Torbica -> RE: Homeopatija (12.3.2014 10:56:26)
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa nisam znala torbice, koliko ja znam berodual je kortikosteroid. da zvuci super, a koliko se placa? mi imamo naseg pedijatra u zru kod koga idemo privatno i on je isto jako protiv lekova i svih terapija, isto se cujemo kad god, tako da je nama sto se toga tice vec super. jedino sto se on ne bavi homeopatijom... ali mozda mogu i njega pitati, mozda zna nekog u zru. meni deluje nemoguce da mi leci dete neko iz nsa, ili gresim[sm=zmeden.gif] Draga, ne znas dobro, Berodual nije kortikosteroid. On se sastoji od ipratropijum bromida koji je antiholinergik i fenoterola koji je adrenergicki beta dva agonist. Da ne produbljujem, ne znaci ti nista, ali svakako nije kortiko. Divno je kad imamo dobrog pedijatra, tome svi tezimo, ali kod nje se sa tom homeopatijom dete poprilicno ojaca. Ona napravi sutuaciju da nemas potrebe da se javljas cesto. [sm=smiley1.gif] Ti proceni sama, ovde smo da podelimo iskustva, opet, meni je kudikamo lakse jer ja pride sa strucne strane objasnim i jos redje je vidjam nego ostali. Mislim da je 3300, pregled i konstitucioni lek i to ti je sav trosak. Kada ti zatreba neki akutni lek, sto se nama desilo par puta do sada (za njih troje) onda placas samo u Zelenoj apoteci 150 din. Didy [sm=smiley36.gif] . Meni je drago da podelim i da je sto vise decice zdravo!
|
|
|
|