Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2018 22:29:19
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja sa belim i prezlom, ali mi super ispadne, hrskavo. Ne znam sta je kod tebe problematicno ...
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2018 22:31:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Veruj mi ne znam ni ja
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2018 22:40:06
|
|
|
|
Srecko47E
|
Isprobaj sa mamom da vides gde gresis ali bez zafrkancije
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2018 22:51:17
|
|
|
|
Mala Elena
|
Probas jednom kod nje kad bude pravila.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.3.2018 13:03:22
|
|
|
|
veselicaa
|
Pricale smo o cupavcima u kafani IZVORNA PORUKA: veselica RR Evo ga moj recept: Kora: 6 jaja,20 kasika secera,20 kasika ulja,20 kasika mleka,1 pecivo,21 kasika brasna.Sve sastojke umutiti,prvo secer i jaja,pa dodati mleko i ulje i na kraju brasno pomesano sa praskom za pecivo.Gotovu koru seci na kocke i valjati u fil pa u kokos. Fil:1,5 casa mleka,20 kasika secera,pola margarina ili putera,150 g cokolade skuvati da se sve lepo otopi. To je moj recept,jedino od njega izadju onako lepi cupavci da nisu suvi vec socni i mekani.
< Poruku je uredio veselica RR -- 11.3.2018 13:04:34 >
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.3.2018 15:33:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Vesi, jel moze ovaj fil da prodje i kao glazura za neke druge kolace? 😁 ili mozda ima tema glazura od cokolade? Ja je nikada ne napravim kako treba...
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.3.2018 15:37:09
|
|
|
|
veselicaa
|
Suvise je retko za glazuru,ovo je vise za topljenje kolaca.Probaj da otopis cokoladu na pari sa malo ulja,ili cokoladu sa pavlakom to su najbolje glazure.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.3.2018 15:41:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Probala sam na razne nacine, moj problem je sto ja nikako ne mogu da potrefim meru, tj.koliko cokalade, koliko ulja... svaki put nesto zeznem. A mozda je i do cokolade... probala sam sa raznim vrstama, najbolje mi je ispala kad sam Menaz uzela. Prvi put sam uzela u zdravoj hrani neke cokoladne table, jeftine bile, sa tim nikako ne moze glazura da se napravi, to kako se otopi tako se stvrdne sacuvaj me boze!
< Poruku je uredio mama Jo -- 11.3.2018 15:42:38 >
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.3.2018 15:54:21
|
|
|
|
veselicaa
|
Za kolace je najbolja cokolada sa recimo dve kasike ulja,ali topis na pari.Ja samo menaz kupujem,ona je najbolja.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 12.3.2018 9:51:10
|
|
|
|
mama Jo
|
Jeste, stvarno, u odnosu na druge sve je nezamenljiva, posebno za glazure.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.3.2018 2:52:39
|
|
|
|
jess021
|
Ima li neko dobar recept za krempitu? Ja pravila prosle nedelje, nije bila losa, ali malo kao puding, onako gumena Iako je bez njega. Hocu da je onako lagana i kremasta. U Ns na Tvrdjavi ima najbolja krempita koju sam ikad jela.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.3.2018 7:27:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Veselica garant ima, sad ce se ona javitj 😊
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.3.2018 9:43:19
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Ima li neko dobar recept za krempitu? Ja pravila prosle nedelje, nije bila losa, ali malo kao puding, onako gumena Iako je bez njega. Hocu da je onako lagana i kremasta. U Ns na Tvrdjavi ima najbolja krempita koju sam ikad jela. Jess imam odlican recept.Saljem ti u pp
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.3.2018 9:44:22
|
|
|
|
mama Jo
|
Heheh, jesam rekla da Vesi ima sigurno, proveren recept 😉
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.3.2018 20:37:37
|
|
|
|
jess021
|
Jos neko mozda? Veselica mi he poslala recept za sampitu
< Poruku je uredio jess021 -- 14.3.2018 20:38:20 >
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.3.2018 8:09:03
|
|
|
|
vocicana
|
Jess poslacu ti u pp jedan divni recept, raspametices se. MM ne voli krempitu, prejaka mu je?! , ali obavezno da je probas uopste nije tesko, a zadovoljstvo je na kub. Bas cu je napravti kada se vratimo kuci.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.3.2018 17:43:33
|
|
|
|
jess021
|
Voci, cekam.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.3.2018 22:09:09
|
|
|
|
mama Jo
|
Kad pravite paprikas - stavljate li paradajz sok?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.3.2018 22:15:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ako ga imam, stavljam. Ako ne, nista.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.3.2018 22:20:00
|
|
|
|
mama Jo
|
ja ganisam stavljala ali procitala sam negde kao savet za ukusniji paprikas... moji inace svi bas vole paprikas i cesto ga pravim, a od sada cu i sa ovim sokom 😊
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.3.2018 22:37:41
|
|
|
|
emicaa
|
ne pravim paprikas pa i ne stavljam a ni sampitu ni krempitu nisam nikad pravila.Ni ja ni mm ne volimo
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.3.2018 22:39:33
|
|
|
|
lesica
|
Mama Jo, ja uvek stavljam paradajz sok u paprikaš, ne stavljam alevu ni brašno. I tačno mu da ukus. Eeee a za šampitu ja imam ovaj recepis ŠAMPITA
< Poruku je uredio lesica RR -- 15.3.2018 22:47:54 >
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.3.2018 22:40:57
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Mama Jo, ja uvek stavljam paradajz sok u paprikaš, ne stavljam alevu ni brašno. I tačno mu da ukus. Super! Premisljam se da sutra kuvam paprikas pa cu bas na taj nacin. Jos imam i domaci paradajz sok od mame. 😉
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.3.2018 22:43:05
|
|
|
|
Ana RR
|
I ja volim sa paradajz sosom :) i u musaku ponekad dodam (ne smem puno jer Mare ne voli) i bude baš mljac. I u grašak obavezno. I tako
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.3.2018 10:20:29
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo ja ganisam stavljala ali procitala sam negde kao savet za ukusniji paprikas... moji inace svi bas vole paprikas i cesto ga pravim, a od sada cu i sa ovim sokom 😊 ja volim paradajz sok ali mm moze da ga pije ovako iz flase ali u kuvanju nikako. Ide mu na grlo. Dete isto voli vise kad je zacinjeno sa alevom i brasnom i onda ja tako pravim. Ali ja vise volim onako no ja se vise ne pitam
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?