|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
11.4.2012 8:58:53   
Ivence
E, i kada krenete u porodiliste, obavezno ponesite uput zeleni, licnu kartu i zdravstvenu knjizicu, i krvnu grupu OBAVEZNO, i to ime i prezime moraju biti isti na lk, zk i toj krvnoj grupi :) mislim, ime niko ne menja, nego prezime ako ste menjale :)

(odgovor članu Ivence)
Direktna veza do poruke: 1151
11.4.2012 11:34:48   
vidra13

IZVORNA PORUKA: j o e

vidra jel tvoj carski bio planiran ili si prvo probala prirodno? kakva im je uopste politika sto se toga tice, posto vidim da vole da poradjaju prirodno i kad je beba u karlicnom polozaju? kakva je ishrana posle carskog? jel i posle carskog BF? kad ti donesu bebu?

izvini ako mnogo pitam, nije bilo mnogo price o cr na zvezdari pa me bas interesuje, onako za svaki slucaj, valja biti pripremljen za sve :)

Ja imam usku karlicu. Mere su manje za 1.5cm. Sansu za prirodan porodjaj nemam. Samo sto sam ja insistirala oba puta da sacekamo da krene porodjaj pa onda cr.

Negde je zapelo

(odgovor članu j o e)
Direktna veza do poruke: 1152
11.4.2012 11:35:54   
vidra13

IZVORNA PORUKA: Ivence

E, i kada krenete u porodiliste, obavezno ponesite uput zeleni, licnu kartu i zdravstvenu knjizicu, i krvnu grupu OBAVEZNO, i to ime i prezime moraju biti isti na lk, zk i toj krvnoj grupi :) mislim, ime niko ne menja, nego prezime ako ste menjale :)

Jeste Ivancice, i pored toga ide sestra za tobom i postavlja ti gomilu pitanja.....

Negde je zapelo

(odgovor članu Ivence)
Direktna veza do poruke: 1153
11.4.2012 11:39:35   
vidra13

IZVORNA PORUKA: j o e

vidra jel tvoj carski bio planiran ili si prvo probala prirodno? kakva im je uopste politika sto se toga tice, posto vidim da vole da poradjaju prirodno i kad je beba u karlicnom polozaju? kakva je ishrana posle carskog? jel i posle carskog BF? kad ti donesu bebu?

izvini ako mnogo pitam, nije bilo mnogo price o cr na zvezdari pa me bas interesuje, onako za svaki slucaj, valja biti pripremljen za sve :)

Bebu ti donesu posle skidanja katetera. Od tog momenta je sa tobom u BF. I Imas mlecnu ishranu par dana zbog stolice. Nemoj o CR da razmisljas. To je poslednja solucija. Sem ako ti ne pokusavas da nagovoris lekara. Nije za preporuku.

Negde je zapelo

(odgovor članu j o e)
Direktna veza do poruke: 1154
11.4.2012 13:13:24   
Anhelito

Meni je lk bila na udato a zk i krvna grupa na devojacko prezime i nisu pravili problem user posted image

(odgovor članu Ivence)
Direktna veza do poruke: 1155
11.4.2012 15:39:28   
Goca0
Ja sam juce uzela uput a krvna grupa mi je na istom prezimenu kao i svi dokumenti,ja idem danas opet na ctg i sutra opet na pregled da vidi dr.kakva je situacija i kada ce me poroditi.A u Grackoj ne placas doktoru,nego ako hoces da te porodi tvoj lekar koji ti je vodio trudnocu a tamo radi,a ti recimo dobijes bolove kada on nije u klinici a hoces da ti bude na porodjaju onda uplacujes na ziro racun od bolnice 40 000din,znaci to ide njima a ne lekaru......

(odgovor članu Anhelito)
Direktna veza do poruke: 1156
11.4.2012 15:50:11   
Goca0
Jednostavno takva je politika tog porodilista user posted image

(odgovor članu Goca0)
Direktna veza do poruke: 1157
11.4.2012 16:28:14   
pandina
Svidja mi se takva politika. 

(odgovor članu Goca0)
Direktna veza do poruke: 1158
12.4.2012 7:31:01   
Ivence
IZVORNA PORUKA: Anhelito

Meni je lk bila na udato a zk i krvna grupa na devojacko prezime i nisu pravili problem user posted image

Mene su i dr na kontroli, i babica, i sestre dole, svi su me pitali da li je sve na isto prezime :)

(odgovor članu Anhelito)
Direktna veza do poruke: 1159
12.4.2012 7:35:16   
Ivence
IZVORNA PORUKA: Goca0

Jednostavno takva je politika tog porodilista user posted image

Toga ima u svakom porodilistu, da bolnici das novac, ali ja sam u porodilistu upoznala tri cure i svaka je razlicitom doktoru dala na ruke novac, nije bitno koji su dr u pitanju, ali bitno je da ni jedna nije htela bolnici da da, nego su pitale njih direktno i dale njima.. bar njemu novac kada das, znas da ga je on i uzeo :)

(odgovor članu Goca0)
Direktna veza do poruke: 1160
12.4.2012 7:56:28   
Goca0
Pa da,tako cu i ja da uradim user posted image

(odgovor članu Ivence)
Direktna veza do poruke: 1161
12.4.2012 12:46:57   
vidra13
Ali nisam sigurna da moze doktor da prisustvuje porodjaju, sem ako ga izaziva. Politika bolnice je da se njoj plati pa da dodatno angazuje doktora i da njemu plati prekovremeni rad. U suprotnom ako sazna nacelnica bolnice da je doktor van smene radio porodjaj........ Sem ukoliko ga po dogovoru nisu izazivali u smeni lekara kome su platile.

