|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
7.3.2012 17:53:39   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Suncicabg)
  Direktna veza do poruke: 376
   RE: EX pušači
7.3.2012 17:54:54   
Anoniman
Gagi bre!
Izadji u šetnju, pij puno vode, i nemoj da drzis ni cigare ni upaljače u kući!
Naravno da mozes da izdrzis, samo misli da će sutra već biti mnoooogo lakšeuser posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
  Direktna veza do poruke: 377
   [Obrisana poruka]
7.3.2012 17:56:20   
Brisani korisnik

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 378
7.3.2012 18:06:18   
hanka
Kad li cu se pridruziti ovoj grupici user posted image
Ja sam ostavila jedno 9 meseci i onda pocela ponovo user posted image

Direktna veza do poruke: 379
7.3.2012 18:09:27   
Anoniman
Ajojuser posted image Ako ti je neka uteha, mm je prestao mesec dana pre mene, dok sam ja purnjala po ceo dan u kući. Veruj mi, svaki sledeći dan je sve lakši, samo izdrći ovaj početak. Idi mesi nešto, meni je to bila terapija, po tri sata ne misliš na cigare uopšte - krofne, gomboce, kiflice...ruke su ti zauzete i vreme brzo prođeuser posted image Hanka, ako si već jednom ostavila, makar znaš da to i nije tako strašno, ostavićeš opet kad počne da ti smetauser posted image

(odgovor članu hanka)
  Direktna veza do poruke: 380
   [Obrisana poruka]
7.3.2012 18:11:09   
Brisani korisnik

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 381
7.3.2012 18:12:11   
Anoniman
Nećeš, a ako se i udebljaš, smršaćeš. Bolje koji kg viška nego smrad od duvana, zuti zubi i bolesti koje cigarete sa sobom noseuser posted image

Direktna veza do poruke: 382
7.3.2012 18:13:48   
hanka
To je i meni bilo opravdanje kad sam ostavljala prvi put.Medjutim ni gram nisam dodala user posted image

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Nećeš, a ako se i udebljaš, smršaćeš. Bolje koji kg viška nego smrad od duvana, zuti zubi i bolesti koje cigarete sa sobom noseuser posted image

E ovo mi je najgore,kosu perem svaki drugi dan user posted image

< Poruku je uredio hanka -- 7.3.2012 18:17:15 >

Direktna veza do poruke: 383
   [Obrisana poruka]
7.3.2012 18:17:43   
Brisani korisnik

(odgovor članu hanka)
  Direktna veza do poruke: 384
7.3.2012 18:18:51   
malapufika
hanka ako si mogla devet meseci mozes i sada...ja ostavljam svaki dan i inista..cim osetim dim ja grabim cigaru...

Direktna veza do poruke: 385
7.3.2012 18:24:26   
Anoniman
Gagi zaskoči muza, sakrij mu cigare i kazi da moze da dobije tek nakon što zasluziuser posted image

(odgovor članu malapufika)
  Direktna veza do poruke: 386
   [Obrisana poruka]
7.3.2012 21:56:34   
Brisani korisnik

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 387
7.3.2012 22:06:23   
Anoniman
Uf, tu ne možeš onda mnogo da učiniš, idi džogiraj oko zgradeuser posted image

Direktna veza do poruke: 388
7.3.2012 23:48:50   
monini
uff gagi izdrzi nekako,u potpunosti te razumemuser posted image ..ja sam danas jedva izdrzala, a i meni je danas drugi dan BEZ CIGARAuser posted image ..u zadnje vreme sam skroz smanjila (svega 6-7 dnevno) i evo od juce nista..knjiga Allena Carra pri kraju i uz Boziju pomoc nadam se da cu istrajati..inace, odlucila da se pred drugu Vto resim cigara..sretno svima koji se bore sa ovim problemom pa da se uskoro zvanicno registrujemo kao Ex pusaci..user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 389
8.3.2012 10:20:39   
Suncicabg
Monini samo napred user posted image

(odgovor članu monini)
Direktna veza do poruke: 390
8.3.2012 12:27:32   
Anck Su Nmaun
Ne daj se Monini...ja sam lakse ostavila cigarete a bila pusac oko 12 god nego sto bih ostavila Cokoladuuuuuuuuu to nema sanse pravi sam zavisnik!

Ako si nervozna uzmi grickaj suncokret , ali nemoj da krkas mnogi se posle ugoje!

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 8.3.2012 12:29:51 >

Direktna veza do poruke: 391
8.3.2012 12:29:17   
branki*
da,da i ja sam grickala suncokret da bih se zanimala kad sam prestala da duvanisem.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 392
8.3.2012 12:43:33   
monini
fala vam drage zene na podrsciuser posted image probacu i sa suncokretom, trenutno su aktuelne mentol bombone (one su pomogle mm)..DANAS TRECI DAN user posted image
sunci, ajde i ti u ovu akciju, da pred Vto savladamo to cudovisteuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 393
8.3.2012 12:51:04   
Anoniman
Imajte na umu da 100g suncokreta ima skoro 600 kalorija, to je kao mlečna čokolada. Po meni nikakvo grickanje, bilo čega, nije dobro, sa zavisnošču treba jednostavno prekinuti, a ne zameniti je nečim drugim (nemojte da se ljutite, ja to iz svog jako lošeg, +15kg iskustva). Ako moraš da grickaš, uzmi šargarepu, krastavce ili nešto tako, moja preporuka.

(odgovor članu monini)
  Direktna veza do poruke: 394
8.3.2012 12:57:03   
monini
slazem se Nedjouser posted image i u knjizi Allena Carra pise da nema koriscenja zamenskih sredstava..ne jedem nesto vise nego inace, mada je ispred mene Vto, tako da ce hormoni uciniti svojeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 395
8.3.2012 12:58:30   
Anoniman
Ja sam tad grickala šargarepu. Isečem je na tanke štapiće i grickam ko grisine.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 396
8.3.2012 14:23:49   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: monini

fala vam drage zene na podrsciuser posted image probacu i sa suncokretom, trenutno su aktuelne mentol bombone (one su pomogle mm)..DANAS TRECI DAN user posted image
sunci, ajde i ti u ovu akciju, da pred Vto savladamo to cudovisteuser posted image

Ja nesto imam u planu - kad dobijem prestajem (to je za par dana) user posted image

(odgovor članu monini)
Direktna veza do poruke: 397
10.3.2012 0:55:29   
monini
tooo Sunciceuser posted image samo hrabrooo!!! meni danas cetvrti dan i evo ulazim u peti..drzim se nekako, nije lako na momente, ali moze se..sve za nase bebce user posted image
gagi nadam se da si uspela da prevazidjes te krizne, grozne momente i da ipak istrajavas u svojoj odluciuser posted image

< Poruku je uredio monini -- 10.3.2012 0:57:15 >

Direktna veza do poruke: 398
10.3.2012 9:05:33   
Suncicabg
joj, ne znam kako cu. Ja ne pusim mnogo 5-6 dnevno, ali mi bas prijaju i znam da ce mi biti mnogo tesko user posted image i zato svaka cast zene koje ste uspele a bile bas pravi pusaci

(odgovor članu monini)
Direktna veza do poruke: 399
10.3.2012 11:22:39   
branki*
ja narucila tati i mami neke mustikle sa uloscima za odvikavanje od pusenja.ne verujem bas u te proizvode za koje te zovu telefonom da ti ih uvale,ali ovo kao bilo povoljno,pa reko ajde.nisam im jos urucila poklone,videcemo vredi li cemu.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here