RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Porodilište

Poruka

PoisonEve -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (12.10.2011 23:50:08)

alex, evo ustinilo, jos 4 dana![sm=smiley3.gif]

Anoniman -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (13.10.2011 9:06:43)

Poison sitno, sitno, samo cool i eto jos malo srece najvece, vici ako te jos nesto zanima. A ja uzivam sa mojom Nedom, imamo vec mesec i 7 dana i dobili smo kilo i sto, masala, pozz za dragu Alex, PE i ostale cekalice :)

PoisonEve -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (13.10.2011 10:01:05)

Zenetino, nisam znala da ti cerkica ima tako lepo ime[sm=9nebesa.gif] Bas je nekako nezno.

Anoniman -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (13.10.2011 10:06:06)

Kao da si se juce porodila [sm=zmeden.gif] Ja sam sve mislila da cu u trudnoci svasta da radim, a ono mi prolete vreme.

JA se u gradskoj nadam da ce biti slobodan apartman kad dodjem na red, trazicu epidural i odabranog anesteziologa, to mi daje mozda malo vise sanse da se pojavi, a jos se premisljam da li da trazim i odabranog lekara ili ne. TAmo su svi dr ok i ne znam da li da trazim da i moj bude tu za porodjaj. Ako ga pozovem, onda je samo moj, nema da skita okolo [sm=smiley36.gif]

PoisonEve -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (13.10.2011 10:10:29)

Ne zaboravi i da odes na razgovor sa anesteziologom i uradis sve potrebne analize za epidural.

Anoniman -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (13.10.2011 10:22:29)

Hvala, necu, to sam se dogovorila sa mojim dr da mi sve kaze kad udjem u 9-ti. Taman za tad imam i sledeci pregled. Rekao mi je da ne radim nista, samo da dodjem pa ce mi on raditi briseve i sta treba i dati za krv i ostalo, da mi budu rezultati ne stariji od mesec dana. Tad je rekao i da cemo razgovarati o epiduralu. A imam i check listu [sm=smiley1.gif]

PoisonEve -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (13.10.2011 14:47:10)

Evo jedne mnogo lepe vesti:
U gradskoj bolnici otvoren je drugi sprat koji je ronoviran i rezervisan samo za babyfriendly program[sm=bravo.gif]
Kolko smo danas saznali, promenjeni su prozori i okrecen je cak su sredili i kupatilo na tom spratu.
I trenutno je besplatno prisustvo oca na porodjaju! Jeeee![sm=sloncek.gif]

alex011 -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (13.10.2011 23:11:39)

Oooo draga, znaci, dosla si do kraja! Moj savet, samo razvuci osmeh i misli pozitivno, i tako ce ti i biti!! Ko god da je od lekara tu, poroditi se moras, a svi su dobri,ne brini! Ja sam se u bolnici lepo iskupala, isfenirala, sredila [sm=smiley36.gif] i nasmejana i vesela otisla na porodjaj! Samo sam rekla sebi, Saska sad budi hrabra, vesela i samo misli kako ce sve biti u redu, uskoro ces drzati u narucju svog deliju! I tako je i bilo..prodje sve za cas i imas svog andjela pored kog ces zaboraviti na svaki bol!!! U svakom slucaju, ja ti cvrsto drzim fige! Samo hrabro![sm=bravo.gif]

alex011 -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (13.10.2011 23:15:30)

A kako nam je novo-pecena mama?? Kako tvoja lepotica...Vala vreme stvarno brzo prodje!! Pa i ja kad pogledam mog deckica, nama je danas 5 meseci i 8 dana!! A kao da sam se juce porodila!!Veliki pozz

PoisonEve -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (13.10.2011 23:52:39)

Uh, alex, moras cesce dolaziti ovde i deliti nam tu pozitivnu energiju! Hvala ti, stvarno mi takva iskrena podrska puno znaci! [sm=smiley31.gif]

alex011 -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (14.10.2011 0:00:37)

Hehe, bas mi je drago! Uvek sam ti ja takva!! Udri brigu na veselje! Misli pozitivno i lepe stavri ce ti se desavati!! Neces se ni okrenuti bebac ce te vec gledati, a ti ces plakati od srece!! Meni su suze tekle od srece, toliko da me je sestra pitala jel mi dobro[sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (14.10.2011 10:12:48)

Hej alex, pa dobro, sam, samo sto mu ja dodjem staro-pecena mama, mislim ipak sam ja stara kajla ;) Mogu samo da konstatujem da je Neda totalno drugacija beba od Tamare, i po delu i po jelu i po fizionomiji, i to mi je nekako super, bas ce nam biti zanilmjivo u godinama koje dolaze :) Ma ima li sta vaznije u zivotu, to je apsolutna ljubav, a uskoro ces je i ti Poison otkriti, ma to ti je bre cista prirodna droga srece :)

Pozzzzz

tarica007 -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (14.10.2011 12:10:43)

To su bas divne vesti!!! Bas sam se obradovala!!![sm=smiley1.gif]
ti ces verovatno najbrze tamo, pa da nam obavezno javissss!!! svakako imas podrsku svih nass!

