa necim..Mozes ti to user posted image .

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 253
8.2.2011 8:21:47   
bebironcic
Uh....Nensi...ja hocu...ali kada me uhvati nervoza....mada,mislim da je to normalno,a bas me zanima koliko ta kriza traje(uzeh da citam temu od pocetka da vidim sta su devojke pisale)user posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 254
8.2.2011 8:22:10   
zoća
samo napreduser posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: bebironcic

Jao,zeneeeeeeeeeeeee..........kada bi vi znale koliko se meni pusi!Resila da ostavim cigarete i nisam ni jednu zapalila od nedelje!Strasno sam nervozna i ne znam sta cu sa sobom!Imam volju i zelju da ostavim cigarete ali je bre jako tesko!user posted image pomagajte!
Prestala da pusim 06.02.2011(pusila sam 15 godina)

Direktna veza do poruke: 255
8.2.2011 8:45:50   
bebironcic
Bas mi treba vasa podrska,nadam se da cu uspetiuser posted image

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 256
8.2.2011 9:04:33   
Anoniman
Bebi, navijam za tebeuser posted image
Meni je ta fizička kriza trajla nekih 5 dana...pa mi onda još neko vrme nije bilo svejedno...ali evo, za 3 dana će mesec dana kako ne pušim, i osećam se super, osim što sam se ugojila 2-3kguser posted image Al'' dobro, skinuću to.

< Poruku je uredio Nedja -- 8.2.2011 9:05:39 >

Direktna veza do poruke: 257
8.2.2011 9:06:45   
bebironcic
Joj,Nedjo,ja taman skinula ono sto mi smetalo i sada ga opet dodajem,ne zatvaram usta,samo nesto meljem!Jbg,naucila kreten da divanim.....pa sada jedem i kad sam gladna i kad nisam...koji sam ja skot!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 258
8.2.2011 9:09:18   
Nensi*
Ja ne znam koliko traje ta kriza jer je ja nisam imala,verovatno jer sam ostavila cigarete kad sam saznala da sam trudna pa sam imala dovoljan razlog za to i nije mi padalo na pamet da zapalim,a bila sam strastven pusac,pusila sam po paklu ipo dnevno...

Nena+Danilo=Vuk :)

Direktna veza do poruke: 259
8.2.2011 9:10:57   
Anoniman
Iako to što ja radim uopšte nije dobro, meni je pomoglo-samo sam kasno shvatila- imala sam problem kako da završim obrok. Ranije je to uvek bila cigareta-ispušim i ne jedem više,a kad sam prestala da pušim nije bilo kraja obrocima. Onda sam uvela posle svakog obroka po kockicu crne čokolade, i mnogo mi je lakše...al džaba, višak se već nahvataouser posted image

Direktna veza do poruke: 260
8.2.2011 9:13:22   
bebironcic
Pa,jbg...sad mi krivo sto sam gladovala a sada ce sve to biti nadoknadjeno...ali ajd' da se otarasim cigareta,pa posle ponovo dijeta.....user posted image treceg nema

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 261
8.2.2011 9:16:05   
Anoniman
I meni je nekako bilo krivo...al onda je došao mm i rekao mi da bi pre proveo ceo život sa ženom koja ima par kg viška nego da ostane bez žene koja je lepo građena...jeste malo karikirao, al meni je to bilo dovoljno da se opustim i da se ne sekiram toliko.

Direktna veza do poruke: 262
8.2.2011 9:52:52   
*Alexx*
Žene, BRAVO! user posted image Samo nastavite tako!

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 263
8.2.2011 10:00:27   
bebironcic
IZVORNA PORUKA: Nedja

I meni je nekako bilo krivo...al onda je došao mm i rekao mi da bi pre proveo ceo život sa ženom koja ima par kg viška nego da ostane bez žene koja je lepo građena...jeste malo karikirao, al meni je to bilo dovoljno da se opustim i da se ne sekiram toliko.