Negde je zapelo

(odgovor članu Goca0)
Direktna veza do poruke: 1162
12.4.2012 15:25:04   
Goca0
Eto Vidra sve cu videti danas(ili najkasnije kad se porodim) danas idem na kontrolu kod mog dr.privatno koji ce me poradjati na Zvezdari pa vam javljam,inace sam se sa njim dogovorila da me on poradja pa kad god user posted image

(odgovor članu vidra13)
Direktna veza do poruke: 1163
12.4.2012 16:51:30   
vidra13
Drzim ti fige da sve prodje lagano, kao da ti doktor nije ni potreban. Samo opušteno i smireno. Ipak je to najradosniji dan u našem zivotu. Veruj mi. Samo da svi prodjete bez trauma. Srecno svim buducim mama.

Negde je zapelo

(odgovor članu Goca0)
Direktna veza do poruke: 1164
13.4.2012 11:33:21   
DJURICI
meni je danas termin... juce bila na kontroli kod nekog bezveze dr. pregledao me je za 2 sekunde i rekao mi da dodjem kada budem imala bolov na 5 min. nije radio ni ctg ni ultrazvuk niti mi je rekao da dodjem na kontrolu... bas je bio bezobrazan ... bas me je zbrzao... a danas mi je termin... bas sam se iznervirala ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vidra13)
Direktna veza do poruke: 1165
13.4.2012 14:27:36   
pandina
Koji li je to doktor?

Ne brini, bice sve u redu :)

(odgovor članu DJURICI)
Direktna veza do poruke: 1166
13.4.2012 20:04:31   
Ivence
IZVORNA PORUKA: DJURICI

meni je danas termin... juce bila na kontroli kod nekog bezveze dr. pregledao me je za 2 sekunde i rekao mi da dodjem kada budem imala bolov na 5 min. nije radio ni ctg ni ultrazvuk niti mi je rekao da dodjem na kontrolu... bas je bio bezobrazan ... bas me je zbrzao... a danas mi je termin... bas sam se iznervirala ...user posted image user posted image user posted image

O Boze, ima tamo i nekog debila ponekad.... ne brini, ali ako se vec ne poradjas, ja bih ti savetovala da sutra ipak odes, i zahtevas da te neko pogleda, jer si prosla termin, i trebalo bi da si u bolnici :)))

(odgovor članu DJURICI)
Direktna veza do poruke: 1167
13.4.2012 22:01:23   
vidra13
Obavezno kod lekara. Insistiraj da te prime, pregledaju, sta god, jer si presla termin. Mada i to nije nista strano. Ja sam sa prvim sinom punih 14 dana prenela. Hvala Bogu sve u najboljem redu. A cerkicu sam prenela 4 dana. Ili si ti pogresila ili oni. Mada najbitnije je da provere stanje plodove vode i tonove. Drzim ti fige da sve bude u najboljem redu. user posted image

Negde je zapelo

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1168
14.4.2012 9:32:07   
Anhelito

IZVORNA PORUKA: DJURICI

Jel imao tamnu kosu, mene jedan doktor odande isto nervira jer me je pri jednom pregledu povredio kada je proveravao grlic, poludela sam. Mislim da je on jedini koji me je od svih zaposlenih tamo iznervirao.
Nemoj da se brines, sto kaze vidra lepo na salter tamo kod sestre i kazi "Ja ocu da se porodim" odmah ce da te prime. user posted image

(odgovor članu DJURICI)
Direktna veza do poruke: 1169
16.4.2012 1:27:10   
baby@
zanima me da li se u GB placa epidural?Pozz

(odgovor članu Anhelito)
Direktna veza do poruke: 1170
16.4.2012 6:26:12   
Ivence
IZVORNA PORUKA: baby@

zanima me da li se u GB placa epidural?Pozz

Placa se, samo ne znam da ti kazem koliko, to moras tamo da pitas :)

(odgovor članu baby@)
Direktna veza do poruke: 1171
16.4.2012 18:43:15   
baby@
Ivence Hvala veliko,znaci mi da znam da li se placa...
Ako neko sazna cenu nek napise cisto da znam,jer ja ne vodim trudnocu u GB,nego u Misovicu.A posto su oni poznati da imaju malo porodiliste i ceste guzve i da vracaju trudnice morala sam za svaki slucaj da se odlucim i za drugu varijantu i resila da to bude GB(citala sam dosta pozitivno o GB)Zato ne znam kolika je cena epiduralauser posted image Iskreno ne znam ni gde se nalazi porodiliste ali to mi je najmanji problem user posted image user posted image

< Poruku je uredio baby@ -- 16.4.2012 18:44:59 >

(odgovor članu Ivence)
Direktna veza do poruke: 1172
16.4.2012 19:15:58   
crazymama
baby

ja sam odustala od gradske samo zato sto imaju mali broj anesteziologa i ukoliko ti porodjaj krene mimo radnog vremena, popodne ili nocu, pod znakom pitanja je da li ce imati anesteziologa koji ce ti dati epidural... iz tog razloga ne zelim da rizikujem, pa cu se poradjati u frontu.

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu baby@)
Direktna veza do poruke: 1173
16.4.2012 21:48:15   
baby@
crazymama Hvala veliko,iskreno puno si mi pomogla...Divna si...Pozz

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 1174
16.4.2012 21:59:48   
crazymama
nema na cemu, cinjenica je da sam o osoblju i lekarima iz gradske citala sve najbolje, ali meni je epidural ipak jako bitan. u frontu ga daju bez problema.
iscitaj celu temu, pisali su dosta i o epiduralu u gradskoj, i o cenama...

< Poruku je uredio crazymama -- 16.4.2012 22:11:56 >

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu baby@)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here