Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 28.9.2015 16:08:59
|
|
|
|
vocicana
|
Ma nisi origlupa, sta pricas, uspela si! Lepa si, bas rastete! UM lep rucni rad , bas ti je lep pokloncic.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 28.9.2015 16:26:17
|
|
|
|
alex88
|
Ne onako kako sam htela,al dobro nekako sam postavila,sledeca ce biti bolja.A da smo porasli jesmo u sirinu najvise ,a i ruckamo lepo,nego najbitnije da smo dobro
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 28.9.2015 16:26:51
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: alex88 Kako da postavim sliku,ocigledno sam priglupa ali nisam nikad postavljala? Alex Klik Idi na dodaj.rs i kopiraj kod za forume.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 28.9.2015 16:28:43
|
|
|
|
Anoniman
|
ahahah Veselice da rucni rad setila sam s ebekolina i kreona i senke, pa sam probala malo alex idi na slikomat, izaberi sliku, nalozi je, pa kopiraj kod za forume ceo u polje za poruku
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 28.9.2015 16:33:01
|
|
|
|
alex88
|
uspela
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 28.9.2015 16:55:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Alex rastete
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 28.9.2015 17:31:03
|
|
|
|
Maraj
|
Alex
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 28.9.2015 18:27:35
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama ahahah Veselice da rucni rad setila sam s ebekolina i kreona i senke, pa sam probala malo Eh trudnice zaboravna,htela si Vocicani da odgovoris a ne meni Ali i ja kazem,preslatka masna i jos lepsi stomacic Alex divno
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 28.9.2015 22:24:04
|
|
|
|
dijana1*
|
UM svidja mi se paketic Alexx rastete
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 28.9.2015 22:27:32
|
|
|
|
BubaBubica
|
Samo tako nastavite, predivni ste! Hajde trudnice slikajte se, biće vam žao što se niste slikale, ja iz prve trudnoće nemam slike, i baš mi je žao
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.9.2015 14:56:25
|
|
|
|
mlada_mama993
|
[URL=http://www.igreklik.com/slike/viewer.php?file=13497516209163164615.jpg&file_imgur=7i5AYjH.jpg][IMG]http://i.imgur.com/7i5AYjHs.jpg[/IMG][/URL] 21+4
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.9.2015 14:57:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Mlada mama dobro nam dosla, nije lepo ispao link, pridruzi nam se u temi za da caskamo
< Poruku je uredio Unina mama -- 29.9.2015 14:58:36 >
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 30.9.2015 14:18:31
|
|
|
|
dijana1*
|
Mlada mama nisi nesto dobro uradila. Pogledaj ovde Klik Idi na dodaj.rs i kopiraj kod za forume.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 30.9.2015 23:25:59
|
|
|
|
jess021
|
Alex, super stomacic
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 30.9.2015 23:28:45
|
|
|
|
jekiki
|
Trudnice stomacici su vam prelepi
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 4.10.2015 16:20:54
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 4.10.2015 16:44:42
|
|
|
|
jekiki
|
Sve tri ste medene Mogla bi i ja jednu sutra, poslednju sa stomakom pred finis
< Poruku je uredio jekiki -- 4.10.2015 16:46:30 >
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 4.10.2015 16:47:01
|
|
|
|
vocicana
|
Jao lepotice moje tri! Mnogo ste sl;atke. E a sada Voci da se svi smejemo!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 4.10.2015 16:48:19
|
|
|
|
vocicana
|
Evo nas
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 4.10.2015 16:50:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Jekik pisala sam ti u temi, obavezno, bice ti posle zao Voci vidite se, mrvica mala
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 4.10.2015 16:50:17
|
|
|
|
jekiki
|
Jeeeeee raste trba polako, superrrr trbica
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 4.10.2015 16:52:45
|
|
|
|
jekiki
|
Ma slikala.bih se sada ali sa telefona ne mogu da postavim sliku a net mi u stanu ne radi, pa ne mogu sa laptopa
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 4.10.2015 16:55:18
|
|
|
|
vocicana
|
Jao Boze kako sam smesna pa to je neverovatno. A zans UM ono kao jao trudna, pa sada gledanje i ostalo, a sada se pipnem ma oseca se stomacic, ovo je samo naziranje, previse sam smesna sama sebi. Majke mi. Jekiki obavezno da postavis sliku svog stomaka, sto kaze UM bice ti zao posle.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 4.10.2015 16:57:43
|
|
|
|
marinchica
|
Jao Voci sto ti je sladak stomacic , pu, pu da ga ne ureknem UM bas ste lepe!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 4.10.2015 17:01:03
|
|
|
|
vocicana
|
Hvala Marinchice, ja se upisah od smeha, ma to je maleno, ali se kao vidi. Jao majko moja. A I ti ces uskoro da nas ovako obradujes.
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?