|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: EX pušači
11.11.2010 21:41:50   
Ana RR
Suuunčice!!! WHYYYYYYY?????????? user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 11.11.2010 21:44:50 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 201
11.11.2010 21:44:13   
LillyT
Ja samo da se pohvalim da ne pušim već godinu i dva meseca (i nekoliko dana) i da dam podršku Sunčici da prestane user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

Direktna veza do poruke: 202
11.11.2010 21:45:48   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Suuunčice!!! WHYYYYYYY?????????? user posted image

Samo uz kafu, samo uz pivo i user posted image
Do pocetka stimulacije za vto moram prestati user posted image

< Poruku je uredio Suncicabg -- 11.11.2010 21:46:48 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 203
11.11.2010 21:47:38   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: LillyT

Ja samo da se pohvalim da ne pušim već godinu i dva meseca (i nekoliko dana) i da dam podršku Sunčici da prestane user posted image

Hvala draga, moram da se zainatim, ali nikako ne ide za sada user posted image
Ah da...mm i dalje ne pusi user posted image

< Poruku je uredio Suncicabg -- 11.11.2010 21:48:43 >

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 204
11.11.2010 21:48:12   
jeca_81
Ja sam prestla da pusim 20.oktobra,a 1.novembra sam saznala da sam user posted image . Pre toga sam vise puta prestajala na po par meseci,nadam se da se to vise nikada nece ponoviti.

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 205
11.11.2010 21:50:46   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: nensi27

Evo i ja se prijavljujem na spisak,prestala sam da pusim 15.10.2009. a pusila sam 12 godina...

I ja moram da se pohvalim,jos nisam zapalila cigaru,a i necu,evo za koji dan godinu i mesec dana..Bas sam ponosna na sebe user posted image

Suncice,a neeeeeeeeeeeeemoj,evo i ja ti pruzam podrsku... user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 206
11.11.2010 22:19:54   
snješka
Ja evo, nakon 15 godina, ne pušim već 2 godine i mjesec dana. 

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 207
11.11.2010 22:20:17   
choopa choops
user posted image user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 208
11.11.2010 22:29:31   
Suncicabg
Svaka cast Snjeska user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 209
12.11.2010 11:17:40   
jelena038
i ja sam bivsi pusac. ostavila prvi put kad sam ostala trudna i propusila tek posle dve godine. pusila oko godinu, pa opet nisam pusila dve godine, pa sam opet pusila jedno leto, pa.. sad sam vikendas user posted image user posted image user posted image zapalim ponekad i leti me mami, zivci, ispiti, izlasci, pa se malo opustim, ali se smatram nepusacom. nema odvikavanja po malo, ostavis, ludis nedelju dana i onda si nepusac.user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

Direktna veza do poruke: 210
12.11.2010 13:32:22   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: jelena038

nema odvikavanja po malo, ostavis, ludis nedelju dana i onda si nepusac.user posted image

Aaa, ne, draga - kao što je čovek uvek bivši alkoholičar, bivši narkoman, tako je i uvek bivši pušač.

BTW, snješka, jeca_81 - na spisku ste user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 211
12.11.2010 14:03:41   
aleksandrova
ah svaki dan obecavam sebi od sutra ne pusim,pa kad se probudim ujutru onda kazem aj jos ovu pa prestanem par sati aj jos ovu aj jos ovu i tako smanjim neko vreme na 5 dnevno pa posle opet po celu kutiju pa sve tako smanjujem i povecavam dozu ponovo...nikako ne mogu mm kaze necu a ne da ne mogu....ne znam a treba da ih ostavim treba znam user posted image

mozak mi je otiso na odmor

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 212
12.11.2010 14:11:56   
majared
Ista situacija i kod mene. Mučim se od letos. Prestanem na par dana pa ponovo krenem user posted image . Znam da zbog planirane trudnoće MORAM da prestanem, ali sam slab karakter. A MM ne pomaže svojim stavom ti to meni u inat radiš.

(odgovor članu aleksandrova)
Direktna veza do poruke: 213
12.11.2010 14:17:28   
Lu
Meni kao bivšem pušaču iz godine u godine sve više smetaju cigarete i iskreno  izbjegavam da idem u goste kod ljudi koji puše!
Više to nije samo smrad od cigareta, kosa, odjeća a o djetetu da ne govorim, sad mi smeta kad sam naveče u pušačkom društvu, ujutro me grlo grebucka i imam osjećaj dima u grlu kao da sam pušila, kašljem...ali ajd to sve nego i moje dijete promukne i kašljuca to jutro, što znači da se nagutalo dimauser posted image
E pa više stvarno neću to da dozvolim, kao majci dužnost mi je zaštiti svoje dijete i što mi to treba da mi se dijete guši u dimu!

