|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakvo autosedište za bebu?
23.12.2011 13:15:57   
Anoniman
Samo treba obratiti pažnju na mehanizam za spuštanje sedišta, koliko sam čitala komentare neka se ne spuštaju lako u vožnji tj dok je dete u njemu, što je veliki problem kad dete zaspi u vožnji.

(odgovor članu maslackic)
  Direktna veza do poruke: 1326
23.12.2011 17:13:44   
dejana007

IZVORNA PORUKA: maslackic

ova chicco od 0 do 18 su super jer dete mozes malo da zavalis ako mu se spava...materijal je mekan i nezan...uhh, zaljubila sam se u as, nema neku visoku ocenu zbog toga sto se vezuje pojasevima a ne izofixom, ali ja sam izabrala njega

Hvala user posted image Uzimam to definitivno od ponedeljka, il sivo il crveno user posted image

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

Direktna veza do poruke: 1327
23.12.2011 17:16:54   
maslackic
ja sutra uzimam buljicasto user posted image kao Von sto je uzela user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 1328
24.12.2011 11:37:10   
dejana007

ja sutra uzimam buljicasto user posted image kao Von sto je uzela user posted image

i ja kazem ljubicasto oni tamo kazu sivo user posted image

Direktna veza do poruke: 1329
24.12.2011 12:45:17   
maslackic
OVO je sivo, a OVO je buljicasto user posted image

Direktna veza do poruke: 1330
24.12.2011 17:42:51   
choopa choops
Ja (tj. Lara user posted image ) imam STM 9-36 koje je isto kao Recaro Young Sport.Ista je fabrika, samo su razliciti dezeni sjedista. Imaju ona nagib da se spusti, ali to je vrlo maloooo, narocito ako sam sic od automobila ima vec visok nagib ka unazad. Uglavnom, opet cu da uzmem isto takvo i za M, jer iako je jedno od skupljih, ne moze da se uporedi koliko je udobnije od ostalih koja imaju da se kupe kod nas. I ja sam ga kupila po preporuci, cak sam maltretirala drugaricu da mi salje iz Austrije, i nisam se pokajala ni malo. Od mene samo preporuke za to AS user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

Direktna veza do poruke: 1331
24.12.2011 17:45:26   
dejana007
u pravu si... ovo ljubicasto je lepse al nema kod nas u enci menci. sivo mi nije lepo uopste... ako ostane crveno, crveno cu uzeti. hvala :)

Direktna veza do poruke: 1332
24.12.2011 18:22:02   
peca
Ja sam uzela kolica sa nosiljkom koja moze da sluzi i kao as, i bas sam se nesto zamislila, nemam blagu ideju kako to da stavim u auto, a pritom nemam pojaseve pozadi user posted image a i da imam mora da sam mnogo glupa user posted image

Moracu jedan dan da sidjem sa korpom i da isprobavam, da ja utvrdim kako to treba da stoji, da ne razmisljam ispred porodilista danas sutra user posted image

< Poruku je uredio peca -- 24.12.2011 18:24:05 >

Direktna veza do poruke: 1333
24.12.2011 18:22:35   
peca

Bas je lepo user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1334
24.12.2011 18:42:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: peca

Ja sam uzela kolica sa nosiljkom koja moze da sluzi i kao as, i bas sam se nesto zamislila, nemam blagu ideju kako to da stavim u auto, a pritom nemam pojaseve pozadi user posted image a i da imam mora da sam mnogo glupa user posted image

Moracu jedan dan da sidjem sa korpom i da isprobavam, da ja utvrdim kako to treba da stoji, da ne razmisljam ispred porodilista danas sutra user posted image

Bez pojaseva ne možeš nikako... Doduše po našem zakonu jaje može na prednje sedište ako se isključe suvozački airbagovi. Ja tako pakujem Žabu kad idemo negde same a na duže staze ćete morati da ugradite pojaseve pozadi jer ni veće sedište bez pojaseva nećete moći da prčvrstite. 

