PoisonEve -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (24.10.2011 21:18:47)
|
Sama sam kod kuce sa bubom, eno je spava pa cu kasnije pisati detaljnije. Ja sam se sve vreme tripovala kao kako cu da budem u bolnici kad mrzim takve ustanove i onaj miris, ali meni je stvarno bilo super na drugom spratu. Izuzetno je bilo cisto i sredjeno, cak mnogo bolje nego u NF (tamo sam lezala u 6. mesecu par dana). Kupatilo uopste nije bilo lose, niko nije pusio tamo, uvek je bilo izribano, cisto i provetreno. Pisala sam i u temi baby friendly program o prednostima i manama tog programa, ali kazem opet bi ga uzela jer ne bi mogla da budem bez svoje bebe. Pedijatrijske sestre su toliko angazovane i ljubazne, nista se ne ustucavajte da pitate. Ja sam cak pislala pitanja na papir pa bi posle sve to pitala sto me interesuje. Ne znam zasto se svi zale na hranu, ovde uopste nije bilo losa, stvarno! Cak jako ukusna, samo neslana sto je i normalno. Meni je mm samo donosio supicu dodatno, vodu i slane krekere i to je sve. Jao tusiranje mi je bilo super! Ja sam svaki cas isla da se tusiram i hodala sam odma i super mi je bilo. Babice su takodje vrlo dobre i ljubazne. Meni je jedna detaljno pokazala kako da masiram grudi da ne dobijem mastitis. Pedijatri svakog dana dolaze i razgovaraju sa vama i gledaju bebu. Takodje super stvar kod gradske je ta sto ako beba slucajno ima zuticu (kao moja) ne salju vas kuci nego ostaje na sunacanju tako da otpuste bebu i vas mozete i na Aljasku bez problema[sm=smiley36.gif] Problem je sto je porodiliste siromasno pa vam se moze desiti da nemaju cistu posteljinu pa morate doneti svoju. Za mene nisu imali ni za porodjaj, pa je mm morao da juri kuci da je donese...strasno! Nisu oni krivi, ne uzimajte im to za zlo. Super su mi dolsi i oni podmetaci za krevet, sjajna stvar zaista! Mrezaste gace su takodje odlican izum, meni su puno pomogle!
|
|
|
|