Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 11.4.2012 8:58:53
|
|
|
|
Ivence
|
E, i kada krenete u porodiliste, obavezno ponesite uput zeleni, licnu kartu i zdravstvenu knjizicu, i krvnu grupu OBAVEZNO, i to ime i prezime moraju biti isti na lk, zk i toj krvnoj grupi :) mislim, ime niko ne menja, nego prezime ako ste menjale :)
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 11.4.2012 11:34:48
|
|
|
|
vidra13
|
IZVORNA PORUKA: j o e vidra jel tvoj carski bio planiran ili si prvo probala prirodno? kakva im je uopste politika sto se toga tice, posto vidim da vole da poradjaju prirodno i kad je beba u karlicnom polozaju? kakva je ishrana posle carskog? jel i posle carskog BF? kad ti donesu bebu? izvini ako mnogo pitam, nije bilo mnogo price o cr na zvezdari pa me bas interesuje, onako za svaki slucaj, valja biti pripremljen za sve :) Ja imam usku karlicu. Mere su manje za 1.5cm. Sansu za prirodan porodjaj nemam. Samo sto sam ja insistirala oba puta da sacekamo da krene porodjaj pa onda cr.
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 11.4.2012 11:35:54
|
|
|
|
vidra13
|
IZVORNA PORUKA: Ivence E, i kada krenete u porodiliste, obavezno ponesite uput zeleni, licnu kartu i zdravstvenu knjizicu, i krvnu grupu OBAVEZNO, i to ime i prezime moraju biti isti na lk, zk i toj krvnoj grupi :) mislim, ime niko ne menja, nego prezime ako ste menjale :) Jeste Ivancice, i pored toga ide sestra za tobom i postavlja ti gomilu pitanja.....
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 11.4.2012 11:39:35
|
|
|
|
vidra13
|
IZVORNA PORUKA: j o e vidra jel tvoj carski bio planiran ili si prvo probala prirodno? kakva im je uopste politika sto se toga tice, posto vidim da vole da poradjaju prirodno i kad je beba u karlicnom polozaju? kakva je ishrana posle carskog? jel i posle carskog BF? kad ti donesu bebu? izvini ako mnogo pitam, nije bilo mnogo price o cr na zvezdari pa me bas interesuje, onako za svaki slucaj, valja biti pripremljen za sve :) Bebu ti donesu posle skidanja katetera. Od tog momenta je sa tobom u BF. I Imas mlecnu ishranu par dana zbog stolice. Nemoj o CR da razmisljas. To je poslednja solucija. Sem ako ti ne pokusavas da nagovoris lekara. Nije za preporuku.
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 11.4.2012 13:13:24
|
|
|
|
Anhelito
|
IZVORNA PORUKA: Ivence E, i kada krenete u porodiliste, obavezno ponesite uput zeleni, licnu kartu i zdravstvenu knjizicu, i krvnu grupu OBAVEZNO, i to ime i prezime moraju biti isti na lk, zk i toj krvnoj grupi :) mislim, ime niko ne menja, nego prezime ako ste menjale :) Meni je lk bila na udato a zk i krvna grupa na devojacko prezime i nisu pravili problem
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 11.4.2012 15:39:28
|
|
|
|
Goca0
|
Ja sam juce uzela uput a krvna grupa mi je na istom prezimenu kao i svi dokumenti,ja idem danas opet na ctg i sutra opet na pregled da vidi dr.kakva je situacija i kada ce me poroditi.A u Grackoj ne placas doktoru,nego ako hoces da te porodi tvoj lekar koji ti je vodio trudnocu a tamo radi,a ti recimo dobijes bolove kada on nije u klinici a hoces da ti bude na porodjaju onda uplacujes na ziro racun od bolnice 40 000din,znaci to ide njima a ne lekaru......
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 11.4.2012 15:50:11
|
|
|
|
Goca0
|
Jednostavno takva je politika tog porodilista
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 11.4.2012 16:28:14
|
|
|
|
pandina
|
Svidja mi se takva politika.
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 12.4.2012 7:31:01
|
|
|
|
Ivence
|
IZVORNA PORUKA: Anhelito IZVORNA PORUKA: Ivence E, i kada krenete u porodiliste, obavezno ponesite uput zeleni, licnu kartu i zdravstvenu knjizicu, i krvnu grupu OBAVEZNO, i to ime i prezime moraju biti isti na lk, zk i toj krvnoj grupi :) mislim, ime niko ne menja, nego prezime ako ste menjale :) Meni je lk bila na udato a zk i krvna grupa na devojacko prezime i nisu pravili problem Mene su i dr na kontroli, i babica, i sestre dole, svi su me pitali da li je sve na isto prezime :)
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 12.4.2012 7:35:16
|
|
|
|
Ivence
|
IZVORNA PORUKA: Goca0 Jednostavno takva je politika tog porodilista Toga ima u svakom porodilistu, da bolnici das novac, ali ja sam u porodilistu upoznala tri cure i svaka je razlicitom doktoru dala na ruke novac, nije bitno koji su dr u pitanju, ali bitno je da ni jedna nije htela bolnici da da, nego su pitale njih direktno i dale njima.. bar njemu novac kada das, znas da ga je on i uzeo :)
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 12.4.2012 7:56:28
|
|
|
|
Goca0
|
Pa da,tako cu i ja da uradim
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 12.4.2012 12:46:57
|
|
|
|
vidra13
|
Ali nisam sigurna da moze doktor da prisustvuje porodjaju, sem ako ga izaziva. Politika bolnice je da se njoj plati pa da dodatno angazuje doktora i da njemu plati prekovremeni rad. U suprotnom ako sazna nacelnica bolnice da je doktor van smene radio porodjaj........ Sem ukoliko ga po dogovoru nisu izazivali u smeni lekara kome su platile.