Anoniman -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (14.10.2011 12:27:44)

Tarice, PE se porodila sinoc, imas temu [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (14.10.2011 13:43:29)

Pa bravo za Poison,sinoc je bila na forumu i to oko dvanaest, kada je sve stigla :)

tarica007 -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (15.10.2011 8:05:18)

draga videla sam i cestitke od srca!!! ali nije ovaj glupi net hteo da radi pa nisam mogla da ostavim cestitku na temiii [sm=smiley36.gif

Ivence -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (16.10.2011 18:36:40)

Hej, sdravo :O) Ja sam u veeelikoj dilemi, pa udjoh ovde da pitam vas kako vam je bilo u Gradskoj, opsti utisci i to...? Ja nemam nikakvu vezu, ali sam cula dosta dobrih stvari, pa eto, molim vas, RECITE MI SVE :o)))))))))

Anoniman -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (16.10.2011 18:52:34)

Ivence, dobrodosla. Procitaj temu od pocetka pa ces videti utiske.

tarica007 -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (16.10.2011 20:21:47)

IZVORNA PORUKA: Ivence

Hej, sdravo :O) Ja sam u veeelikoj dilemi, pa udjoh ovde da pitam vas kako vam je bilo u Gradskoj, opsti utisci i to...? Ja nemam nikakvu vezu, ali sam cula dosta dobrih stvari, pa eto, molim vas, RECITE MI SVE :o)))))))))

joj draga i ja sam bila u istoj dilemi, ali procitala sam komentare od prvog do zadnjeg i devojke su sve objasnileeee!!![sm=bravo.gif] samo malo se zacitaj, mene su ubedile [sm=smiley36.gif]!!!

Ivence -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (17.10.2011 19:32:07)

Evo procitala [sm=smiley36.gif] posto mi je ovo prva trudnoca, i cula sam dosta stvari o svim bolnicama, pa se nadjoh u dilemi, ali evo sada sam konacno mirna, i ponosno izjavljujem : IDEM U GRADSKU [sm=bravo.gif] Hvala svima punooo, vec sam pocela polako da ludim, sreca, pa vas nadjoh [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (17.10.2011 19:56:12)

Preporucujem ti da kada dodje vreme krenes u Gradsku i na vezbe za trudnice. Odlicne su, puno ce ti pomoci a i upoznaces neke babice.

Nemas tiker pa ne vidim koja si nedelja.

smeskicTB -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (18.10.2011 8:28:47)

IZVORNA PORUKA: PoisonEve

Evo jedne mnogo lepe vesti:
U gradskoj bolnici otvoren je drugi sprat koji je ronoviran i rezervisan samo za babyfriendly program[sm=bravo.gif]
Kolko smo danas saznali, promenjeni su prozori i okrecen je cak su sredili i kupatilo na tom spratu.
I trenutno je besplatno prisustvo oca na porodjaju! Jeeee![sm=sloncek.gif]

ovo je ooooodlicna vest![image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]
jupiiii! samo ne znam d ali cu ja ici na bf, zbog moje dve bebice i cr verovatno..
bas sam se obradovala da je sredjen i zavrsen sprat!

Anoniman -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (18.10.2011 9:43:33)

PE je na drugom spratu. Porodila se dva tri dana posto je otvoren i jako je zadovoljnja celim pogramom. To mi je rekla a detalje cemo cuti kad se vrati.

Ja sam i dalje za apartman ako bude slobodan. Inace juce sam saznala, u apartmanu moze muz da vam bude tu skoro ceo dan. Meni je zbog kupatila ne zbog muza [sm=smiley36.gif]

Ali apartman ne moze da se rezervise. Ima po jedan na svakom sapratu. Babice kazu da su jedino oni na hladnoj strani zgrade i da tamo ima slabo sunca. Nisam se bas uzbudila previse zbog toga, ja bih i dalje u apartman.

Ivence -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (18.10.2011 15:06:28)

Jooj, hvala ti puno, uskoro cu morati da krenem, posto sam sada 28 nedelja, nego rekoh, do sada sam skroz bila zbunjena [sm=bravo.gif] Moja kuma se skoro poradjala, pa je imala problema malih, ali kaze da je ovako sve ok bilo, ona nije htela da bude odmah sa bebom, kaze njoj tako lakse, a ja cu videti :)) A kako pravite to da vam izlazi koja ste nedelja??? Ja trazila, ali neuspesno [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Anoniman -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (18.10.2011 15:49:08)

Odes na moja ringeraja, pa na podesavanja, pa na forumi i tu gde ti pise ticker ubacis link tickera.

Pre toga ukucaj u pretrazivac na RR ticker pa ce ti izaci tema gde mozes da ih nadjes i napravis. Posle samo prekopiras taj link na mesto gde sam ti rekla, pa mozemo da znamo dokle si stigla, a i tebi ce biti lakse da pratis.

Mi bi trebali u ponedeljak da obidjemo porodiliste sa skolicom za trudnice.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>