|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
6.3.2012 12:47:00   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 351
   RE: EX pušači
6.3.2012 12:49:32   
Lilla
Gagi, i svi ostali koji su prestali pusiti, drzim palceve da istrajete! A moguce je, samo je potrebno malo volje a i inata. To ja iz iskustva user posted image Pocela sam da nagovaram mm da prestane pusiti, poceo je strasno da kaslje u zadnje vrijeme, i sve to od cigara. Pusi k'o Turcin. Nije bas odusevljen idejom ali i ne protivi se previse, pa cemo vidjeti sta ce biti.

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 352
6.3.2012 12:50:50   
Anoniman
naravno da može gagi, imaćeš više energije kad prestaneš, lakše ćeš ustajati iz kreveta ujutru...ma, nema ni jednog jedinog argumenta da ne prestanešuser posted image

(odgovor članu Lilla)
  Direktna veza do poruke: 353
6.3.2012 12:54:53   
Anoniman
Čitam Nedjo. Neki čudan trip! Knjiga je extra, i kada god je čitam mi je žao što je već ponoć a ujutru mora da se ustane za posao i trebalo bi se spavati, i uvek je "samo još jednu stranicu", i na kraju zaspem, a tokom dana nikako nemam vremena, moram da menjam Noddy-ja i pepa Prase u DVD playeru! user posted image Šalim se, danju zaista ne stižem od dece i obaveza. Sporo ide, ali ide.
Gagi ozbiljno ti kažem, skini je sa Rapid Share-a.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 354
   [Obrisana poruka]
6.3.2012 12:55:47   
Brisani korisnik

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 355
6.3.2012 12:59:46   
Anoniman
Nedjo, nađi mi drugu temu o pušenju u kojoj smo pisali uopštenije, ima i nepušačkih tickera, i svašta nešto. user posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
  Direktna veza do poruke: 356
6.3.2012 13:03:49   
Anoniman
Yes, madamuser posted image KLIK, mislim da je ova

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 357
6.3.2012 13:06:28   
Anoniman
Tražim temu već čitavu deceniju, svaki dan pokušam i nema je. user posted image
E ta! Hvala draga izfrizirana Nedjo!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 358
6.3.2012 13:19:06   
Anoniman
I drugi put user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 359
6.3.2012 15:05:04   
indy_25
Bravo Gagi samo naprijed user posted image user posted image user posted image . Tasho ocekujem i od tebe da obajvis jedan dan da si izdrzala dan bez cigarete user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 360
   [Obrisana poruka]
6.3.2012 18:53:36   
Brisani korisnik

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 361
6.3.2012 20:35:08   
Suncicabg
Gagi user posted image
Ja svecano obecavam da kad dobijem prestajem da pusim ili bar svodim na 2 max user posted image

Direktna veza do poruke: 362
   [Obrisana poruka]
6.3.2012 20:49:55   
Brisani korisnik

(odgovor članu Suncicabg)
  Direktna veza do poruke: 363
6.3.2012 20:54:10   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: ribizla

Juce mi drugarica dodje i posto se kod nas ne pusi nigde , ona ponela svoju elektricnu cigaru , umrla sam od smeha user posted image Iz nje izlazi i dim i kaze da ima ukus ne znam cega , mozda vam to pomogne ?

Moja najbolja drugarica je isto uz pomoć elektične cigare prestala da puši.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 364
   [Obrisana poruka]
6.3.2012 20:55:33   
Brisani korisnik

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 365
6.3.2012 21:02:10   
Suncicabg
I mene zanim svrha? Jel ona ima nikotin ili nesto stetno?

Direktna veza do poruke: 366
   [Obrisana poruka]
6.3.2012 21:02:32   
Brisani korisnik

(odgovor članu majared)
  Direktna veza do poruke: 367
6.3.2012 22:01:40   
Anoniman
Pa recimo, ja 80% cigareta popušim iz dosade. Ne znam šta bih sa rukama, pa zapalim. U tom smislu je elektronska cigara super da ubije tu naviku.
Gagi, skini knjigu sa neta, navodno je ta priča sa žvakama i sl kompletna glupost. user posted image

Direktna veza do poruke: 368
6.3.2012 22:03:24   
Anoniman
Čitam šta sam napisala. user posted image
Ustvari, elektronska cigara ne ubije naviku, ali makar se ne truješ. user posted image
Ima tema o tome. http://www.ringeraja.rs/forum/m_14499/mpage_1/key_/tm.htm#14499

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 369
6.3.2012 22:07:27   
marija32
Ja sam prestala pre 5 god, a pusila sam 2 kutije dnevno. Imala sam pre toga jedan pokusaj skidanja sa flasterima, ali sam propusila posle 3 meseca. Cigare sam ostavila na suvo, jeste bilo tesko, ali je svaki sledeci dan bio laksi, i takvu selfmotivation "preporucujem"user posted image

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 370
6.3.2012 22:25:07   
Suncicabg

IZVORNA PORUKA: gagi

Joj kada bi ostala trudna,ne bi mogla da pusim,gadilo bi mi se,nisu mi isle cigare kada sam bila trudna,to bi mi bila najbolja opcija definitivnouser posted image
i ja mislim da trudna ne bih mogla da pusim, pa nadam se uskoro... user posted image

Direktna veza do poruke: 371
6.3.2012 23:16:57   
indy_25
Zvake definitivno ne pomazu. Ja probala u nekoliko navrata. I nisam pusila dok sam koristila zvake to je istina jer imaju nikotin pa me smire u krizama. A koliko sam kriza imala koristila sam puno zvaka dnevno otprilike do 10 komada. U kutiji dodje 30 komada a kosta 10 eura. Tako da mi se bolje isplatilo cigare da kupujem nego zvake user posted image . Cim sam prestala sa zvakama jer su puno skupe pocela sam ponovo i da pusim. Znaci zvake zaboravite i ostala cuda. Sto se tice ove cigare ja sam citala po holandskim forumima da je jako stetna i iz tog je razloga nisam nikad ni kupila. Mozda je mozete kupiti da je drzite u ruci ali da ne uvlacite taj tkz dim. Ili bolje kupite one zvake sto lice na cigaru pa pusite ko fol njih ali one ne dime user posted image . Ma mozete vi to bez svih tih cuda. Kako koji dan bude prolazio sve cete vise biti motivirani kao sto rece i Nedja i ostale cure.

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 372
   [Obrisana poruka]
7.3.2012 10:30:07   
Brisani korisnik

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 373
7.3.2012 11:35:48   
Anoniman
user posted image

Direktna veza do poruke: 374
7.3.2012 13:21:15   
Suncicabg
Meni je uz kafu najteze da ne pusim :(

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here