|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: EX pušači
10.3.2012 16:37:39   
monini
znam sunci da je tesko..ni ja nisam pusila puno, do 10 cigara dnevno i to mi bas prijale..tesko jeste, ali mora se doneti odluka i to je vec pola posla..danas peti dan !!! kotrlja se !!! user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 401
10.3.2012 16:46:59   
ljubičica
Ja sam pušila 10 godina po dve pakle na dan. I to ne neke slabe cigarice nego Marlboro 100s ili crni Davidoff. I samo sam rekla da neću više da pušim i prestala sam 18.01.2007. 16-og sam sa tatom uz kafu popušila 2 i do sutra ništa. 17.01. sa tatom uz kafu samo jednu i rekla sam od sada više ne pušim. I nisam zapalila ni jednu ni dan danas. I tako mi je lepo bez tog sr... da ne mogu da vam opišem. A volela sam cigaru više nego išta. Sve je u glavi, verujte mi!

< Poruku je uredio ljubičica -- 10.3.2012 16:47:40 >

The day I will stop lovin you is the day I will close my eyes 4 ever!

(odgovor članu monini)
Direktna veza do poruke: 402
10.3.2012 20:41:33   
Suncicabg

IZVORNA PORUKA: monini

znam sunci da je tesko..ni ja nisam pusila puno, do 10 cigara dnevno i to mi bas prijale..tesko jeste, ali mora se doneti odluka i to je vec pola posla..danas peti dan !!! kotrlja se !!! user posted image
Peti dan user posted image Kazu da je prvih 7 dana najteze, tako da si na dobrom putu user posted image

(odgovor članu monini)
Direktna veza do poruke: 403
10.3.2012 21:53:28   
indy_25
Bravo Monini samo naprijed svaki dan ce biti bolje i bolje user posted image

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 404
11.3.2012 15:40:25   
monini
uff zeneuser posted image nadam se da cu izdrzati jos koji dan..bas me nesto steze u grlu i gusi vec dva dana..stres i nervoza valjda..nadam se da ce za koji dan biti boje..fala vam zenice na podrsciuser posted image sunciiiiuser posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 405
11.3.2012 15:42:05   
degu
Monini user posted image svaka čast user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu monini)
Direktna veza do poruke: 406
13.3.2012 23:21:33   
Suncicabg
Ne znam da li je za pohvalu user posted image ali i juce i danas sam popusila samo po jednu, i to onu najsladju uz kafu posle posla.
Monini kako izdrzavas?user posted image
Gagi?user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 407
   [Obrisana poruka]
13.3.2012 23:48:44   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Direktna veza do poruke: 408
14.3.2012 12:07:33   
Suncicabg
Gagi user posted image znam kako je

(odgovor članu engimengi)
Direktna veza do poruke: 409
15.3.2012 16:46:32   
monini
ixx gagi pa kako sad to user posted image mada ja te skroz razumem da znas..
bravo sunci i to je nesto, jedna dnevno,bravoooouser posted image , samo tako nastavi..
meni danas deseti dan :) sve je bolje, mislim krize su sve redje i krace..jos uvek naidje taj momenat "uf ala bi zapalila" ali brzo prodje..user posted image ..po malo jos steze u grlu, ali ipak izdrzavam i napredujem !!!

Direktna veza do poruke: 410
   [Obrisana poruka]
15.3.2012 16:49:53   
Brisani korisnik

(odgovor članu monini)
  Direktna veza do poruke: 411
15.3.2012 16:51:57   
monini
znam gagi, nema ljutis :) bice sledeci put..samo odlucnije..i ja sam prvih pet dana tri puta dnevno dolazila u iskusenje da popustim i odem na trafiku po cigare..izborih se nekako,ali jedva..i bila sam nervozna i jos uvek samuser posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 412
   [Obrisana poruka]
15.3.2012 16:54:25   
Brisani korisnik

(odgovor članu monini)
  Direktna veza do poruke: 413
15.3.2012 16:57:44   
lanajelena
I ja sam na spisku sad sam vec ex ne pusac user posted image ...ogranicavam se na 5 dnevno nekad i manje ali to traje tako vec godinu dana (nije strasno)

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 414
17.3.2012 19:28:03   
Suncicabg
Ovih dana 1-3 dnevno, danas nijedna user posted image spontano

< Poruku je uredio Suncicabg -- 17.3.2012 19:29:18 >

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 415
18.3.2012 1:19:53   
monini
bravoooooo zenooooo user posted image samo tako nastavi..meni danas, cek da vidim, ni ne brojim vise.........12 danuser posted image

Direktna veza do poruke: 416
18.3.2012 23:14:24   
Suncicabg
Bravo Monini user posted image user posted image user posted image ja mislim da vec mozes da kazes da si ex pusacuser posted image

(odgovor članu monini)
Direktna veza do poruke: 417
19.3.2012 0:21:23   
monini
pa moglo bi se reci suncice..mada,naidje jos uvek onaj pusacki poriv, ali retko i na momenat zaista..aj da sacekam jos malo pa da se zvanino upisem kao Ex pusac user posted image

