RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 15:51:28)

IZVORNA PORUKA: Gejsha

administratori potkrala vam se greška ili vam je gramatika slaba tačka! [sm=smiley1.gif]
IZVORNA PORUKA: Gejsha

i zar ovo glasanje nije trebalo da bude zatvoreno u ponoć? lepo piše glasanje do 03.01. a ne zaključno sa 03.01.

Nema greške, kada se kaže do "tog i tog dana", rok podrazumeva i taj dan, oduvek je tako bilo. Pravnik sam, tako da su nas to prvo naučili.

Gejsha -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 15:53:00)

piše do 03. znači takmičenje je trebalo da se završi u ponoć , a ako traje i danas onda su trebali da stave do 04.01. zna se šta znači reč DO i tako je jedino ispravno!muž mi je lingvista pa mi je potvrdio
IZVORNA PORUKA: dejana007

mislim da traje do ponoci tako razumela prvi post. jer traje i danas tj 3. 01. nije greska - nisam mod ali tako razumela :)

Gejsha -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 15:54:18)

evo sada mi je još jedan lingvista potvrdio, ako ne verujete- proverite!

dejana007 -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 15:58:34)

e pa sad moramo na sud pravde [sm=smiley1.gif] salim se naravno, sad listala ostala takmicenja, tako je za svako.

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 15:59:14)

Evo i ja proverila kod lingvista, uvek rok od-do obuhvata prvi i poslednji dan, tako da molim da se prekine rasprava na tu temu.

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 16:00:06)

IZVORNA PORUKA: dejana007

e pa sad moramo na sud pravde [sm=smiley1.gif] salim se naravno, sad listala ostala takmicenja, tako je za svako.

Naravno da je uvek bilo tako jer je samo tako pravilno;)

Sanjica26 RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 16:10:43)

Zbog ovakvih stvari ni ti cu glasati, ni ti cu nekad da ucestvujem. Sramota! Zar treba da skupljamo fanove koji ce da otvaraju naloge samo zbog nagradne igre?! Kuda ide ovaj svet.[sm=hudicek1.gif]

lanajelena -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 16:13:31)

Sanjice iz istog razloga sam prestala da ucestvujem [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]...svaki put ista prica (nazalost)

dejana007 -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 16:16:04)

ja sam tek od skora na ovom delu foruma i vala planiram da ucestvujem za nesto sto nemam a potrebno mi je :)

faraonka -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 16:22:37)

Evoj ja cu da dam posle ove diskusijue moj sud iako sam u sedmom mesecu trudnoce (trebala bi da odmaram a ja ovde sa vama picem) i cekam blizance!!!
Moje misljenje je da svako ko god se registruje ima pravo da glasa, naravno ne treba to zloupotrebljavati jer na kraju krajeva cilj je da najbolja pesmica pobedi!Mislim da ne treba da ulazimo u neku vecu diskusiju.Poenta svega je glasati za najbolju pesmicu!Ja se jos nisam odlucila ali imam svoje favorite!

strumfetica -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 16:59:19)

Uvek iste teme kada se glasanje bliži kraju!

faraonka -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 17:37:46)

Slazem se strumfetice, nikoga ne znima kuda ova drzava ide vec samo nagrade!!!Dokle cemo da trpimo ovo?

Gejsha -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 17:38:06)

hahaha Sad bar znamo ko je broj 54!

faraonka -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 17:40:56)

Gejsha kazi ko je.

strumfetica -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 17:50:43)

Saznaćemo sutra kada budu rezultati ko je napisao pesmu broj 54. Mada moram priznati nije loša, jer se vidi da su mnogi i glasali za tu pesmu. Ni ova broj 53 nije loša ali ja ću za 50! Sve sam isčitala i ima dosta mama koje su se baš potrudile pa mi je žao što neko kvari takmičenje. I moja beba koja je u stomaku će se sigurno igrati sa ovim Wow igračkama. Lepe su. Mada sam relativno skoro čula za njih. A stanje na tržištu igrčaka je čini mi se baš loše. Sve neki bakugani, bejblejdovi, borbene bube itd.... a to mi nije baš lepo. Za devočice ima mnogo boljih igračaka.....

faraonka -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 17:53:07)

Strumfetice ti nosis jednu devojcicu?Ja dve!:)

džema -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 17:53:39)

Mislim da je očigledno da je dejana007 br. 54, ali meni je najlepša 45 i za nju glasam!

džema -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 17:56:00)

bravo za devojčice, faraonka to ti je prva trudnoća? ja jako želim blizance

faraonka -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 17:58:41)

E ovako, mislim da mi ocenjujemo najbolju pesmicu a na autore iste!!!
Dakle ajdemo da galsamo za najbolju pesmu a ne da se raspravljako ko je napisao....ili nije:)

džema -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 17:59:36)

ja sam to i uradila, ne znam nikoga i nova sam pa ne mogu biti pristrasna

World -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 18:00:32)

IZVORNA PORUKA: džema

Mislim da je očigledno da je dejana007 br. 54, ali meni je najlepša 45 i za nju glasam!

ocigledno ili ne, mislim da nije u redu da prozivas nekoga javno....

faraonka -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 18:00:51)

OK draga dzema, slozili smo se sada!:)

strumfetica -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 18:01:58)

ne, ja dečaka.... pa zato i kažem da za devojčice ima boljih igračaka, a da mi se ovi bejblejdovi, borbene bube i ostalo ne sviđa. Ali ovih Wow ima više za dečake nego za devojčice, mada su neke i univerzalne. Čestitam ti na bliznakinjama..... to je divno.

faraonka -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 18:02:00)

A bilo bi lepo da ovde organicujemo klub navijaica Partizna:)!

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (3.1.2012 18:02:55)

Molim za mirno glasanje!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>