|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: EX pušači
13.1.2011 9:56:10   
*Alexx*
Nedjo, Suncice, na spisku ste. I svaka čast, i samo napred! user posted image
Suncice, imaš u prvom postu nepušačke tickere user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 226
13.1.2011 10:08:10   
JMPM
IZVORNA PORUKA: Nedja

Ja sam oduvek bila najokoreliji i najstrastveniji pušač u društvu.
Od 13. godine kupujem cigare svakodnevno, probala sam ih pre 13. Za nedelju dana punim 25, što je 12 godina staža user posted image
NIJEDNOM nisam pokušala da ostavim. Razmišljala sam o tome kad sam ostala trudna, ali je sve ostajalo u glavi.Nisam mogla da izdržim. Pušila sam čak i u Betaniji.
Dakle, mislim da nikada nije prošlo više od 3-4 sata da ne zapalim, akone računam porođajuser posted image

Juče uveče sam ostavila cigare i nikad više neću zapaliti. Prošlo je 24 sata, malo me je hvatala frka popodne, ali samo fizički, psihički ni malo.
Tako da, posle ovog romana koji sam napisala, prijavite me na spisak: 11.01.2011.

user posted image  Ti to pozurila da ne bude punih 12 godina user posted image ?Svaka cast na odluci user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 227
13.1.2011 11:46:17   
Anoniman
Ima i više od 12, al svejedno je...11 ili 13, sa 25...grozno je i previše.
Još uvek mi je fizički malo frka (psihički ne ), al ne posustajem i znam da je gotovo sa cigaretama.

(odgovor članu JMPM)
  Direktna veza do poruke: 228
13.1.2011 11:49:50   
JMPM
Ti si jakog karaktera tako da ne sumnjam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 229
13.1.2011 15:17:55   
minna
IZVORNA PORUKA: minna

Sutra ce biti 2 godine kako ne pusimuser posted image Pa da se prijavim i na spisak, 8.1.2009.

A ja, a ja, nisi me primetila, nema me na spiskuuser posted image

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 230
13.1.2011 15:29:58   
*Alexx*
Sad si na spisku user posted image Bravo za sve ex pušače! Tako sam ponosna na nas user posted image

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 231
13.1.2011 15:31:23   
Olga75
Blago vama na karakteru user posted image user posted image user posted image , kad zavrsim sa dijetom probacu da se bacim na odvikavanje 

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 232
13.1.2011 15:40:48   
Vučko.ba.
nakon operacije krajnika nisam pušila pa skoro mjesec dana i onda opet

džaba kad ja uživam da pijem kafu ...a bez cigare pa ne ide majka mu stara user posted image user posted image

vama svaka čast ...to se zove karakter

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 233
13.1.2011 16:00:05   
minna
IZVORNA PORUKA: Alexx RR

Sad si na spisku user posted image Bravo za sve ex pušače! Tako sam ponosna na nas user posted image

Hvala, i da nas bude sto viseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 234
13.1.2011 20:07:30   
majathegreat
novembar 2010.  Čim sam saznala da sam trudna, a pušila sam 16 godina. Bio je jedan prekid kad sam bila pametna, pa nisam pušila godinu dana, ali neke prilično velike stvari u životu se dešavale pa sam opet počela. Inače, sada kad sam ostavila uopšte me ne privlači cigara, a i dalje uživam u kafici i pivkanu. Fuj mi je sa bebom cigara nikako mi ne ide. Mada došlo je i vreme u našoj zemlji nepušača. Bili smo skoro na nekoj žurkici od oko tridesetak ljudi i samo mm i jedna cura su pušili.

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 235
15.1.2011 15:46:37   
Pešin mali
jun 2007

(odgovor članu engimengi)
Direktna veza do poruke: 236
18.1.2011 10:14:45   
*Alexx*
Na spisku ste! user posted image

(odgovor članu Pešin mali)
Direktna veza do poruke: 237
18.1.2011 13:54:59   
Jele
Pušila punih 18 godina, poslednjih 4-5 godina jaaakooo puno (stres na poslu, nerealni rokovi, itd.), ostavila malo nakon što sam saznala da sam trudna sa Urošem, recimo negde u avgustu 2008. Pre toga negde 2000. čini mi se ostavila na godinu dana pa opet počela. Evo sad nadam se da neću više. Pijem malo više kafa od kada ne pušim, ali šta ćeš...

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 238
18.1.2011 14:02:09   
bebać
Ja sam svako malo EX pušač pa opet NEW pušač....u prevodu borim se sama sa sobomuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 239
18.1.2011 14:09:19   
Jele
Recimo kod mene nije moglo odjednom da se stane, morala sam prvo da smanjujem, pa tek onda prestanem skroz.

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 240
19.1.2011 12:00:30   
*Alexx*
Jele, na spisku si user posted image

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 241
21.1.2011 15:12:48   
sonyasha
Ne pušim od 26. aprila '09, a prestala sam zato što su mi rekli da treba bar godinu dana telo da se pročisti pre nego što krenemo da pravimo bebu. Pre toga sam pušila 13 godina. Sada kako nam se mućkanje odužilo svaki mesec kada stigne user posted image ja padam u iskušenje da u inat svemu navalim na cigarice, jer moram da priznam da nikada nisu prestale da mi fale.
user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 242
21.1.2011 16:35:14   
liliana
1.02. će biti 6 meseci od kako je MM prestao da puši!!! Mnogo sam  happy što je tako dugo izdržao, s obzirom da je baš puno pušio!user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 243
23.1.2011 12:19:06   
Suncicabg
Samo da se javim da jos nisam popustila user posted image
12.dan user posted image
Sinoc sam bila na rodjendanu i bas sam imala krizu, pa sam dodatno ponosna sto sam izdrzala

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 244
23.1.2011 12:20:33   
Suncicabg
A kad hvalimo i muzeve da kazem da moj ne pusi od 23.02.2010. user posted image

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 245
23.1.2011 12:24:58   
bubulence
od 5.11.2010. god... tj od trenutka kada sam saznala da sam trudna i za sada ni jednom nisam dosla u iskusenje da zapalim.... pusila sam 9 godina, a sada mi se uopste ne pusi, a  mi ni ne smeta kada neko pusi pored mene.... bas sam ponosna na sebe....

Direktna veza do poruke: 246
23.1.2011 12:29:07   
Suncicabg
A ja svaki put kad da mi se pripusi, i uspem da iskuliram budem bas ponosna na sebeuser posted image naravno sad imam najjacu volju do sada

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 247
24.1.2011 16:06:57   
Trbica
Ne pusim od jutros, i dacu sve od sebe da tako ostane!!!

Direktna veza do poruke: 248
31.1.2011 23:42:54   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: Alexx RR

Suncice, imaš u prvom postu nepušačke tickere user posted image

Nesto nece da rade, ajd pokusacu opet

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 249
31.1.2011 23:53:34   
Anoniman
Bravo Sunci user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here