Direktna veza do poruke: 418
19.3.2012 10:13:06   
Anoniman
Približavam se kraju knjige.
Sve mi je jasno:
- Od pušenja nikakve koristi, samo šteta,
- Pušenje nije navika, već zavisnost,
- Od pušenja propada kosa, koža, zubi, o ozbiljnijim bolestima da ne govorim
- Pušenje je skupo, pušač troši oko 50.000 funti na cigarete tokom života
- Pušenje nije prijatno, set_imo se koliko nam je trebalo da se naviknemo na cigarete, i koliko nam se vrti u glavi kada zapalimo nakon što duže vreme nismo pušili
- Pušenje nije društvena osobina, nepušači nisu nedruštvena bića, naprotiv
- Pušenje ne čini hranu ukusnijom, naprotiv
- Druženja neće postati manje zabavna prestankom pušenja
- Pušenje ne smanjuje stresm ono ga pojačava (pomislite pod kolikim ste stresom ako uveče nemate cigare a ni mogućnost da odete da kupite cigare)
- Pušenje ne pomaže pri koncentraciji, naprotiv, prekida je
- Cigarete imaju gadan ukus, pušači imaju gadan zadah (kao kada bismo auspuh uzeli u usta, a to definitivno niko od nas ne bi radio)
- Smrdi garderoba, smrdi stan
- Nelagodan osećaj kada ste u bioskopu, pozorištu, prodavnicama, tržnim centrima... svi ustvari prijatni trenuci se zbog zabrane pušenja pretvaraju u neprijatne
- Juče mi se zalepila cigareta za usnu, i očupala sam deo usne, boli kao sam vrag
- Nokti su mi žuti,
- Zubarka mi je pre koji dan skidala katran sa zuba, kakva li su mi pluća?
- Imala bih više vremena i strpljenja za decu ne izgovarajući "Čekaj samo da popušim!", i ne bih prala ruke i usta svaki put kada želim da ih poljubim
- Ništa mi neće biti lakše da prestanem sutra nego danas
... Ma mogu ovako u nedogled.
A onda na kraju knjige kaže da nešto nisam dobro razumela ako nisam sigurna da sada prestajem, nego gajim sumnje. A ja ih gajim. user posted image Kaže autor da je to strah... znam ja da je strah. Strah od neuspeha. A znam da prestankom pušenja ne gubim ništa, samo dobijam. Dobijam milion stvari... Zašto se lomim? user posted image

< Poruku je uredio Tash -- 19.3.2012 10:16:05 >

(odgovor članu monini)
  Direktna veza do poruke: 419
19.3.2012 10:20:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tash

A onda na kraju knjige kaže da nešto nisam dobro razumela ako nisam sigurna da sada prestajem, nego gajim sumnje. A ja ih gajim. user posted image Kaže autor da je to strah... znam ja da je strah. Strah od neuspeha. A znam da prestankom pušenja ne gubim ništa, samo dobijam. Dobijam milion stvari... Zašto se lomim? user posted image

Kaže, ako ste i dalje nesigurni, setite se starog vica: brineta je plavuša koja nije dobro pročitala uputstva... Gde sam omanula?
Ostalo mi još 10ak str do kraja knjige.
Nedjo, vidim te... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 420
19.3.2012 10:24:09   
anajid
Pridruzujem se u ovu grupu.Cetvrti dan da ne pusim,dobro se drzim,imam jak povod.Setim se i povuce me zelja ali onda samu sebe prekorim.Ocekivala sam da ce mi biti puno gore,ali za sad je OK.Kazu da kriza dolazi tek kasnije,videcemo.Zaista bih volela d nikada vise ne budem pusac,ali priznajem da od pusenja nema veceg merakauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 421
19.3.2012 10:24:10   
Anoniman
Lomiš se zato što si navikla. Jednostavno, i ne poznaješ život bez cigare, i nemaš pojma da je on ustvari mnogo bolji i kvalitetniji, nema veze što će ti svako to reći, ti to ne možeš da znaš dok ne probaš.
I lomiš se zato što znaš da te čeka naporan posao i nimalo prijatan period, dok se ne navikneš na život bez cigara. Ali, koliki god to bio kliše, veruj mi, život je TAKO lep bez cigara!
Nikad neću zaboraviti, kad je Neša bio bolestan, imao je upalu uha pre godinu ipo dana...sve u svemu, bila sam sama ceo dan sa njim, bila sam nervozna i besna što ne smem ni na sekundu da ga ostavim da zapalim cigaru, toliko da sam u jednom momentu nazvala mamu da dođe, navodno da odmorim malo, ustvari sam samo htela da zapalim cigaru. Osećala sam se odvratno, prljavo, kao da ne brinem o svom detetu dovoljno.
Da zanemarimo smrad, i očiglednu štetnost za organizam - nađi jednu stvar koja je dobra kod pušenja. Jednu jedinu, i ako je nađeš, onda i ne treba da prestaneš da pušiš, jer ne postoji nijedna dobra stvar.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 422
19.3.2012 10:24:26   
dijana1*
Tasho jel mogu da te pitam koliko pusis dnevno?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 423
19.3.2012 10:29:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Da zanemarimo smrad, i očiglednu štetnost za organizam - nađi jednu stvar koja je dobra kod pušenja. Jednu jedinu, i ako je nađeš, onda i ne treba da prestaneš da pušiš, jer ne postoji nijedna dobra stvar.

Merak.
Merak mi je uveče nakon kupanja, hranjenja, trke-frke od nekih 2 sata bez stajanja, da sednem i zapalim. Ali, realno, ne prija mi, i nervira me što dim ulazi u dečija kolica koja ljuljam. user posted image

dijana, do nedavno sam pušila oko kutiju, ali u poslednje vreme bude više, kutija i po. 90% tih cigara ni ne znam kada sam popušila, ne sećam se da sam ih zapalila.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 424
19.3.2012 10:31:00   
dijana1*
Nedjo dobra je kad se najedem i kada sam nervozna user posted image
Prvi put kada sam saznala da sam trudna odmah sam ostavila cigare i tek sedam meseci posle pirodjaja sam picela ponovo da pusim. Tako je i drugi put bilo kada sam saznala da sam trudna ostavila sam ih i oba puta nijednom mi se nije javila zelja za cigarom. Ali ja mnogo ni ne pusim, kutija mi bude po par dana. Sada nisam trudna i opet pusim.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here