RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Porodilište

Poruka

dacica -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (19.10.2010 10:33:43)

joj draga-lako je tebi-kad si zavrsila posao[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]..salim se-ma nisam ja u frci-nego muz-on je panicar pa mi prenosi nervozu,a,ja bi bilo gde i kod bilo koga-sto se mene tice...niko nije umro-pa necu ni ja!!!

dacica -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (19.10.2010 10:33:56)

lilly-a kako se zove ta babica...ako mi zapadne,da znam...

dacica -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (20.10.2010 11:09:29)

irena-samo da javim da na kraju idem kod dr.Dosla...sta cu...pitali smo ga ako mi ranije krene,jer mogu da ga zovem-naravno-platicemo,i naravno-rekao je da...tako da kako mi Bog da...sad je bas prekasno da jurim drugog dr.5,6 dana pred porodjaj[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Irena79 -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (21.10.2010 16:48:09)

ok sa srecom i javi kako je proslo! ako zelis kontaktiraj Velinku mislim da ce ti znaciti a ti kako hoces. pozdrav i cekam vesti:)

dacica -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (21.10.2010 20:40:16)

dali neko zna...dali uzimaju matic.celije u Zvezdari...

dunja RR -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (21.10.2010 20:52:18)

IZVORNA PORUKA: dacica

dali neko zna...dali uzimaju matic.celije u Zvezdari...

uzimaju SIGURNO-100%, bila sam juče na simpozijumu o matičnim ćelijama sa doktorkama iz Gradske bolnice koje to rade a i lično sam se uverila prošle godine kada sam operisana, porodilja koja je bila sa mnom u šoku je ostavila matične ćelije...

ako ti treba info koji tačne sve doktori su u pitanju mogu ti sutra javiti....

dacica -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (21.10.2010 21:22:27)

moze draga[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]ovaj moj dr.sigurno ne uzima...pa me zanima kako to ide..mora da se raspitam...kad mozes,javi...hvala[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (21.10.2010 21:25:25)

javljam sutra[sm=smiley1.gif]

pepeljuga -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (21.10.2010 22:04:51)

uzima neko sigurno, moja cimerka je to imala dogovoreno, ona je bila kod dr. bojovica 

dunja RR -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (21.10.2010 22:05:57)

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

uzima neko sigurno, moja cimerka je to imala dogovoreno, ona je bila kod dr. bojovica 

Super! Bojović mi je prijatelj i operisao me je, tako da mogu proveriti sutra....

dacica -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (22.10.2010 0:39:23)

ako proveravas,pitaj dali dr.Doslo Miroslav uzima...ili kako ide ako on ne..posto on treba da me poradja[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

dunja RR -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (22.10.2010 14:32:33)

ako proveravas,pitaj dali dr.Doslo Miroslav uzima...ili kako ide ako on ne..posto on treba da me poradja[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Proverila sam, uzima Miroslav Došlo, sada su mi javili, uzimao je ranije....

jel imaš set___?

ako imaš ponesi i reci doktoru pre porođaja da želiš da ti uzme matične ćelije, a možeš mu javiti i ovih dana pre porođaja...

ipak je najbolje da se ranije dogovoriš sa doktorom

srećno draga [sm=smiley31.gif]

Irena79 -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (22.10.2010 20:04:26)

uzimaju dacice ja mislim svi, meni je dr Bojovic uzeo, ali to je kao vadjenje krvi nikakva procedura posebno tako da sigurno i Doslo uzima:)

dunja RR -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (22.10.2010 21:47:54)

IZVORNA PORUKA: Irena79

uzimaju dacice ja mislim svi, meni je dr Bojovic uzeo, ali to je kao vadjenje krvi nikakva procedura posebno tako da sigurno i Doslo uzima:)

ne uzimaju svi proverila sam, Gradska bolnica ima licencu i dozvolu Ministarstva Zdravlja, a samo određeni broj doktora u toj bolnici je obučen da uzima matične ćelije, za sada je tako....

dunja RR -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (22.10.2010 21:59:06)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: Irena79

ne uzimaju svi proverila sam, Gradska bolnica ima licencu i dozvolu Ministarstva Zdravlja, a samo određeni broj doktora u toj bolnici je obučen da uzima matične ćelije, za sada je tako....

polako pa će svi uzimati jer sve više porodilja ostavlja matične ćelije.....
u svakom slučaju pisala sam, Došlo uzima...

Dacice nam nema, možda se porađa?

ivaj -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (22.10.2010 22:25:33)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Dacice nam nema, možda se porađa?

Ma kakvi! Ne sme da se poradja pre mene[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Skita negde sto posto!

dacica -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (23.10.2010 0:07:03)

znate kad je moje vreme-posle 0h...
malo smo u ludilu,i sve mislim imam vremena,jos nismo uzeli set,ne znam koje analize treba da se urade...zvacu sutra-ako rade pa u pon.da odemo...kako sam se zacementirala-dole-necu skoro...makar do kraja sled.nedelje[sm=smiley36.gif]

lilihip -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (23.10.2010 0:15:04)

znate kad je moje vreme-posle 0h...
malo smo u ludilu,i sve mislim imam vremena,jos nismo uzeli set__,ne znam koje analize treba da se urade...zvacu sutra-ako rade pa u pon.da odemo...kako sam se zacementirala-dole-necu skoro...makar do kraja sled.nedelje[sm=smiley36.gif]

Life R.F.-Cryo Save?

dacica -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (23.10.2010 9:53:52)

vidi i ovaj dr.Doslo namazan...ko bi rekao..[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Irena79 -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (25.10.2010 19:48:32)

ja sam preko njih ostavila, sve analize odrade oni, na tebi je samo da odes do rf life i uzmes set i ugovore, a tek kad ti stigne potvrdan odgovor da su celije ok imas mesec dana da uplatis i posle dobijes sertifikat na ime deteta kao vlasnika celija. to ti je to dacice sto se tice procedura, zavrsis za 5 min. pozz

dacica -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (25.10.2010 23:21:24)

hvala draga.bila jutros kod Dosle,i pitala ga za celije..kaze dobra stvar!!treba uzeti...i tako narucili danas tel.i doneli[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
odrace nas Doslo,za porodjaj[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Irena79 -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (26.10.2010 19:10:16)

haahah skroz si blesava, pa koliko trazi nesreca jedna:)?

dacica -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (27.10.2010 23:22:49)

pa ja mislim da pocinje na 5..e,ali kriju od mene...da se ne slogiram[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]
inace danas sam ga zvala da pitam za epidu.on kaze-nikako,ne dolazi u obzir,ne treba ti to...to nije zdravo-ostavlja posledice,priroda je sve uredila[sm=smiley36.gif]i otkaci me...[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

dacica -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (28.10.2010 10:36:41)

bila jutros kod dr.pitao hocemo da se poradjamo danas ili da cekamo...ma da cekamo doktore,nisam ispeglala posteljinicu i ogradu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]on umro od smeha..kaze za vikend cu ili da dodjem u poned.ujutru sa torbom[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Irena79 -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (28.10.2010 23:32:09)

Lepo Bome, matori bas sebi drzi cenu!350-500e je tarifa za tim koji poradja, zavisi od tvojih zelja. ako si operisala kicmu onda svakako ne bi mogla da dobijes epidural, a to sto je rekao za posledice to su gluposti! epidural je zakon:) licno se kunem u njega! aj drzim ti fige i cekam da se javis posle porodjaja, srecno! kiss

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>