Jeca.V -> RE: Homeopatija (28.1.2014 13:37:18)
|
Ne mogu da se setim da li sam pisala ranije u ovoj temi.Moje starije dete ima 9 godinica i mi smo na homeopatiji od njegove 2 godine.To je bilo strasno koliko je to dete bilo bolesljivo i sklono infekcijama.Pre prvog odlaska kod homeopate 10 dana je imao temperaturu blizu 40,promenjeno mu je nekoliko antibiotika i na kraju 5 longacefa.Poslednji longacef je primio taj dan kada smo isli na prvi pregled.I dalje je imao upalu oba uha!!!Od tada do dana danasnjeg se lecimo kod homeopate-pedijatra u BG-u Srdjane Bolbodjevski.Recimo da je za ovih 7 godina jos dva puta od nje dobio antibiotik i to samo kada je u brisu grla bio izolovan streptococ u velikom broju,a i to je bilo na pocetku lecenja.Ovo ostalo samo homeopatske kuglice i kapi,kako kad.Od 6 godine kod nje idemo bas retko,ali se desi kao na primer prosle godine da mu je bas opao imunitet i imao je dve upale grla za redom,u razmaku od dve nedelje.I ja kao odvescu ga u skolski dispanzer,veliki je vec.....Dobije oba puta antibiotik i odma nastane haos.......Pocnu da mu izlaze cirici po telu na razlicitim mestima,jedan prodje drugi se pojavi.I ja budala umesto da sam ga odmah povela za Bg,ajde kod koznog,pa gentamicin mast,pa opet da pije Palitrex,pa analize,a stanje isto.....Poludim posle svega i povedem ga kod doktorke.Ona mu pojaca njegov lekopodijum,tj. osnovni lek i da jos neke kuglice......Ma necete mi verovati ali sve se stabilizovalo u roku od odmah.....On je klasican primer deteta kod kojeg antibiotik koji nije indikovan momentalno napravi haos.......Sad se kanim i malom da zakazem,ali sve nesto odlazem posto on uopste nije sklon virozama.Jedino je problem sto se kod ove doktorke ceka na prvi pregled po tri meseca,kontrole i kad je hitno idu normalno.Mislim da je i kod nje prvi pregled oko 7 hiljada,ali je stvarno strucnjak i dijagnosticar za mene br.1.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|