Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 17.4.2012 14:25:24
|
|
|
|
Goca0
|
Devojke ja sam jos u jednom komadu jos cekam,bila sam u cetvrtak na kontroli i otvorena sam 3 prsta,pa necemo nista da pozurujemo,polako cekamo da samo krene,mada mi je u cetvrtak predlozio da dodjem u petak da me porodi(ako ja hocu) jel je praznik i prazna je bolnica,kao odpustili su sve porodilje kuci na praznik,ma daaaa a ja ko budala da lezim tamo za uskrs,tako da nisam htela,cekacu jos eventualno sad do cetvrtka kad idem opet kod njega pa cemo videti,e da sto se tice epidurala...ne preporucujem,e sad to je stvar odluke porodilje,ali sto se tice iskustava i svega veliko NE,i u evropi i svetu se opet vraca prirodan porodjaju u "modu" jel je najsigurniji i za mamu i za bebu sto se za epidural nikako ne moze reci,meni ni moj dr.nije savetovao,cak ni anesteziolog ga ne preporucuje tako da.....Ma bitno je da sve prodje kako treba a ne da se opterecujete jos i sa tim
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 17.4.2012 16:49:40
|
|
|
|
Anhelito
|
Hihi jos nista Goco ma sad ce to. Nema te pa sam bas mislila da nisi mozda u bolnici, javljaj nam
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 18.4.2012 11:55:25
|
|
|
|
Ivence
|
IZVORNA PORUKA: Goca0 Devojke ja sam jos u jednom komadu jos cekam,bila sam u cetvrtak na kontroli i otvorena sam 3 prsta,pa necemo nista da pozurujemo,polako cekamo da samo krene,mada mi je u cetvrtak predlozio da dodjem u petak da me porodi(ako ja hocu) jel je praznik i prazna je bolnica,kao odpustili su sve porodilje kuci na praznik,ma daaaa a ja ko budala da lezim tamo za uskrs,tako da nisam htela,cekacu jos eventualno sad do cetvrtka kad idem opet kod njega pa cemo videti,e da sto se tice epidurala...ne preporucujem,e sad to je stvar odluke porodilje,ali sto se tice iskustava i svega veliko NE,i u evropi i svetu se opet vraca prirodan porodjaju u "modu" jel je najsigurniji i za mamu i za bebu sto se za epidural nikako ne moze reci,meni ni moj dr.nije savetovao,cak ni anesteziolog ga ne preporucuje tako da.....Ma bitno je da sve prodje kako treba a ne da se opterecujete jos i sa tim Samo polako, drzimo fige, javi se obavezno :)
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 18.4.2012 21:59:23
|
|
|
|
maslackic
|
Nas su drzali tamo i za Bozic za njih nema praznika
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 19.4.2012 8:02:20
|
|
|
|
Ivence
|
IZVORNA PORUKA: maslackic Nas su drzali tamo i za Bozic za njih nema praznika Hej, a kada si se ti porodila??? Vidim, blizu smo, pa ne znam jesmo li se srele???
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 19.4.2012 10:27:30
|
|
|
|
Goca0
|
Naravno da nema,ne bira niko kada ce mu poceti porodjaj ili ce to odloziti jel su praznici,ali tada otpustaju zene i koje mozda ne bih bas taj dan ali eto tada izadju u susret porodiljama(naravno ako je sve u redu i sa njima i sa bebicama). Ja jos cekam,veceras idem opet na kontrolu pa cemo videti kakvo je stanje
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 19.4.2012 10:36:31
|
|
|
|
nela79
|
Oba puta sam se porodila na Uskrs. Svi veseliiii Ma nema da brinete kad ste gore, ljudi su prva liga
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 19.4.2012 20:29:09
|
|
|
|
maslackic
|
IZVORNA PORUKA: Ivence IZVORNA PORUKA: maslackic Nas su drzali tamo i za Bozic za njih nema praznika Hej, a kada si se ti porodila??? Vidim, blizu smo, pa ne znam jesmo li se srele??? 5.1. sam se porodila, 10.1 smo izasli drugi sprat soba 11 i jos nisam saznala koji me je dr porodilo, a treba da napisem u radosnicu :P kako izgleda taj Dejan dejanovic? njega nisam videla
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 20.4.2012 8:00:07
|
|
|
|
Ivence
|
E pa, nismo se srele , ja tek 13og dosla... pa ne znam kako izgleda, prvi put cujem za njega
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 20.4.2012 8:10:20
|
|
|
|
maslackic
|
IZVORNA PORUKA: Ivence E pa, nismo se srele , ja tek 13og dosla... pa ne znam kako izgleda, prvi put cujem za njega pa ima ga na spisku lekara na sajtu gradske... i jedino njega nisam videla, pa reko mozda je taj moj ...ostale znam... e ja se porodila 5.1. a koleginica dosla i poprodila se 8.1 pa sam nju srela
< Poruku je uredio maslackic -- 20.4.2012 8:11:15 >
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 20.4.2012 17:54:15
|
|
|
|
Ivence
|
Ja sam od trinaestog bila na patologiji, onoj maloj, do porodilista, a porodila sam se 14og ujutru u pet, i bila na prvom spratu do 20og januara, misica mi imala zuticu :)
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 22.4.2012 13:57:38
|
|
|
|
Goca0
|
Devojke ja u utorak moram da se javim u bolnicu i verovatno ce me tada i poradjati ne mogu vam opisati kolika me frka hvata
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 22.4.2012 14:50:31
|
|
|
|
pandina
|
Goco, pa to je divno! Nemoj da se bojis, jos samo malo i videces svoju bebicu
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 22.4.2012 16:38:03
|
|
|
|
Anhelito
|
Joooj znam taj osecaj frke ali stvarno kada sve krene zaboravis na to i samo se trudis da to sto pre prodje i da bude ok i vidis bebu.