U tom fazonu je i moj muzuser posted image uh...jao,opet cu da kukam,ali meni se mnogo,mnogo pusi,vi nemate pojma koliko sam nervozna,sve me nesto steze u grudimauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 264
8.2.2011 11:29:52   
AndreaK

IZVORNA PORUKA: gabrijelaaa

decembar 2008. kada sam saznala da sam trudna sa lenom...user posted image

TAKODJE! tada sam i ja saznala da sam trudnauser posted image ... i to je bila konacna odluka...a pre toga sam poprilicno smanjila, obzirom da ni suprug nije pusac, a hteli smo bebu pa sam pokusala da zivim sto zdravije...iskreno, nikad mi nisu ni prijale... niti mi nedostaju sada... kod mene je to vise bila stvar navike nego zavisnosti. Samo mi je trebao jak izgovor da ih batalim zauvek...user posted image

Direktna veza do poruke: 265
8.2.2011 14:11:17   
gabrijelaaa
bebironcic samo napred...nemoj samo da trazis zamenu u hrani...user posted image user posted image

LENA 24.SEPTEMPAR 2009.
PAVLE 18.FEBRUAR 2011.

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 266
11.2.2011 2:39:48   
carobnicabc
Kada sam pocela da pusim, prije 5 godina, svi su me odmah pitali zasto pusim i kada cu ostaviti. Od prvog dana sam govorila da kada ostanem trudna da cu odmah ostaviti. Nije bilo doslovno tako ali tu sam negdje.... 06.01.2011. sam saznala da sam trudna i odmah sam smanjila na 5 dnevno a pusila sam i dvije kutije dnevno do tada. I 21.01.2011. sam prestala da pusim. Niti sam zapalila jednu posle toga, niti mi padaju napamet cigarete. Ne fale mi, ali mi sada cak smeta dim uzasno. I nemam namjeru uopste da pocinjem vise. Ja sam svoje popusila. Znaci prestala da pusim 21.01.2011.

11.09.2011. Staša

Moja najveca radost i sreca. :)

Direktna veza do poruke: 267
16.2.2011 11:31:32   
majared
Od danas 16.02.2011. godine prestajem da pušim. Neka mi je bog upomoć. Zvanično sam prestala prekjuče ali sam juče htela da nekog ubijem tako da danas krećem uz pomoć nikotinskih žvaka.

(odgovor članu carobnicabc)
Direktna veza do poruke: 268
16.2.2011 11:39:35   
Lu
Majared, sretnouser posted image user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 269
16.2.2011 11:43:26   
*Alexx*
Na spisku ste user posted image
Samo napred, nemojte da posustajete. Prva nedelja je najgora, posle sve ide lakse. user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 270
9.4.2011 23:00:58   
Anoniman
Počela sam da čitam "Lako je prestati pušiti". Tipično ispiranje mozga! Valjda će da ispere i moj pa da prestanem... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 271
9.4.2011 23:07:52   
ivaj
Pusila sam sedam godina i prestala bez problema.
Tad sam upoznala muza puza koji mi je rekao nesto u fazonu eto kako sam idealna,jedina mana mi je sto pusim.
I ja zensko,ludo,zaljubljeno,pocnem da se zderem zbog te njegove izjave.

Ali opet nije ni to bilo presudno.Najvise mi je pomoglo to sto on,ni niko u njegovoj kuci niti od drustva,bas niko pusio nije pa mi se nije ni trazilouser posted image A tad sam pocela da zivim sa njim i sve se lepo namestilo.
I evo,sest godina kako ne pusim.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 272
9.4.2011 23:10:32   
Anoniman
Prestala sam da pušim onog momenta kada sam ugledala dve crtice na testu . Za mene je to bio dovoljan razlog .

(odgovor članu ivaj)
  Direktna veza do poruke: 273
9.4.2011 23:13:23   
vukosava
zapalila 2007 zadnji put

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 274
9.4.2011 23:35:59   
Suncicabg
Moram da priznam da sam nekoliko puta popusila po 1 cigaricu user posted image
danas je bio jedan od tih dana user posted image  ali sam prilicno sigurna da necu propusiti ponovo, ali ta jedna mi nekako bas prija s vremena na vreme

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here