|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Beta HCG
10.2.2012 23:33:15   
Anchy_Ljuba
Hvala Jelena038
Krvnu grupu imam u dobrovoljnoj za davaoca krvi, nadam se da to priznaju

***Sreca, sreca, radost najveca***

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 1301
10.2.2012 23:33:18   
mama kukunka
Vidi, ja sam imala drugaciju pricu sa srecnim krajem sto se tice sumnje na vanmatericnu tice..U prvoj trudnoci posle tacno 16 dana kasnjenja  uradim betu ( tad jos nisam znala sto sad znam, isla sam ko guska kroz maglu) , privatno u hexalabu..tamo mi kazu da jeste trudnoca, ali verovatno vanmatericna..jer je beta bila samo oko 100..  Posle dva dana me pogleda dr Stanojevic u Frontu  i kaze ne vidim nista, samo zadebljan zid materice, verovatno je trudnoca..dodji za 7 dana.. Za 7 dana odem i ustanovi mi trudnocu..
Tako da, A LJ.. postoje realne sanse da si ostala trudna u 2. polovini januara..i da se na UZ jos ne vidi..ali ipak prati..
eto, ako sam ti ulila jos malo nade...

(odgovor članu Anchy_Ljuba)
Direktna veza do poruke: 1302
10.2.2012 23:34:17   
anirez
Slazem se s jelenom, mislim da bi to bilo najpametnije

Direktna veza do poruke: 1303
10.2.2012 23:36:12   
anirez
Ja sam joj isto rekla da postoji sansa da je mala trudnoca pa se ne vidi, al po meni najpametnija stvarr je ici o bolnicu, tamo si pod kontrolom bilo da je trudnoca li ne, ovako nista

(odgovor članu anirez)
Direktna veza do poruke: 1304
10.2.2012 23:37:45   
jelena038

IZVORNA PORUKA: Anchy_Ljuba

Hvala Jelena038
Krvnu grupu imam u dobrovoljnoj za davaoca krvi, nadam se da to priznaju

mislim da da, al imaj taj papir uz licnu kartu uvek, puno se vremena izgubi u slucaju krvarenja na to cekanje da ti potvrde krvnu grupu, a bez toga ne smeju u salu. glupo sto pricamo o tome, ali vazno je da znas.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

Direktna veza do poruke: 1305
10.2.2012 23:41:33   
dijana1*
Anchy user posted image
Sta vise da ti kazem, molim Boga da nam s pojave bebice user posted image

Direktna veza do poruke: 1306
10.2.2012 23:44:23   
jelena038

IZVORNA PORUKA: anirez

Ja sam joj isto rekla da postoji sansa da je mala trudnoca pa se ne vidi, al po meni najpametnija stvarr je ici o bolnicu, tamo si pod kontrolom bilo da je trudnoca li ne, ovako nista

naravno. pa ljudi, ja sam prva cekala, nudili su mi odmah metatraxat da se ocisti to, jer ne vide u uterusu, a imala sam vec vanmatericnu, bili su skoro ubedjeni. ja sam potpisala da zelim da sacekam. znaci, rekli su da jajovod puca na oko 8.000 bete, ako se dobro secam, ja sam izdrzala do preko 15.000, cini mi se, svi su se cudili, i na kraju poceli i sami da veruju da je trudnoca u redu, ali se ne vidi, ali su ga na kraju nasli u tubi. nisam ja za gubljenje nade, ja sam samo za biti pod nadzorom. a koliko sam razocarana i besna bila dokazuje cinjenica da sam, iako mi nije pukao, rekla pre operacije da mi to sranje od jajovoda izvade, jer mi samo smeta i vec dva su mi deteta u tim povarenim cevima stradala. sad sam pacijent za VTO, ali vise nikad necu proci strah od vanmatericne. kako se bojim za sebe, tako se bojim za svaku zenu koja kroz to prolazi, zato ovao reagujem. jer, lekarima je vanmatericna statisticki podatak, rutinska operacija i nesto posle cega se sutra ide dalje, a nama je to kraj sveta.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu anirez)
Direktna veza do poruke: 1307
10.2.2012 23:57:24   
dijana1*
Jelena a ja sam danas vadila betu i bila je 15661
GM se vidi a embrion ne. Sta mislis jel ima to veze sa ovim sto ti pises.
Mozda mi je glupo pitanje ali strah me da se nesto ne iskomplikuje user posted image

Direktna veza do poruke: 1308
11.2.2012 0:08:17   
jelena038

IZVORNA PORUKA: dijana1

Jelena a ja sam danas vadila betu i bila je 15661
GM se vidi a embrion ne. Sta mislis jel ima to veze sa ovim sto ti pises.
Mozda mi je glupo pitanje ali strah me da se nesto ne iskomplikuje user posted image

ne znam, draga, ako je gm u uterusu onda nije vanmatericna, osim u slucaju blizanacke, ja sam u kuminoj porodici cula za slucaj da je zena imala i vanmatericnu i normalnu trudnocu, gde su joj vodili trudnocu bez ikakve pomisli na jajovode, i tek kad je puklo, jedva su spasili zenu, izgubila je i zdravu trudnocu. ali ovo tvoje ne bi trebalo da ima veze sa tim, ako nemas genetske predispozcije za blizanacu trudnocu, pa da brines. to kod tebe ukazuje na slab razvoj ploda, to moze da bude i patoloska trudnoca, a moze da bude i ok, da se ipak vidi posle nekog vremena i naglo razvije. pratice oni to tebi, samo je vazno da je u materici, da nisi ti ugrozena.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1309
11.2.2012 0:30:38   
dijana1*
Mama od mm je zatrudnela sa blizancima, a i moja baka sa mamine strane je rodila blizance. E sada da li ja mogu .......... user posted image
Ali sto kazes bitno je da je u materici, a citala sam po drugim forumima, zena normalno zatrudni i telo to registruje, stvara se placenta i gm ali prilikom formiranja ploda dodje do neke " greske " plod se ne razvije tj. ne pojavi a GM nastavlja da raste kao i hormon bete. U tom slucaju rade kiretazu, posle je dovoljno da prodje samo jedan ciklus i zena ponovo sme da ostane trudna.
Ja se plasim da se meni ovo desavauser posted image
Trazila sam na nasem forumu ovakvu temu ali nisam nasla.

