dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (4.1.2012 0:33:48)
|
Pobednici su: 1. dejana007 sa komentarom: 54. Nije sto se daju džabe al igracke wow su super i za babe. Moj sinčić je srecan sav kad se igra sa igrackom wow. Jedva cekam da se moj sin uspava, da bi se i ja igrala s igrackom wow-a. Moj muz srecu ne krije Jer ne mora više za igračke da kupuje baterije. Nije nam više dosadno ni zimi, Jer nam dosadu razbija sa dinosaurusima maleni Džimi. Zabavi nikad kraja - sa igračkama wow-a Sva će deca biti maštovita, sigurna i zdrava! 2. degu sa komentarom: 53. Za tetkinog malog dečka, više nije dovoljna zvečka. Vreme je za novi šareni svet i da započne svoj bajkoviti let. Wow igračka je raširila krila i duginim bojama ga obgrlila. Brzinom svetlosti ga vodila i vrata mašte otvorila. Mogućnosti se sada šire, samo zubići iz osmeha vire, tetka mu je donela novo carstvo i sad su se zarekli na večno drugarstvo. i 3. MASHKA sa komentarom: 45. Igračke WOW koje su zdrave polako ulaze u svet slave! Od najbolje plastike one se prave, prvi put mama ne brani da ih držim i dok me hrani. WOW igračke mogu da ljubim, mogu sa njima noću da spavam, sve dobijam - ništa ne gubim i roditelje ne uznemiravam! Čestitamo [sm=bravo.gif] Javite mi molim vas na pp pol deteta za koje igračka, vaše podatke (ime, prezime, broj telefona i mail adresu) i informaciju u kojoj Aksinoj radnji ćete podići nagradu. P.S. od ovog trenutka pa nadalje u Aksinim anketama glasaju samo korisnici koji imaju preko 100 objava na forumu, naveli smo u pravilima nove ankete.
|
|
|
|