Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 19.9.2015 15:48:24
|
|
|
|
alex88
|
Devojke sve ste preslatke i zgodne trudnice,super izgledate
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 19.9.2015 17:39:39
|
|
|
|
vocicana
|
Maraj! Nemam reci, prelepa si! A koliko si visoka, sa koliko pocela trudnocu msm kg? Ja se majke mi necu ni meriti, ako bude bas mnogo islo gore. Mada nemam te kapacitete, ali sta znam... Divan stomak I ne delujes uopste jumbo!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 19.9.2015 17:43:51
|
|
|
|
jess021
|
Janabons, predivno Maraj, imas divan, velikiiiii stomak!! Samo kad se setim kad smo se slikale sa 12-13 nedelja
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 19.9.2015 18:00:44
|
|
|
|
Maraj
|
Hvala drage jao jess šou program kad vidim slicice koje sam stavljala na pocetku. Cini mi se da san samo ja videla taj stomak. vocicana zatrudnela sam sa 58kg zadnji put kad sam se merila pre 2/3 nedelje imala sam 81kg al doduse stvarno sam otekla toliko da sat na ruci ne mogu da zakopčam.... verujem da ce ta voda brzo otici
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 19.9.2015 18:14:15
|
|
|
|
vocicana
|
Bices lepa I super mama kada rodis svoje zlato. Jesi li ti izvalila biser da si malo dreKnula? Upisam se od smeha kada se toga setim, ali rekla si da su ti prsti kao cevapcici, proci ce. U svakom slucaju divna si!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 19.9.2015 18:23:00
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Jana, Maraj, prelepe ste, super. Maraj, nikad ne bih rekla da imaš 81kg. Bravo.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 19.9.2015 18:50:52
|
|
|
|
dijana1*
|
Adulence, Jana, Maraj prelepi stomacici Maraj ni meni ne izgledas kao da imas 81 kg.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 19.9.2015 19:23:11
|
|
|
|
Maraj
|
Imam....i to sam i prešišala tih 81 jer sam se to merila pre 15i vise dana.... al vidite i po prstima dosta sam otekla ....
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 19.9.2015 19:28:35
|
|
|
|
suzi kju
|
Janabobs, Maraj super ste. Maraj gde su ti tih 81kg,nema šanse. Ne vide ti se nigde, super si.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 19.9.2015 21:13:00
|
|
|
|
bebilule
|
Evo i nas, da obiljezimo ulazak u deveti . Maraj, izgledas super, stomak presladak....ni ja ne bih rekla davsi dobila mnogo.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 19.9.2015 21:21:11
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Bebilule, pa super ste vas dvoje, prava reklama za Gajić. Srećan ulazak u 9.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 19.9.2015 22:25:44
|
|
|
|
janabons
|
MAraj, Bebi, super ste MAraj, ne brini, dve nedelje posle porodjaja ce otici sva voda, prosto neces verovati kako se vracas u normalu
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 20.9.2015 17:47:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Bebilule, Maraj divne ste Evo nas danas pune 33 nedelje, jos malo nedostajace mi stomacic
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 20.9.2015 18:11:31
|
|
|
|
Maraj
|
Super ste um i obuj se! Jer ti ne znas da sve ide od nogu
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 24.9.2015 19:19:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Maraj , ahaha ovo je bilo bez vunenih carapa Hajde da vidim vas sto brojite sitno, Jess, Maraj, Jekik
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 24.9.2015 20:43:25
|
|
|
|
jess021
|
Danas sam bas mislila da se jos jednom slikam. Valjda cu se setiti ujutro, to ja obavim nakon umivanja UM, super si
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 24.9.2015 20:53:56
|
|
|
|
vocicana
|
Bebilule I UM bas ste lepe, stomacici su prelepi! Svaka cast
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 27.9.2015 16:08:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Niko nece da se slika ccc
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 27.9.2015 16:30:21
|
|
|
|
Maraj
|
Um divan paketic sa sve masnicom
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 27.9.2015 17:01:06
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Jaoooj, UM, preslatke ste. Super ideja.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 27.9.2015 17:08:45
|
|
|
|
alex88
|
Preslatko
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 27.9.2015 18:04:12
|
|
|
|
janabons
|
Um, super...sam si crtala masnu
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 27.9.2015 19:05:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala drage moje Da, Jana, sama, palo mi danas na pamet, negde nije precizno, ali ispalo je simpaticno
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 28.9.2015 13:36:00
|
|
|
|
alex88
|
Kako da postavim sliku,ocigledno sam priglupa ali nisam nikad postavljala?
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 28.9.2015 15:56:02
|
|
|
|
alex88
|
joooj sta li sam ovo uradila,necu vise da tucem kad neznam
< Poruku je uredio wivern RR -- 4.10.2015 20:22:16 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Zenska imena Megi bgDa li vam se dopada ime Petra za devojcicu??Da (
51%)
Ne (
30%)
NIje lose (
19%)
Ukupan broj glasova: 173Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!