|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pohvalimo se našom decom :)
28.8.2014 19:56:14   
17 joka
user posted image pametna decicauser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 876
29.8.2014 0:06:32   
Azra_
Kod nas je već odavno redovno to da nas opominje, navikli smo. ˝Veži pojas! Drži volan sa dve ruke. Lepo složi patike. Ne zaboravi da zaključaš vrata. Mama, nemoj da zaboraviš da lepo namestiš kosu.˝ Trudim se da ispoštujem i sve poslušam jer je dete za sve u pravu.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 877
29.8.2014 1:10:48   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Azra_

Kod nas je već odavno redovno to da nas opominje, navikli smo. ˝Veži pojas! Drži volan sa dve ruke. Lepo složi patike. Ne zaboravi da zaključaš vrata. Mama, nemoj da zaboraviš da lepo namestiš kosu.˝ Trudim se da ispoštujem i sve poslušam jer je dete za sve u pravu.

mali kralj user posted image user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 29.8.2014 1:11:03 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 878
29.8.2014 1:31:51   
Azra_
user posted image Sada je u fazi da me kopira, i kao on brine o meni. Obavezno kada krenemo u šetnju proveri da li nisam musava, čupava, da li sam lepo vezala pertle, ponela naočare.

Uveče operem ja njemu zube, onda on meni. Kada idem na tuširanje, nema šanse da umaknem, on ide da me kupa, sipa malo gela za tuširanje i sve vreme priča ˝tako, tako, trljaj sada ti malo ruke, bravo, vidiš kako je to lepo. Nije ništa strašno ako ti uđe voda u okice.˝ Nekad mi i peva neku prikladnu pesmicu za kupanjac. A kada izađem iz kade donosi papuče i opominje me da se ne okliznem i da se brzo obučem da se ne prehladim.

Sada je u toj fazi, kao on je veliki i može da brine o drugima. Neka ga... Zanimljivo njemu , a meni je divno što je tako pažljiv.user posted image

< Poruku je uredio Azra_ -- 29.8.2014 1:32:21 >

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 879
29.8.2014 9:39:53   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Azra_

Kod nas je već odavno redovno to da nas opominje, navikli smo. ˝Veži pojas! Drži volan sa dve ruke.

Haha, ovako i kod nas. "Mama, jesi upalila svetlo? Mama, jesi uključila migavac? Tata, drži volan sa obe ruke!"

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 880
29.8.2014 10:08:39   
Misha i Ljisha
Bravo za briznog decaka Azrauser posted image

Mame moja D je plivac definitivno ehhehe i plus ostavili smo pelene. Odoh i tamo u temu da se pohvalim.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 881
29.8.2014 10:14:00   
vonavoj
user posted image user posted image
Mene moje dete isto maltretira,od kad sam trudna,pogotovo sad,ne vezujem se..a ona vice "Mama,vezi se,vidi kako sam je vezana"user posted image ..a ja samo stavim preko ramena,..i vremenom ispustim i ona opet!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 882
29.8.2014 16:43:33   
superm
Moj bebac je poceo samostalno da hoda. user posted image Tek poneki korak ali za njega i nas veliki!user posted image user posted image user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 883
29.8.2014 16:47:16   
dunja RR
Bravo za bebca superm user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 884
29.8.2014 16:57:01   
doktorkakristal
SUPERM svaka cast za bebca user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 885
29.8.2014 16:57:18   
superm
Hvala!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 886
29.8.2014 20:47:09   
Torbica
Azra, Anci divni su! Ljisho user posted image
Superm, jeeeeee, bravo za malenog lepotana! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 887
29.8.2014 20:51:15   
17 joka
LjIM,Superm user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 888
29.8.2014 21:43:16   
superm
Hvala, drage moje!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 889
29.8.2014 21:48:28   
NadaR
Veliko bravo za malenog drugara! user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 890
9.9.2014 7:51:32   
Anck Su Nmaun
Jutros gledam radove u vrticu kod H koji su postavljeni na panou, sva deca su nesto kao nacrtala (citaj nazvrljala) samo je moja dusa nacrtala pravu meduzu ...koju inace zove biduza user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 891
9.9.2014 7:57:00   
serpica
Moj bebac se uspravio uz krevetac,hvata se za sta stigne i iz sedecg polozaja ustaje,nije jos uvek stabilan ali ja sam presrecna obzirom da dosta kasni za svojim uzrastom ovo je za mene i te kakav pomak.Nadam se da je sledeci korak prohodavanje.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 892
9.9.2014 8:58:59   
Torbica

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Jutros gledam radove u vrticu kod H koji su postavljeni na panou, sva deca su nesto kao nacrtala (citaj nazvrljala) samo je moja dusa nacrtala pravu meduzu ...koju inace zove biduza user posted image

user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 893
9.9.2014 12:44:26   
Peace*
Marko (4g) je uz Luku (8g) počeo da se bavi matematikom. user posted image

Par dana je samo šetao i postavljao pitanja...

Koliko je 2+3, 3+5, 5+0, i tako...

Posle par dana je shvatio da je 5+0=5, tj da "+0" znači da se onaj drugi br ne menja.
Onda je skapirao da je "+1" sledeći br.
A verujem da će ovim intenzitetom uskoro znati napamet koliko je šta.

Onda je Luka došao i rekao "A koliko je 5-4?", na šta je Marko pitao "Šta je minus???" user posted image
Ja mu kažem, Imaš 5 jabuka i daš Luki 4. Koliko će ti ostati?
On mislio, mislio, i kaže 1.

E sad ide pitanje "Ako imam 5 jabuka i dam Luki 6, koliko mi ostane?" user posted image user posted image user posted image

Ali sviđa mi se kako kapira. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 894
9.9.2014 12:51:44   
Misha i Ljisha
user posted image Svaka mu cast. To je sto rece moja komsinica njima u genima. Prirodno je brojati i prebrojavati i sabirati i oduzimati

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 895
9.9.2014 13:07:26   
Peace*
To mu je na mene. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 896
9.9.2014 13:11:16   
Torbica
Djole, 3 ipo godine.
Dj - Mama jel skupa ova iglacka?
Ja - Nije skupa.
Dj - Jupi, da mi kupis onda? user posted image

Peace, bravo!

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 897
9.9.2014 13:11:21   
Mala Elena
Pohvale za svu decu! user posted image ja sam ponosna na moju mrvu sto zadnja tri puta nije plakala dok je bodu na vakcinaciji user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 898
16.9.2014 12:26:58   
big mum
Juče je logopedica(sa 25god radnog iskustva) pohvalila moju Sofiu kako je prava mala pametnica i da ima jako dobre predispozicije da bude đak generacijeuser posted image i da bi bila idealna da se takmiči u onim kvizovima znanja za djecu.
To su njene riječi nisu moje da ne bi bilo da se ja tu nešto hvalim(mislim djete je pametno na majkuuser posted image )

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 899
16.9.2014 12:55:40   
Klarita
Sofka nasa lepa, pa nisam ni videla post kad negde napisah da su RR deca najpametnija. Sad BM pravac knjizara i samo enciklopedije user posted image Ljubi je od mene i sklanjaj je od granduser posted image
Majko ponosna, pa bas sam se nesto raspilavila saduser posted image

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here