(odgovor članu peca)
  Direktna veza do poruke: 1335
24.12.2011 18:44:22   
peca
Nemam ja ni airbag, "krsh" je u pitanju user posted image (reno 4) hmm... user posted image

Ne kapiram kako bi se to vezalo ni na prednje, jedino kapiram da mora da stoji kontra...

Recimo krenemo nas troje, beba da sedi napred a ja pozadi ?? user posted image

< Poruku je uredio peca -- 24.12.2011 18:45:40 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1336
24.12.2011 18:52:14   
Anoniman
Ne bih ti savetovala taj raspored, bolje ugradite pojaseve pozadi, ima polovnih po auto otpadima.

(odgovor članu peca)
  Direktna veza do poruke: 1337
24.12.2011 18:53:06   
Anoniman
Koja kolica ste uzeli? daj marku i model da probam da nadjem na netu.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1338
24.12.2011 18:55:19   
peca
Trazila ja, nisam nista nasla... Kolica su Space Duo, a gde mogu da se ugrade pojasevi pozadi, i koliko bi to moglo da kosta ? Imam jos vremena, ali ja razmisljam na vreme, sestra u kolima pozadi ima pojas, ja nemam, pa sam malo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1339
24.12.2011 19:12:56   
Anoniman
Nemam predstavu al čitaj temu u nazad neko je skoro pisao da će da ugrađuje pojaseve.

(odgovor članu peca)
  Direktna veza do poruke: 1340
24.12.2011 23:39:30   
maslackic
Uzeli sedistee user posted image u Uscu u enci menciju user posted image zivela kumaa!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1341
4.1.2012 15:05:58   
dejana007

Uzeli sedistee user posted image u Uscu u enci menciju user posted image zivela kumaa!!!

uzela i ja u enci menciju, em na snizenju em na rate za radnike klinickog centra kod nas u Nisu. ja uzela crveno, na rados :)

i da, vec ga koristili, bebac bukvalno drema :))) a uspava se cim izadjemo iz ulice user posted image

< Poruku je uredio dejana007 -- 4.1.2012 15:06:50 >

Direktna veza do poruke: 1342
4.1.2012 15:20:18   
tannata
user posted image Dobar izbor! Ali najboitnije da se Nikoli sviđa.

Direktna veza do poruke: 1343
4.1.2012 17:31:14   
dejana007
hvala tannata user posted image

(odgovor članu tannata)
Direktna veza do poruke: 1344
24.1.2012 21:27:06   
PoisonEve
Jel ima neko mozad uputstvo za Giordani AS od 0 do 13 kg?

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

Direktna veza do poruke: 1345
24.1.2012 21:36:43   
zivka
PE mozda ovako kao nase

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 1346
24.1.2012 21:42:51   
Anoniman
Ako tražiškako se vezuje u kolima probaj na youtube da nađeš video ima video snimaka za razne modele, možda nađeš i to.

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 1347
25.1.2012 11:47:25   
Anoniman
E ovako , ovih dana razmisljam kako cu voziti 3 dece , Andrej mora da sedi pozadi vezan , na drugom pojasu je Petra u sedistu , beba bi trebala ici napred ali ne mogu da iskljucim air b , ne mogu da pronadjem servisnu knjizicu da vidim da li uopste moze da se iskljuci . Sta da radim ?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1348
25.1.2012 11:53:53   
Anoniman
Može da se isključi kod svakog automobila. Koji auto imaš?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1349
25.1.2012 11:55:10   
Anoniman
Suzuki sx4 , gde se to iskljucuje , gledala sam sa strana ima samo neku plocicu , nema nigde nikakav prekidac user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Njoj je 15, jednom nogom još u detinjstvu,...
Teško je imati 15 godina. Takođe je prilično sjajno biti 15. 15 je hodajuća kontradiktornost.
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here