Didy -> RE: Homeopatija (26.1.2011 9:56:14)
|
Evo izveštaj posle mesec dana - prezadovoljni smo i rezultati su očigledni![sm=bravo.gif] Primio je samo jednu dozu leka, tj izgrickao je 6 tabletica krajem decembra. Prošlo je mesec dana, a nije izostao nijedan dan iz vrtiće![sm=bravo.gif] Ranije nije mogao da spoji ni celu nedelju, odmah kreće temperatura. Malo mu je curio nosić, ali doktorica kaže da je to normalno, organizam se čisti i ona je jako zadovoljna rezultatima. Čak nismo nijednom do sad ponovili terapiju, nije bilo potrebe. Nisam se nadala da će sve ići ovako lako... Inače, moje dete ima problem sa 3. krajnikom, doktorica homeopatije je rekla da neće morati na operaciju i izgleda da će tako stvarno biti.[sm=bravo.gif] Cele prošle zime je bio bolestan, na antibioticima, upala uha, grla, temperatura i tako stalno u krug mesecima dok nije kulminiralo frasom i ostajanjem u bolnici. Tamo su rekli hitna operacija krajnika krajem leta. Međutim, tad se nešto izjalovilo, opet smo ušli u period virusa, krenuo u jaslice... I ceo oktobar, novembar i deo decembra opet sve isto - nos pun, grlo i uši upaljeni, temperatura preko 39 bar jednom nedeljno, antibiotici... I onda ovo čudo... Bez lekova smo više od mesec dana i sve je savršeno![sm=bravo.gif] Do sad sam se bojala i da izgovorim, ali eto. I vaspitačice u vrtiću su nam rekle da će se teško privići na vrtić pre operacije krajnika, a sad ne mogu da veruju. Kažu mnoga deca su bolesna, a čude se kako je on ojačao.[sm=smiley36.gif] Prva tri meseca skoro da nije ni išao, ode tri dana, četvrti je već bolni bolesnik... sad je spojio ceo mesec.[sm=bravo.gif] Pored toga, nestali su mu crveni pečati koje je često imao po licu. Neki doktori su govorili da je to blaži vid alergije, neki da je osetljivija koža, ali nikako nismo uspeli da iskorenimo. Sada se i to sredilo, lice čisto, koža savršena![sm=bravo.gif] Razmišljala sam već da bebu kad se rodi od samog početka vodimo kod homeopate, počevši od prvih grčića, jer kažu da i njih homeopatija vrlo uspešno leči, a Stefan ih je imao baš, baš jake. Trajali su ceo dan i noć puna dva meseca. To mi je bio najveći test za živce u životu.[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|