Dora -> RE: Pravi prijatelji (22.3.2011 10:16:40)
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Žene moje , ja sam u ozbiljnoj dilemi da neke ljude zaista izbacim iz svog života - u stvari , ne mogu ih ni izbaciti kad nisu u njemu . Na spisku FB prijatelja mi je tušta i tma drugarica , a recimo da sam sa njih 2-3 bila baš extra ranije . Dolazile su kod mene , spavalo se , jelo i pilo , cirkalo , izlazilo . I onda , udam se ja , pa se , eto , i rodi Nina , i za svo to vreme se ni jedna od njih nije javila , Niti mi je čestitala rođenje ćerke . I sad ih gledam kako se kerebeče i pre*eravaju po FB , i iskreno , malo mi se gadi sve to . Htela sam da ih izbrišem sa spiska , da ih ne gledam , jer ima i nekih razloga u njihovom ponašanju zbog kojih su mi u međuvremenu postale malo ljigave . Samo - sve nešto odlažem , sve mi glupo ... A iskreno , da smo prijteljice - to sigurno više nismo . A nikad mi nisu ni bile "najbolje drugarice" . Takođe razmišljam da pobrišem sve kolege sa spiska prijatelja jer me niko od njih nije nazvao tokom trudnoće niti me pozvao da čestita rođenje Nine . Uvek su slali pozdrave po kurti i murti . Mada , sakupili su novac za Ninine babine i poslali ga po dvema koleginicama sa kojima sam i privatno super , pa ne želim da grešim dušu i zaista cenim taj njihov gest , a i kad se vratim na posao ne želim da se vratim u zategnute odnose . Mišljenja ? "drugarice" pobriši, kolege nemoj Mene je jako zabolelo kad sam sa Sarom bila u CG u bolnici, mi smo bili 20 dana u CG i svi su ovde znali da mi je dete bolesno i da je jako loše...i niko se nije setio da nazove. Od sve moje rodbine, prijatelja i ostalih...JEDINO me zvala Maya21 jer se zapitala što se ne javljam, nazvala je mm i tražila moj broj (jer sam koristila CG broj) i to nikad neću zaboraviti. Mnogo mi je značilo. I jako sam bila ogorčena zbog svih koji nisu ni nazvali. Jesu moju mamu i brata zvali, ali oni su bili u Srbiji a ne sa nama, nisu čak ni mm zvali. Kad smo se vratili opet ništa niko. Onda sam shvatila da sam uvek ja bila ta koja je zvala druge pa valjda se nisu setili da bi mi značilo da oni nazovu mene... E, jbg. Ali prošlo je vreme i nekako sam prebolela to. Ali sam se od tada promenila
|
|
|
|