World -> RE: Homeopatija (1.9.2014 11:32:49)
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 IZVORNA PORUKA: World Ja sam imala problema sa alergijama koje su mucile bas dugo, polen, trave, budj i sl, a prije otprilike 2 godine sam otisla kod dr koja se bavi homeopatijom, dala mi je neke tabletice koje sam konzumirala 3 mjeseca, ako se dobro sjecam uzimala sam ih 3x sedmicno i od tada vise nemam alergije apsolutno ni na sta. Vjerujem da pomaze, vise nego klasicna medicina, jer sam godinama uzimala flonidane i ostale lijekove za alergije. Uglavnom su ljudi skepticni pa je bilo komentara tipa sve si ti to umislila i to je placebo i sl, ali meni, u sustini, nije bitno. Ako sam i umislila, dobro sam umislila, pa sad vise nemam problema bar sa tim. Medju prvim postovima naletim na ovaj,i svidelo mi se,bas budi nadu! Odmah bih nasla tu dr. Jer mi dete (4.god.) eno ima dva velika Flonidan sirupa jos, sto je dobio u rezervi,kako rece ova u apoteci-nek mu se nadje [sm=smiley19.gif] Dado, mislim da vrijedi probati u svakom slucaju... ako se odlucis da dodjes, ugosticemo vas u BL [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|