|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pitajmo Minu (o ishrani)
6.2.2012 21:48:17   
isidora88
al sam srocila poruku svaka mi castuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 351
6.2.2012 21:55:01   
minavb
Celer i mršavljenje? Pomaže samo zato što vam se smuči život kad ga jedete presnog pa vam se prosto više ništa ne jede. Često se po novinama pojavljuju saveti koji nemaju veze sa realnošću, pa tako i ovaj za celer.
Isidora, voće ne može biti loša opcija. Odlično je za želudac i za organizam uopšte, da dan počneš sa izvorom antioksidanasa i vlakana. Naravno, žitarice su najbolji izbor, ali i voće je sasvim ok.
Krastavac sa pavlakom je super. Možda je bolje ovo praviti sa kiselim mlekom, ali neće štetiti ni kašika pavlake. Meni je ovo malo teško za želudac. Jogurt takođe nije loša opcija.
Jaja i sir se mogu kombinovati. Neka taj sir bude sa što manjim % masti.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 352
6.2.2012 23:13:29   
isidora88
jupiuser posted image
jogurt pijem ili balans ili fit a sir obavezno sa sto manje masti jer ih obozavamuser posted image
mislis li da takvom ishranom mogu smrsati u skorije vreme?
imam visak od nekih 8-10 kg,planiram u teretanu da pocnem da idem cim prodje sneguser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 353
6.2.2012 23:35:19   
PoisonEve
Pretpostavljam onda da i savet "progutajte i koju kosticu masline" nema veze sa mozgom?user posted image
Valjda zato sto se organizam namuci dok svari tu kosticu pa potrosi mnogo kalorijauser posted image Ja nisam znala da se kostice vare uopste.

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 354
6.2.2012 23:41:06   
bratzz
Ja mislim da se kostica izbaci kroz stolicu i da se ne vari.

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 355
7.2.2012 8:01:33   
minavb
Za creva je dobro tu i tamo progutati koju košticu, bilo da je od trešnje, višnje ili masline. user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 356
7.2.2012 14:45:26   
Capa
Mina, šta je dobro jesti za večeru ?

Npr, ja sam danas pojela kiflu sa pavlakom, popila jednu belu kafu; a za ručak ćemo jesti čorbastu boraniju sa šargarepom i tomatinom... Šta bi bilo OK za večeru ?

Sigurno ću pojesti i jabuku u toku dana, eto, da ne bude da ne jedem voćkice user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 357
7.2.2012 14:47:54   
minavb
Možeš da pojedeš komad mesa i salatu, ribu i salatu, nešto sa jajima, neko fino lagano jelo od povrća... najlakše je praviti salate u kojima se kombinuju meso ili riba, i povrće. Moja omiljena pileća salata, pravi se od pečenog pilećegeg belog mesa, sveže crvene i žute paprike, praziluka i malo pečenog susama.

(odgovor članu Capa)
Direktna veza do poruke: 358
8.2.2012 15:05:59   
Anoniman
mina, samo jedno pitanjce.
hocu da zaledim kelerabu za bebu. da li da je blansiram ili da je zaledim zivu?
tikvice sam blansirala, kao i spanac, boraniju..
da li se voce blansira ili se zivo ledi?
hvala unapred user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 359
8.2.2012 16:22:22   
minavb
Blansiraj i kelerabicu.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 360
8.2.2012 16:24:32   
Anoniman
hvalaaa
a vockice ne? jel se one zive lede?

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 361
8.2.2012 16:28:06   
minavb
Sveže, da. user posted image
U prehrambenoj tehnologiji se koristi više postupaka za smrzavanje voća pa se može dodavati šećer, ali u kućnim uslovima nije potrebno.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 362
8.2.2012 16:30:12   
madre
IZVORNA PORUKA: minavb

Moja omiljena pileća salata, pravi se od pečenog pilećegeg belog mesa, sveže crvene i žute paprike, praziluka i malo pečenog susama.

samo to pomesas ili dodas jos nesto? mislim kako je tacno pravis?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 363
8.2.2012 16:32:25   
minavb
Iseckam i pomešam. Dodam sirće, ulje i susam. Jako lepo i osvežavajuće. Može da se doda i kašika Ella sira.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 364
8.2.2012 16:34:03   
Anoniman
hvala jos jednom user posted image

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 365
8.2.2012 16:35:41   
minavb
Nema na čemu, uživajte!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 366
8.2.2012 16:36:27   
madre
super zvuci, samo ja cu bez sirceta. a koje ti ulje koristis, ako je maslinovo ili bilo koje drugo daj mi naziv, molim teuser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 367
8.2.2012 16:41:05   
minavb
Maslinovo domaće iz Grčke doneto, hladno ceđeno. Kupili smo u Ouranopoliju u prodavnici manastirskih proizvoda. Ponekad kupim susamovo, ne znam koji je proizvođač, skoro sam ga potrošila. 

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 368
8.2.2012 16:49:31   
ishler
Mina treba mi savet za jogurt,koji si davala?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 369
8.2.2012 16:53:19   
minavb
Kravica roze

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 370
8.2.2012 16:58:52   
ishler
Hvala Minauser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 371
10.2.2012 14:22:28   
madre
mina, sta mislis o grejpu?
ja sam se isprimala pa svako jutro cedim sebi sok od 1 grejpa, ali citam tu i tamo ima i negativnih komentara. uglavnom su vezani za neke kombinacije sa lekovima, a ja nista od lekova ne pijem.
e sad isto me zanima, da li zuti ili crveni? ja koristim zuti, ali citam da je crveni bolji? da li je?user posted image

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 372
10.2.2012 14:26:24   
Jeca*
ja čak pročitala da ne valja grejp ako piješ kontraceptivne pilule, ali ja u to ne verujem. Ja sam grejp izbegavala samo u trudnoći.
nego, da prepustim ja odgovor mini user posted image

a evo ti i jedan lep link GREJP

< Poruku je uredio Jeca* -- 10.2.2012 14:27:49 >

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 373
10.2.2012 14:28:18   
minavb
Bolji je crveni jer ima i malo antocijana. To za lekove je tačno, ali ako već ne piješ ništa, to ti nije važno. Ja grejp ne volim, a i dr Božidar Simić ga je zabranjivao u dijetoterapiji jer svojom gorčinom podstiče apetit. Ja ga ne preporučujem, alo ko ga voli neka ga jede.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 374
10.2.2012 14:49:03   
madre
ma, ni ja ga ne volim, zato ga i iscedim i popijem brzom brzinomuser posted image prelazim na crveni ondauser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here