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 23.4.2012 8:04:20
|
|
|
|
Ivence
|
Hej, jeste to cudan osecaj, pa ima straha dosta, ali ne brini, DOLAZI TVOJA BEBAAA
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 23.4.2012 16:44:25
|
|
|
|
j o e
|
srecno goco!
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 24.4.2012 16:59:43
|
|
|
|
Ana_nbgd
|
Zdravo svima!! Pročitala sam ceo forum u ovoj temi i priznajem, baš ste detaljne :) E, sad, imam jedno pitanje, ustvari, molbu. Može li neko, npr Vidra, da mi malo pojasni proceduru na CR? Ono, dolazim temo, pa kako sve ide, šok soba, intenzivna i sl? Meni ne gine CR, pa me zanima kako to funkcioniše i koliko se ostaje u porodilištu posle toga. Hvala unapred na strpljenju i odgovoru!
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 24.4.2012 17:59:19
|
|
|
|
Anhelito
|
Ana a sto moras na carski, sta su ti rekli doktori?
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 24.4.2012 18:22:26
|
|
|
|
nela79
|
IZVORNA PORUKA: maslackic IZVORNA PORUKA: Ivence IZVORNA PORUKA: maslackic Nas su drzali tamo i za Bozic za njih nema praznika Hej, a kada si se ti porodila??? Vidim, blizu smo, pa ne znam jesmo li se srele??? 5.1. sam se porodila, 10.1 smo izasli drugi sprat soba 11 i jos nisam saznala koji me je dr porodilo, a treba da napisem u radosnicu :P kako izgleda taj Dejan dejanovic? njega nisam videla Dejan Dinulovic on je meni vodio obe trudnoce ali posto nije bio u smjeni nije me poradjao. Dinulovic rules za mene
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 24.4.2012 19:20:24
|
|
|
|
Ana_nbgd
|
Anhelito, Rečima moje doktorke ja sam se "skršila", pa su me u Kliničkom centru lepo "skrpili", ali se u karlici i trtičnoj i pubičnoj kosti tj u prelomima "nešto zbutalo" pa prirodni porođaj ispada jer bi svako "drmusanje" "priklještenih" nerava moglo da napravi "krš i lom" i obogalji me. A našim laičkim rečnikom, slomljena karlica i apsolutna zabrana prirodnog porođaja. A malo me plaši i procedura i sve, mrzim bolnice.... Eto.
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 24.4.2012 19:29:50
|
|
|
|
pandina
|
Uh, Ana, bas te zadesilo :( Ma, vazno da je sada sve u redu i da je bebe dobro. Kad ti je termin? Verovatno ce ti neko odgovoriti konkretno na tvoje pitanje, a imas i temu Carski rez.
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 25.4.2012 8:24:12
|
|
|
|
Ivence
|
IZVORNA PORUKA: Ana_nbgd Zdravo svima!! Pročitala sam ceo forum u ovoj temi i priznajem, baš ste detaljne :) E, sad, imam jedno pitanje, ustvari, molbu. Može li neko, npr Vidra, da mi malo pojasni proceduru na CR? Ono, dolazim temo, pa kako sve ide, šok soba, intenzivna i sl? Meni ne gine CR, pa me zanima kako to funkcioniše i koliko se ostaje u porodilištu posle toga. Hvala unapred na strpljenju i odgovoru! Najbolje bi bilo da posaljes vidri privatnu poruku, jer mozda dolazi, ali ne gleda forum :)) a pogledaj i temu sto ti dade pandina... sta god treba u vezi samog porodilista, pitaj, nije nam tesko da ponovimo :)
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 25.4.2012 8:25:51
|
|
|
|
Ivence
|
IZVORNA PORUKA: nela79 IZVORNA PORUKA: maslackic IZVORNA PORUKA: Ivence IZVORNA PORUKA: maslackic Nas su drzali tamo i za Bozic za njih nema praznika Hej, a kada si se ti porodila??? Vidim, blizu smo, pa ne znam jesmo li se srele??? 5.1. sam se porodila, 10.1 smo izasli drugi sprat soba 11 i jos nisam saznala koji me je dr porodilo, a treba da napisem u radosnicu :P kako izgleda taj Dejan dejanovic? njega nisam videla Dejan Dinulovic on je meni vodio obe trudnoce ali posto nije bio u smjeni nije me poradjao. Dinulovic rules za mene Nije ona mislila na Dinulovica... nju je poradjao neki mnogo mlad doktor.. mene je Dinulovic pustio iz bolnice, super covek, genije, posteno se nasmejah od sve muke :)
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 25.4.2012 10:04:58
|
|
|
|
Anhelito
|
IZVORNA PORUKA: Ana_nbgd Anhelito, Rečima moje doktorke ja sam se "skršila", pa su me u Kliničkom centru lepo "skrpili", ali se u karlici i trtičnoj i pubičnoj kosti tj u prelomima "nešto zbutalo" pa prirodni porođaj ispada jer bi svako "drmusanje" "priklještenih" nerava moglo da napravi "krš i lom" i obogalji me. A našim laičkim rečnikom, slomljena karlica i apsolutna zabrana prirodnog porođaja. A malo me plaši i procedura i sve, mrzim bolnice.... Eto. Ih pa kako ti se ti desilo Bice to sve ok...
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 25.4.2012 19:24:12
|
|
|
|
pandina
|
Nema nam Goce...Kako li je proslo?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?