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 12.4.2012 15:25:04
|
|
|
|
Goca0
|
Eto Vidra sve cu videti danas(ili najkasnije kad se porodim) danas idem na kontrolu kod mog dr.privatno koji ce me poradjati na Zvezdari pa vam javljam,inace sam se sa njim dogovorila da me on poradja pa kad god
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 12.4.2012 16:51:30
|
|
|
|
vidra13
|
Drzim ti fige da sve prodje lagano, kao da ti doktor nije ni potreban. Samo opušteno i smireno. Ipak je to najradosniji dan u našem zivotu. Veruj mi. Samo da svi prodjete bez trauma. Srecno svim buducim mama.
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 13.4.2012 11:33:21
|
|
|
|
DJURICI
|
meni je danas termin... juce bila na kontroli kod nekog bezveze dr. pregledao me je za 2 sekunde i rekao mi da dodjem kada budem imala bolov na 5 min. nije radio ni ctg ni ultrazvuk niti mi je rekao da dodjem na kontrolu... bas je bio bezobrazan ... bas me je zbrzao... a danas mi je termin... bas sam se iznervirala ...
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 13.4.2012 14:27:36
|
|
|
|
pandina
|
Koji li je to doktor? Ne brini, bice sve u redu :)
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 13.4.2012 20:04:31
|
|
|
|
Ivence
|
IZVORNA PORUKA: DJURICI meni je danas termin... juce bila na kontroli kod nekog bezveze dr. pregledao me je za 2 sekunde i rekao mi da dodjem kada budem imala bolov na 5 min. nije radio ni ctg ni ultrazvuk niti mi je rekao da dodjem na kontrolu... bas je bio bezobrazan ... bas me je zbrzao... a danas mi je termin... bas sam se iznervirala ... O Boze, ima tamo i nekog debila ponekad.... ne brini, ali ako se vec ne poradjas, ja bih ti savetovala da sutra ipak odes, i zahtevas da te neko pogleda, jer si prosla termin, i trebalo bi da si u bolnici :)))
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 13.4.2012 22:01:23
|
|
|
|
vidra13
|
Obavezno kod lekara. Insistiraj da te prime, pregledaju, sta god, jer si presla termin. Mada i to nije nista strano. Ja sam sa prvim sinom punih 14 dana prenela. Hvala Bogu sve u najboljem redu. A cerkicu sam prenela 4 dana. Ili si ti pogresila ili oni. Mada najbitnije je da provere stanje plodove vode i tonove. Drzim ti fige da sve bude u najboljem redu.
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 14.4.2012 9:32:07
|
|
|
|
Anhelito
|
IZVORNA PORUKA: DJURICI meni je danas termin... juce bila na kontroli kod nekog bezveze dr. pregledao me je za 2 sekunde i rekao mi da dodjem kada budem imala bolov na 5 min. nije radio ni ctg ni ultrazvuk niti mi je rekao da dodjem na kontrolu... bas je bio bezobrazan ... bas me je zbrzao... a danas mi je termin... bas sam se iznervirala ... Jel imao tamnu kosu, mene jedan doktor odande isto nervira jer me je pri jednom pregledu povredio kada je proveravao grlic, poludela sam. Mislim da je on jedini koji me je od svih zaposlenih tamo iznervirao. Nemoj da se brines, sto kaze vidra lepo na salter tamo kod sestre i kazi "Ja ocu da se porodim" odmah ce da te prime.
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 16.4.2012 1:27:10
|
|
|
|
baby@
|
zanima me da li se u GB placa epidural?Pozz
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 16.4.2012 6:26:12
|
|
|
|
Ivence
|
IZVORNA PORUKA: baby@ zanima me da li se u GB placa epidural?Pozz Placa se, samo ne znam da ti kazem koliko, to moras tamo da pitas :)
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 16.4.2012 18:43:15
|
|
|
|
baby@
|
Ivence Hvala veliko,znaci mi da znam da li se placa... Ako neko sazna cenu nek napise cisto da znam,jer ja ne vodim trudnocu u GB,nego u Misovicu.A posto su oni poznati da imaju malo porodiliste i ceste guzve i da vracaju trudnice morala sam za svaki slucaj da se odlucim i za drugu varijantu i resila da to bude GB(citala sam dosta pozitivno o GB)Zato ne znam kolika je cena epidurala Iskreno ne znam ni gde se nalazi porodiliste ali to mi je najmanji problem
< Poruku je uredio baby@ -- 16.4.2012 18:44:59 >
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 16.4.2012 19:15:58
|
|
|
|
crazymama
|
baby ja sam odustala od gradske samo zato sto imaju mali broj anesteziologa i ukoliko ti porodjaj krene mimo radnog vremena, popodne ili nocu, pod znakom pitanja je da li ce imati anesteziologa koji ce ti dati epidural... iz tog razloga ne zelim da rizikujem, pa cu se poradjati u frontu.
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 16.4.2012 21:48:15
|
|
|
|
baby@
|
crazymama Hvala veliko,iskreno puno si mi pomogla...Divna si...Pozz
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 16.4.2012 21:59:48
|
|
|
|
crazymama
|
nema na cemu, cinjenica je da sam o osoblju i lekarima iz gradske citala sve najbolje, ali meni je epidural ipak jako bitan. u frontu ga daju bez problema. iscitaj celu temu, pisali su dosta i o epiduralu u gradskoj, i o cenama...
< Poruku je uredio crazymama -- 16.4.2012 22:11:56 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?