Torbica -> RE: Homeopatija (4.11.2013 8:38:27)
|
Viviveki, zadrzali smo se malo jaca dva sata. Isli smo najvise zbog Djordja i najvise o njemu pricali. Bebac mi je bio tad 6 meseci, njegova anamneza je bila kratka a cerka mi je uglavnom dobrog zdravlja tako da ni ona nije uzela previse vremena. E sad, ona ima neki stav da koleginicama ne naplacuje njen deo [sm=smiley29.gif], sanse nije bilo mada sam insistirala, ma kakvi....Platila sam samo u apoteci taj prvi put oko 2000 za konstitucione lekove, za svo troje. E sad, drugaricu koju sam poslala je platila 3300 za jedno dete, sto znaci da ti je za troje 9900. Medjutim, posle toga, vise nista ne placas, osim kad ti zatreba neki od akutnih lekova koji je uvek 150 din. Dva puta sam svo troje vodila u Vase Stajica da ih pogleda. Napisala mi je samo, volela bih da ih vidim ako mozete da ih dovedete. [sm=smiley1.gif] Ma ja bih je izljubila svaki put kad je vidim. [sm=smiley27.gif] Mm koji je inace jako dobre intuicije i retko ko mu "legne" je isto odusevljen. Kaze - kako zena gadja! Slusaj ovo - Letos Djordju curio nos, i dobro, nista ne preduzimam jer niceg drugog nema. Sestrice u jaslicama navalile da treba odraditi bris nosa, za svaki slucaj. Jer je zelenkast sekret. I dobro, ja uradim sa nadom na dobar rezultat. Kad cvrc, streptokoke u malom broju.... Javljam se ja njoj i opisem joj sve. A ona pita - ko je trazio bris. Ja objasnim... Kaze - godinama imamo problem sa uznemirenim roditeljima zato sto se sestre mesaju u nas posao, salju decu na briseve, preduzimaju epidemijske mere.... Pa dobro sta da mu dam, imam rezervni homeopatski sto ste mi za more spremili, nisam potrosila. Kaze ona - nista, nema inflamacije, necemo leciti ZDRAVO dete zbog POZITIVNOG nalaza!!!!!!!!!! A ja ga povukla iz jaslica, i pitam je, kad mogu da ga vratim? Kaze ona - DANAS! Lele majko..... Mislim, dete bi dobilo nedelju dana antibiotika za to, jel...I zamisli, to je bio cetvrtak, on je u ponedeljak bio cist kao suza, ma nista, nos prestao. I sad ko je lud? Pritom mi je rekla - dajte im moj broj tel u ambulanti, ispisala koji, i nek me slobodno pozovu ako im nesto nije jasno!!!!!
|
|
|
|