Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 23.12.2011 13:15:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo treba obratiti pažnju na mehanizam za spuštanje sedišta, koliko sam čitala komentare neka se ne spuštaju lako u vožnji tj dok je dete u njemu, što je veliki problem kad dete zaspi u vožnji.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 23.12.2011 17:13:44
|
|
|
|
dejana007
|
IZVORNA PORUKA: maslackic ova chicco od 0 do 18 su super jer dete mozes malo da zavalis ako mu se spava...materijal je mekan i nezan...uhh, zaljubila sam se u as, nema neku visoku ocenu zbog toga sto se vezuje pojasevima a ne izofixom, ali ja sam izabrala njega Hvala Uzimam to definitivno od ponedeljka, il sivo il crveno
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 23.12.2011 17:16:54
|
|
|
|
maslackic
|
ja sutra uzimam buljicasto kao Von sto je uzela
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 24.12.2011 11:37:10
|
|
|
|
dejana007
|
IZVORNA PORUKA: maslackic ja sutra uzimam buljicasto kao Von sto je uzela i ja kazem ljubicasto oni tamo kazu sivo
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 24.12.2011 12:45:17
|
|
|
|
maslackic
|
OVO je sivo, a OVO je buljicasto
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 24.12.2011 17:42:51
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja (tj. Lara ) imam STM 9-36 koje je isto kao Recaro Young Sport.Ista je fabrika, samo su razliciti dezeni sjedista. Imaju ona nagib da se spusti, ali to je vrlo maloooo, narocito ako sam sic od automobila ima vec visok nagib ka unazad. Uglavnom, opet cu da uzmem isto takvo i za M, jer iako je jedno od skupljih, ne moze da se uporedi koliko je udobnije od ostalih koja imaju da se kupe kod nas. I ja sam ga kupila po preporuci, cak sam maltretirala drugaricu da mi salje iz Austrije, i nisam se pokajala ni malo. Od mene samo preporuke za to AS
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 24.12.2011 17:45:26
|
|
|
|
dejana007
|
u pravu si... ovo ljubicasto je lepse al nema kod nas u enci menci. sivo mi nije lepo uopste... ako ostane crveno, crveno cu uzeti. hvala :)
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 24.12.2011 18:22:02
|
|
|
|
peca
|
Ja sam uzela kolica sa nosiljkom koja moze da sluzi i kao as, i bas sam se nesto zamislila, nemam blagu ideju kako to da stavim u auto, a pritom nemam pojaseve pozadi a i da imam mora da sam mnogo glupa Moracu jedan dan da sidjem sa korpom i da isprobavam, da ja utvrdim kako to treba da stoji, da ne razmisljam ispred porodilista danas sutra
< Poruku je uredio peca -- 24.12.2011 18:24:05 >
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 24.12.2011 18:22:35
|
|
|
|
peca
|
IZVORNA PORUKA: maslackic ja sutra uzimam buljicasto kao Von sto je uzela Bas je lepo
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 24.12.2011 18:42:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: peca Ja sam uzela kolica sa nosiljkom koja moze da sluzi i kao as, i bas sam se nesto zamislila, nemam blagu ideju kako to da stavim u auto, a pritom nemam pojaseve pozadi a i da imam mora da sam mnogo glupa Moracu jedan dan da sidjem sa korpom i da isprobavam, da ja utvrdim kako to treba da stoji, da ne razmisljam ispred porodilista danas sutra Bez pojaseva ne možeš nikako... Doduše po našem zakonu jaje može na prednje sedište ako se isključe suvozački airbagovi. Ja tako pakujem Žabu kad idemo negde same a na duže staze ćete morati da ugradite pojaseve pozadi jer ni veće sedište bez pojaseva nećete moći da prčvrstite.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 24.12.2011 18:44:22
|
|
|
|
peca
|
Nemam ja ni airbag, "krsh" je u pitanju (reno 4) hmm... Ne kapiram kako bi se to vezalo ni na prednje, jedino kapiram da mora da stoji kontra... Recimo krenemo nas troje, beba da sedi napred a ja pozadi ??
< Poruku je uredio peca -- 24.12.2011 18:45:40 >
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 24.12.2011 18:52:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne bih ti savetovala taj raspored, bolje ugradite pojaseve pozadi, ima polovnih po auto otpadima.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 24.12.2011 18:53:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Koja kolica ste uzeli? daj marku i model da probam da nadjem na netu.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 24.12.2011 18:55:19
|
|
|
|
peca
|
Trazila ja, nisam nista nasla... Kolica su Space Duo, a gde mogu da se ugrade pojasevi pozadi, i koliko bi to moglo da kosta ? Imam jos vremena, ali ja razmisljam na vreme, sestra u kolima pozadi ima pojas, ja nemam, pa sam malo
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 24.12.2011 19:12:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Nemam predstavu al čitaj temu u nazad neko je skoro pisao da će da ugrađuje pojaseve.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 24.12.2011 23:39:30
|
|
|
|
maslackic
|
Uzeli sedistee u Uscu u enci menciju zivela kumaa!!!
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 4.1.2012 15:05:58
|
|
|
|
dejana007
|
IZVORNA PORUKA: maslackic Uzeli sedistee u Uscu u enci menciju zivela kumaa!!! uzela i ja u enci menciju, em na snizenju em na rate za radnike klinickog centra kod nas u Nisu. ja uzela crveno, na rados :) i da, vec ga koristili, bebac bukvalno drema :))) a uspava se cim izadjemo iz ulice
< Poruku je uredio dejana007 -- 4.1.2012 15:06:50 >
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 4.1.2012 15:20:18
|
|
|
|
tannata
|
Dobar izbor! Ali najboitnije da se Nikoli sviđa.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 4.1.2012 17:31:14
|
|
|
|
dejana007
|
hvala tannata
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 24.1.2012 21:27:06
|
|
|
|
PoisonEve
|
Jel ima neko mozad uputstvo za Giordani AS od 0 do 13 kg?
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 24.1.2012 21:36:43
|
|
|
|
zivka
|
PE mozda ovako kao nase
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 24.1.2012 21:42:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako tražiškako se vezuje u kolima probaj na youtube da nađeš video ima video snimaka za razne modele, možda nađeš i to.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 25.1.2012 11:47:25
|
|
|
|
Anoniman
|
E ovako , ovih dana razmisljam kako cu voziti 3 dece , Andrej mora da sedi pozadi vezan , na drugom pojasu je Petra u sedistu , beba bi trebala ici napred ali ne mogu da iskljucim air b , ne mogu da pronadjem servisnu knjizicu da vidim da li uopste moze da se iskljuci . Sta da radim ?
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 25.1.2012 11:53:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Može da se isključi kod svakog automobila. Koji auto imaš?
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 25.1.2012 11:55:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Suzuki sx4 , gde se to iskljucuje , gledala sam sa strana ima samo neku plocicu , nema nigde nikakav prekidac
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?