Anoniman -> RE: Pravi prijatelji (22.3.2011 9:59:22)
|
Žene moje , ja sam u ozbiljnoj dilemi da neke ljude zaista izbacim iz svog života - u stvari , ne mogu ih ni izbaciti kad nisu u njemu . Na spisku FB prijatelja mi je tušta i tma drugarica , a recimo da sam sa njih 2-3 bila baš extra ranije . Dolazile su kod mene , spavalo se , jelo i pilo , cirkalo , izlazilo . I onda , udam se ja , pa se , eto , i rodi Nina , i za svo to vreme se ni jedna od njih nije javila , Niti mi je čestitala rođenje ćerke . I sad ih gledam kako se kerebeče i pre*eravaju po FB , i iskreno , malo mi se gadi sve to . Htela sam da ih izbrišem sa spiska , da ih ne gledam , jer ima i nekih razloga u njihovom ponašanju zbog kojih su mi u međuvremenu postale malo ljigave . Samo - sve nešto odlažem , sve mi glupo ... A iskreno , da smo prijteljice - to sigurno više nismo . A nikad mi nisu ni bile "najbolje drugarice" . Takođe razmišljam da pobrišem sve kolege sa spiska prijatelja jer me niko od njih nije nazvao tokom trudnoće niti me pozvao da čestita rođenje Nine . Uvek su slali pozdrave po kurti i murti . Mada , sakupili su novac za Ninine babine i poslali ga po dvema koleginicama sa kojima sam i privatno super , pa ne želim da grešim dušu i zaista cenim taj njihov gest , a i kad se vratim na posao ne želim da se vratim u zategnute odnose . Mišljenja ?
|
|
|
|