Direktna veza do poruke: 1310
11.2.2012 0:34:08   
dijana1*
A sta je to patoloska trudnoca user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1311
11.2.2012 0:40:21   
jelena038
pa valjda to sto si opisala, bar sam ja tako shvatila, plod koji se ne razvija kako treba. meni su oba puta rekli "nema ovde nicega, ovo je ili vanmatericna, ili patoloska trudnoca". al ja stvarno verujem da ce da se pokaze, desava se da je beba malo lenstina u pocetku, pa posle napreduje brzinom svetlosti.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1312
11.2.2012 0:41:05   
degu
To je trudnoća koja se ne razvija kako treba.
Ovo o čemu ti pišeš je blighted ovum ili anembrionalna trudnoća i dobro si sve objasnila. Mislim da nema tema o tome, ne mogu ni ja da je nađem. Ima još oblika patoloških trudnoća, kao što je molarna, o njoj ima tema. Pokušaj da se ne opterećuješ sad svim tim informacijama. Nadam se iskreno da će se i kod tebe i kod Anchy ispostaviti da je sve okuser posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1313
11.2.2012 0:48:49   
dijana1*
Degu to je to, mozda ne bi bilo lose da otvorimo temu blighted ovum mozda nekome ove informacije budu korisne.
Ja sam bas dosta trazila po netu i nema mnogo ovakvih tema.
Nadam se i verujem da ce se pojaviti bebac, ali vec su me pripremili da postoji mogucnost da se ne pojavi tako da se sada maksimalno naoruzavam informacijama za nedaj boze da se desi nesto lose. Ipak imam malo dete i moram da budem jaka.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1314
11.2.2012 0:51:38   
degu
Otvori temu slobodno. Baš me čudi da nema. Ako slučajno ima, moderatori će te već usmeriti, a javiće se i devojke koje su imale takvo iskustvo.
Ali opet nadam se da se mališa samo sakrio user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1315
11.2.2012 0:52:31   
jelena038
dijana, samo ti, duso moja, jedi kad god vidis frizider. svaka njihova intervencija se zavrsava sa "ne smete nista da jedete" user posted image da te malo nasmejem dok cekas. nema nista od bilo kakvog malera, ti si jedno srecno govance taj drekavac ce da te maltretira ceo zivot svojim fix idejama, to je u stvari, taj znak. pokazace se, videces.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1316
11.2.2012 0:57:36   
dijana1*
Sacekacu sredu tada idem na UZ, mozda je neko imao slicno iskustvo pa ce mi biti samo goreuser posted image
Kada prodje ova zbrka otvoricu temu zbog drugih zenica user posted image
Jeco danas sam rekla mm sto posto ce se pojaviti neki zvrk, vec je poceo da zaj......, Vuk me je na kraju zeznuo a ova bebica na samom startu user posted image
Samo pozitivnouser posted image
I da znas da si me nasmejala, mnogo mi znaci user posted image

Direktna veza do poruke: 1317
11.2.2012 9:19:08   
jelena038
user posted image

ajde, samo polako do srede. anchi je sad kod ginekologa, nadamo se dobrim vestima! user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1318
11.2.2012 10:46:37   
dijana1*
I ja se nadam pozitivnim vestima, da nas obraduje za vikend a ja da donesem lepe vesti posle vikenda user posted image
Anchy user posted image

Direktna veza do poruke: 1319
11.2.2012 11:32:50   
jelena038
grrr, mesim kifle kod komsinice, dosla sam gore samo da vidim je l se vratila, a nje jos nema, sad bas brinem!

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1320
11.2.2012 12:33:53   
Anchy_Ljuba
Zene isla sam kod drugog privatnog dr i on mi je potvrdio normalnu trudnocu, video je g.m 4,2mm sve je na svom mestu,ali je jako mala trudnoca....Za par dana cu opet na kontrolu da se vidi starost bebe....
Hvala vam na pomoci...

***Sreca, sreca, radost najveca***

Direktna veza do poruke: 1321
11.2.2012 12:36:08   
Olga75
user posted image
odlicno

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1322
11.2.2012 15:37:47   
degu
Bravo Anchy user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1323
13.2.2012 16:00:20   
monini

IZVORNA PORUKA: Anchy_Ljuba

Zene isla sam kod drugog privatnog dr i on mi je potvrdio normalnu trudnocu, video je g.m 4,2mm sve je na svom mestu,ali je jako mala trudnoca....Za par dana cu opet na kontrolu da se vidi starost bebe....
Hvala vam na pomoci...

juuupiiiiiuser posted image user posted image user posted image bas sam cekala da se javis i raduje me da je sve ok i da je bebac tu..user posted image cestitaaammuser posted image uzivaj u trudnoci Anchy

Direktna veza do poruke: 1324
17.2.2012 23:52:39   
Pahulja21
anchy cestitam od srca :) ja sam danas vadila betu a ona je 0.100 da li je nekome rezultat bio ovakav?hvala na odgovoru pozz za sve

(odgovor članu monini)
Direktna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here