< Poruku je uredio Lu RR -- 12.11.2010 14:18:05 >

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu aleksandrova)
Direktna veza do poruke: 214
12.11.2010 14:26:44   
bebablue
Svi kazu da su bivsi pusaci gori nego nepusaci i to je potpuno tacno, vidim po sebi, ne podnosim duvan u nosu u kosi, odeci, ma uzas koliko mi smeta, cigarete su mi se smucile na pocetku trudnoce i evo vec godinu dana nisam zapalila ni jednu cigaretu, doslo mi je u jednom momentu kad sam se porodila, ali rekla sam sebi sto sada da pocinjem, znam da mi ni ta 1 cigareta ne bi prijala.
Lepo je kad ne pusis, pa nema one tenzijice oko praznika hoce li, ili ne, biti neka otvorena radnja da kupim cigarete, daj da se naoruzam, sa nekoliko kutija, ili kad putujem da li sam sve ponela, a cigarete, nemoj to da nisam, pa gde cu npr. u Turskoj naci ronhill heheheuser posted image

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 215
7.1.2011 16:40:12   
minna
Sutra ce biti 2 godine kako ne pusimuser posted image Pa da se prijavim i na spisak, 8.1.2009.

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 216
7.1.2011 16:56:39   
Crvenkapa85
ja ne pusim od kad sam trudna,smeta mi jako,FUJ

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 217
12.1.2011 20:18:53   
Anoniman
Ja sam oduvek bila najokoreliji i najstrastveniji pušač u društvu.
Od 13. godine kupujem cigare svakodnevno, probala sam ih pre 13. Za nedelju dana punim 25, što je 12 godina staža user posted image
NIJEDNOM nisam pokušala da ostavim. Razmišljala sam o tome kad sam ostala trudna, ali je sve ostajalo u glavi.Nisam mogla da izdržim. Pušila sam čak i u Betaniji.
Dakle, mislim da nikada nije prošlo više od 3-4 sata da ne zapalim, akone računam porođajuser posted image

Juče uveče sam ostavila cigare i nikad više neću zapaliti. Prošlo je 24 sata, malo me je hvatala frka popodne, ali samo fizički, psihički ni malo.
Tako da, posle ovog romana koji sam napisala, prijavite me na spisak: 11.01.2011.

(odgovor članu Crvenkapa85)
  Direktna veza do poruke: 218
12.1.2011 20:25:00   
Suncicabg
Nedjo bravo za odluku user posted image user posted image user posted image

I ja sam od danas resila da ne pusim ponovo, mada ponavljam se nikad nisam ni bila pravi pusac (3-6 dnevno) ali ne znam kako cu bez njih, jer mi tih nekoliko bas prijauser posted image
Tako da moj novi datum za spisak je 12.01.2011.

< Poruku je uredio Suncicabg -- 12.1.2011 20:28:01 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 219
12.1.2011 20:31:13   
NadaR
Nedjooo user posted image user posted image user posted image

Samo naprijeduser posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

Direktna veza do poruke: 220
12.1.2011 22:19:33   
indy_25
Blago vama vi koji mozete ja se jos nikad nisam odrekla cigareta kako u trudnoci tako i kad sam dojila jos uvijek mm ne zna da pusim jer pusim krijuci i kupujem krijuci. jedva cekam da izadje vani pa da zapalim koju na balkonu to mi je bas merak. A da vam iskreno kazem nesto i ne zelim da se odricem cigara inace i ne pusim puno mozda 5 cigarica dnevno . Jedna kutija mi bude po 4 dana.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 221
12.1.2011 22:31:38   
Anoniman
Ja sam prestala da pusim pre oko 5-6 godina. Ja vise nisam mogla da nadjem cigare koje bi mi prijale, sve su pocele da mi smrde a ionako sam planirala da ostavim jer smo razmisljali da pocnemo da pravimo dete. Pusila sam pre toga jedno desetak godina a od toga poslednjih 5 malo ozbiljnije. Mislim da mi je kutija cigareta trajala sigurno dva do tri dana osim u slucaju neke zurke ili bas bas izlaska.

Ja mislim da je sve sto je umereno ne skodi i da dve cigarete dnevno ne smetaju. Problem je sto danas u ovim cigaretama ima najmanje duvana, sve su pune ko zna kakvih hemikalija i ko zna cime se prska ta duvan, u sta se umacu filteri... Svasta sam se naslusala i ne znam sta je tacno. U svakom slucaju podrska onima koji hoce da ostave cigarete a za ostale ako vec pusite radite to bas kad vam prija a ne kad ste nervozne, iz navike... Ja odbijam da poverujem da nekom moze da prija vise od par cigareta dnevno, npr 20!

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 222
12.1.2011 22:32:15   
Suncicabg
Jel zna neko gde da nabavimo ticker nepusacki? Bas mi nesto merak da ga stavim, a svi koje sam probala ne rade nesto user posted image

< Poruku je uredio Suncicabg -- 12.1.2011 22:34:55 >

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 223
12.1.2011 22:41:19   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: MaliMis

Ja odbijam da poverujem da nekom moze da prija vise od par cigareta dnevno, npr 20!

Potpisujem!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 224
12.1.2011 23:22:35   
Crvenkapa85
ja se samo bojim da se posle trudnoce ne vratim na cigarete kao prosli put......

Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here